featured

İzmir İngilizce Kursu Arayanlar İçin En İyi 10 Dil Okulu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngilizce evrensel bir dil olması nedeni ile ilk öğrenilmek istenen yabancı diller arasında yer alıyor. Hangi alanda eğitim alıyor ya da hangi sektörde ve görev de çalışıyor olsanız da İngilizce biliyor olmak sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacaktır.

Bu bağlamda çalışan kişiler dahi hafta sonu yabancı dil kursu araştırarak İngilizce dilini öğrenmek ya da gerek duyduğu bir yabancı dil öğrenmek için çaba harcamaktadır. Gerek lise gerekse de üniversite eğitimleri sırasında verilen İngilizce eğitimi yeterli olmadığı için İzmir İngilizce Kursu arayışları artarak devam ediyor.

Bu yazımızı hazırlarken İzmir İngilizce kursu arayanlar için bir rehber olmasını düşünerek birçok kursa yer vermek istedik. İzmir de çeşitli yabancı dil kursları ile beraber çok fazla İngilizce kursu da bulunmaktadır. Peki, İzmir İngilizce kursu veren en iyi dil okulu neresi ?

1 – British Culture İzmir İngilizce kursu

İngiliz Kültür Merkezi tarafından hem şirketlere yönelik hem bireysel hem de YDS, TOEFL, IELTS gibi sınavlara yönelik İngilizce kursu verilmektedir. Başlangıç aşamasında İngilizce seviye tespit sınavına alınan kursiyerler, seviyelerine uygun kursa yerleştirilerek en iyi ve doğru şekilde İngilizce yazmaya, okumaya ve konuşmaya başlamaktadırlar.

British Culture tarafından Karşıyaka kurumsal şube de şirketlere yönelik İngilizce dil eğitimi verilirken Alsancak, Bornova, Buca, Karşıyaka, Çiğli, Yeni Girne, Aliağa, Gaziemir ve Torbalı da bulunan dil okulunda ise bireysel İngilizce dil eğitimleri sürdürülmektedir. British Culture, 7-14 Yaş grubu için İzmir İngilizce kursu arayanlara ve YDS, TOEFL, IELTS sınavlarına hazırlananlara tavsiye edebileceğimiz en iyi dil okuludur.

2 – Amerikan Kültür İzmir İngilizce kursu

Amerikan İngilizcesi öğrenmek istiyorsanız ve kariyerinize Amerika da devam etmeyi hedefliyorsanız gitmeniz gereken İzmir İngilizce kursu budur diyebiliriz. İzmir Karşıyaka da yer alan kurumsal şubesinde kurumsal şirketler için İngilizce dil eğitimi sunan Amerikan Kültürün bireysel İngilizce eğitimi alacak kişiler içinde 9 şubesi bulunuyor.

İzmir de Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Buca, Şirinyer, Alsancak, Balçova ve Hatay da bulunan dil okullarında her yaş grubuna ve her seviyeye uygun İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Esnek eğitim saatleri, Hazırlık atlama, hızlı İngilizce öğrenme ve sınavlara hazırlık içinde kursları bulunan Amerikan Kültür de 7-14 yaş grubu için Junior program yer alıyor.

3 – Hacettepe Akademi İzmir İngilizce kursu

İzmir İngilizce kursu seçenekleri arasında yer alan Hacettepe Akademi de öğrenciler İngilizce kursları 3-4 kişilik gruplar halinde eğitim almaktır. Özel ders tadındaki bu İngilizce kursları İzmir için büyük bir imkan sağlamaktadır. Dileyen kişilerin bire bir eğitim almasına da olanak tanıyan Hacettepe Akademi de sınıflarda ki kişi sayısının az olması ile çok daha hızlı ve kaliteli İngilizce dil eğitimi almanız mümkün olabiliyor.

İzmir Karşıyaka da ve Konak da İngilizce dil kursu olarak hizmet veren Hacettepe Akademi de sınıflarda ki kişi sayısının düşük olması ise en büyük avantaj. Hacettepe Akademi, hem şirketlere hem de bireysel olarak İzmir İngilizce kursu arayanlar için tavsiye edebileceğimiz en iyilerden biridir.

