featured

Microblading Önce Sonra Görüntülerini Gördükten Sonra Siz de Yaptırmak İsteyeceksiniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microblading, yani kalıcı kaş uygulaması bir tür estetik işlem olup; çok sayıda seans sonunda muhteşem kaşlara sahip olmayı sağlamaktadır. Kalıcı makyaj uygulamaları arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen microblading uygulaması, göz çevresine uygulanan enjeksiyon yöntemli bir boyama işlemidir.Ülkemizde bir anda binlerce kadının yaptırdığı hatta microblading önce sonra fotoları çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştığı görülmektedir. 

Ortalama 1 ile 1 buçuk yıl boyunca eşsiz ve güzel bir görünüme sahip olmak için kaş kontörü yaptırmak istiyorum demek ve bu amaç için araştırma yapmak gereklidir. 

Microblading Uygulamasının Faydaları Nelerdir? 

Öncelikle bu uygulama sayesinde seyrek veya dökülmüş kaşlarınızdan çekinmek zorunda kalmıyorsunuz. Öyle doğal bir şekilde işlem yapılıyor ki karşıdan bakıldığında kaşlarınız ve içerisindeki boyalar birbirinden ayırt edilemiyor. Kaş boyama işlemi sırasında kullanılan boyalar cilde zarar vermediği gibi kaş köklerini de canlandırarak yeni kaşların çıkmasına yardımcı oluyor. Microblading uygulaması ile kaşlarınız her zamna düzenli ve çekici duruyor. 

Bu kadar faydası olan bir uygulama en çok kadınların kişisel güvenlerini ve cesaretlerini tazeliyor. Biz de bu nedenle microblading önce sonra görüntülerini toparlayarak sizleri bu uygulamanın meydana getirdiği güzelliklerle buluşturmak istiyoruz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!