4 – YDS Academy İzmir İngilizce kursu

Balıkesir merkezli bir dil okulu olan YDS Academy, Türkiye’nin bir çok ilinde kaliteli İngilizce dil okulları, workshopları ve yaz okulları ile dikkat çeken bir eğitim merkezi. İzmir Çankaya da yer alan YDS Academy de sınavlara yönelik dil kursları yanında şirketlere yönelik mesleki İngilizce kursu da verilmektedir.

Çocuklar için İzmir İngilizce kursu yanında yaz kampı ile de dikkat çeken YDS Academy de İngilizce öğrenmek artık çok daha kolay.  Lise hazırlık sınıfları ile birlikte 9, 10 ve 11. Sınıflar için oluşturulan Teen Plus sınıfları da yer alan YDS Academy de her yaşa, her seviyeye ve her sınava uygun özel sınıflar bulunuyor.

5 – IQPlus Language Academy

İzmir Konak Pier karşısında dil okulu olarak hizmet veren IQPlus Language Academy, maksimum 12 kişiden oluşan sınıflarda İngilizce eğitimi sunmaktadır. Daha verimli ve daha başarılı bir eğitim için kişi sayısını bu kadar az tuttuklarını ifade eden dil okulunda hem kurumsal hem de bireysel kurslar düzenlenmektedir.

Kurumsal şirketlere yönelik gruplar halinde genel İngilizce ve mesleki İngilizce kursları bulunuyor. Bireysel kurs çeşitleri ise oldukça fazla. Grup halinde özel açılabilecek sınıflar dışında bire bir eğitim, online eğitim, sınavlara yönelik dil kursları yer alan IQPlus Language Academy de çocuklara ve gençlere yönelikte sınıflar mevcut.

İzmir İngilizce kursu seçenekleri arasında iddialı olarak yer alan IQPlus Language Academy ile sizde kolay bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz.

6 – TAD Karşıyaka Türk Amerikan Derneği

Karşıyaka da İngilizce kursu arayanlar için kaliteli ve köklü bir dil okulu daha listemize girdi. VIP İngilizce kursu hizmeti sunan TAD Karşıyaka dil okulunda Genel İngilizce kursu, meslek İngilizce kursu, TOEFL, YDS, Hazırlık Atlama kursları ile birlikte Çocuklar İçin İngilizce kursu sınıfları yer almaktadır.

1951 yılında Türkiye ve ABD arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile sivil toplum örgütü sıfatı ile kurulan Türk Amerikan Derneği- TAD Karşıyaka da bulunan dil okulunda İngilizce dışında Türkçe, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Rusça kursu verilmektedir. İzmir İngilizce kursu arayanlar için köklü ve kaliteli bir seçenek olarak listemize eklendi.

7 – Wall Street English

9 İlde yer alan francise 15 şubesi ile İngilizce dil okulu hizmeti veren Wall Street English , İzmir İngilizce kursu olarak oldukça iddialı. İstanbul, İzmit, Ankara, Bursa, İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Konya ve Antalya da yer alan Wall Street English, Genel İngilizce, mesleki İngilizce ve hızlandırılmış İngilizce eğitimleri sunuyor.

Klasikleşmiş Dilbilgisi tabanlı, tamamen ezbere dayalı İngilizce eğitiminden uzak, Blended method kullanarak konuşma, eğitmen ve öğrenci odaklı katıştırılmış bir yöntem ile kalıcı İngilizce eğitimi sunulmaktadır. Siz de bir çocuğun ana dilini öğrendiği gibi en basit ve kalıcı bir şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız İzmir İngilizce kursu seçenekleri arasında yer alan Wall Street English ‘i tercih edebilirsiniz.

8 – TEOL Dil Okulları ve Yurtdışı Eğitim

Ankara merkezli bir firma olan TEOL Dil Okulları, İzmir de dahil 15 ilde İngilizce dil kursu olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Londra da yer alan şubesi aracılığı ile yurtdışı eğitim imkanı da sunan TEOL Dil Okulları, 3 il de daha şube açma hazırlıklarına başlamış durumda.

İzmir Alsancak da 2 ayrı şube de İngilizce kursu veren TEOL dil okulları, 2014 yılında Dünyanın en kaliteli dil okulu ünvanına sahip olmuştur. Bugüne kadar hem Türkiye hem de Avrupa’nın en iyi dil okulu olma ünvanını da koruyan TEOL dil okulları, Cambridge Üniversitesi müfredatı doğrultusunda 8 ile 12 kişilik sınıflarda eğitim vermektedir.

Genel İngilizce dışında iş İngilizcesi, Cambridge sınavlarına hazırlık, YKS ve YDS sınavlarına yönelik kurslar ve çocuklar için İngilizce kursu bulunmaktadır. Elde ettiği başarıları incelediğimizde TEOL dil okulları, İzmir İngilizce Kursu arayanlar için kaliteli bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

9 – Just English İzmir İngilizce kursu

İstanbul merkezli olarak 6 ilde ve New Jersey de İngilizce dil eğitimi sunan Just English, toplam 21 şubeye sahip. İzmir İngilizce kursu listemizde yer vermek istediğimiz Just English, her seviye de genel İngilizce kursları dışında yaz okulları ve yurtdışı dil eğitimleri ile de dikkat çeken bir dil okulu.

İzmir de Karşıyaka ve Alsancak da İngilizce kursu dışında Almanca, Rusça, İspanyolca ve Türkçe kursları da verilmektedir. Genel İngilizce kursları kapsamında her seviyeye uygun yetişkinler için İngilizce kursu, İlköğretim ve Lise öğrencileri için İngilizce kursu, Üniversite öğrencilerine yönelik İngilizce kursu ve Akademik sınavlar için özel sınıfları bulunmaktadır.

İngilizce yaz okulu ve İngilizce yaz kampı fırsatı da sunan Just English de yurtdışı eğitim programları da bulunuyor. Yurtdışı eğitim programlarında yurtdışı dil okulu ve yurtdışı yaz okulları haricinde Work and Travel hizmeti de yer almaktadır.

Yukarıdaki 9 farklı İngilizce Kursu İzmir ilinde bulunan tek yabancı dil kursu değildir. Başta Almanca kursumuzu olmak üzere diğer tüm yabancı dil kurslarını incelemek için eğitim sayfamızı takip ediniz.

10- Akademik Yabancı Dil Kursları

Çeyrek asır önce kurulan Akademik Yabancı Dil Kursları İzmir Alsancak kampüsünde akademisyen kökenli hocalar tarafından eğitim vermektedir. Kurulduğu günden günümüze kadar oluşturmuş olduğu zengin yayınları ve terminolojik alan bilgisine sahip akademik kökenli hocaları ile Alsancak’daki kampüsümüzde nitelikli İngilizce öğretimine teknolojik yenilikleri de sisteme dahil ederek öğrencilerine sunuyor.

Kurum dilbilgisi, okuma , yazma ve kelime bilgisi olarak çeşitli becerilere odaklanan ve haftanın 6 günü ana dersler dışında sınırsız ve ücretsiz katılım sağlayabileceğiniz , seviyelere ve seanslara göre ayrılmış olan aktiviteler düzenleyen , öğrencilere farklı ve eğlenceli yaklaşımlarla öğrenme fırsatı sunan bir İngilizce kursudur.

İngilizce eğitim kursu süresi boyunca öğrencilerimize okuma parçaları içerisinde kariyer hayatların da karşılaşacakları  hedef kelimeleri içeren kurumsal yazışmalar, tutanak metinleri, günlük gazete ve dergi, üst seviye bilimsel metinlere kadar farklı terminolojik metinleri okuyarak yeni kelime kazanımları sağlanılır.

İngilizce’yi sadece dil bilgisi öğretmekten ziyade bir kültür olarak görmemiz sebebiyle İngilizce’de bulunan phrase, collocation, phrasal verb gibi kelime yapıları ve anlam bilim olarak adlandırılan semantics üzerine yoğunlaşan eğitimimizle İngilizce’ye dair tüm detayları öğrenebilirsiniz. Bunun yanısıra, farklı ders programlarımız ile hem okuduğunu anlama, kelime, dil bilgisi gibi yazılı becerileri hem de dinleme ve konuşma gibi daha aktif şekilde kullanılan becerileri en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Alanında uzman öğretmen kadrosuyla Türkiye genelinde pek çok akademisyen, iş adamı, doktor, memur ve üst düzey yönetici yetiştiren kurumun Türkiye genelinde İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Ankara kampüslerinde de ilk günkü heyecanıyla eğitim hayatına devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!