featured

Bir İlişkide Erkek ne ister? Erkekler Bir İlişkiden Ne Bekler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kadın ilişkiden ne bekler konusu ne kadar merak ediliyorsa bir ilişkide erkek ne ister konusu da merak edilmektedir. Her erkek, bir kadının kendinden ne beklediğini bilmek istediği gibi, bir kadın da erkeklerin bir ilişkiden ne beklediğini bilmek istemesi kadar normal bir şey yoktur. Her iki tarafın da bu konuda unuttuğu bir nokta bulunmaktadır. İlişkiler söz konusu olduğu zaman, erkekler ve kadınlar, insan olduklarını unutmakta ve bu da kişileri ilişkiler içinde yaralayabilmektedir.

Erkeklerin de tıpkı kadınlar gibi, karşısındakinden bekledikleri vardır. Şimdi gelelim en merak edilen sorunun cevabına, bir ilişkide erkek ne ister? Harika bir ilişki yaşamak, ilişkiyi gidebileceğini en son noktaya kadar götürmek için, bazı ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Bir İlişkide Kadınlardan Erkek Ne İster?

Dürüst İletişim Kurmak

Dürüst iletişim kuran kadın, erkeklerin öncelikle beklediği bir durumdur. Erkekler, sorulan soruları dürüstçe cevaplayan kadınlara öncelik tanıyorlar. Güven içinde erkeğe isteklerini soran ve bu istekleri karşılayan kadınları istiyorlar.

Kadınların burada yapması gereken şey, hayatının erkeğini kendisine bağlamak için, gerçekleri saklamadan konuşmak ve ihtiyaçlarını en etkili şekilde ve tatlı dille karşı tarafa geçirebilmektir.

Kendine Güvenli Kadın

Erkek ne ister sorusunun bir diğer cevabı ise erkeklerin gözünden bakıldığında şu şekilde oluyor. Erkekler; kendi kendine yeten, kendine güvenen kadınları tercih ediyorlar. Bir kadının maddi ya da duygusal olarak seçim yapmalarını istiyorlar. Yani bir kadın umutsuzluktan dolayı bir erkeğe yaklaşmasın istiyorlar.

Aktif bir kadın, bağımsız olan bir kadın, çıkarlarını koruyan bir kadın, erkeklerin tercihleri arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda, sevgisini gösteren bir kadın için zaman harcamanın çok daha iyi olduğunu düşünüyorlar.

Manipülasyon Yapmayan Kadın

Erkeklerin kadınlardan istediği bir başka konu ise manipülasyon. Erkekler, eşlerinin yolladığı sinyalleri okumak ya da zihnindekileri anlamak zorunda hissetmemek istiyorlar.

İlişkide bir şeyler ters gidiyorsa, tüm yükü üzerlerine almak istemiyorlar. Erkekler, hayatın her alanında ne istediğini bilen ve neye ihtiyacı olduğunu bilen ve bunu soran kadınlardan hoşlanıyorlar.

Büyümüş ve Sorumluluk Sahibi Kadın

Sorumluluk sahibi kadın, erkeklerin tercihleri arasındadır. Kadının kendiyle barışık olması, kendisiyle dalga geçebilmesi, cesaretli olmasını istiyor. Duygusal anlamda da güçlü olan kadın, erkeği kendine çekmektedir.

Kendini kişisel olarak geliştirmiş, kişiliğinin sorumluluğunu alan, kendini her anlamda büyütmüş kadınlarla beraber olmayı tercih ediyorlar. Duygusal olarak kendini büyütmüş bir kadın, olgunlaşmış bir kadın, erkeklerin istediği kadın tipi arasındadır.

Sadakatli ve İlişkiye Bağlı Kadın

Bir erkek ne ister sorusunun bir diğer cevabıda sadakattir. Sadakatli olmak sadece kadına özgü değil, erkekler için de geçerlidir. Erkek de kadın da ilişkilerde sadakati ve ilişkiye bağlılığı ister. Burada önemli olan ilişkide gönül gözünden bakabilen, gönülden ilişki kurabilen kadınlar istenmektedir.

Kadınlar ise sadakat ve ilişkiye bağlılık konusunda erkekleri çok zayıf görmektedir. Bu konuda, erkeklere güvenilmeyeceği görüşünde de birleşiyorlar. Hatta bir ilişki sırasında erkeklerin, güzel bir kadın gördüğünde, o tarafa yöneldiklerini ve yeri geldiği zaman, ilişkiden kaçtıklarını da düşünmektedir.

Nasıl Davranması Gerektiğini Bilmeli

Kadın erkek ilişkilerinde çoğu kadın, erkeklere egolarını en aza indirecek şekilde davranmakta ve erkeklere kendini yetersiz gibi hissettirebilmektedir. Erkekler bunun için, övgüyle gönül okşayan, sevilen, takdir eden kadınları tercih ediyorlar.

Kadın erkek ilişkilerinde çoğu şey karşılıklıdır. Sadakatli olmak, nasıl davranması gerektiğini bilmek, erkek için de kadın için de geçerlidir.

Kadınlar da erkeklerden sevecen olmasını, takdir etmelerini, ilişkiye bağlılık göstermelerini, kendilerini yetersiz hissettirmemelerini ister.Kadın ve erkek ilişkisi; çoğu zaman karmaşık olmasına rağmen, karşılıklı anlayış, özveri ve sevgi ile her iki taraf da aradığı kolaylıkla bulabilir.

Sağlıklı bir ilişki kurmak, karşılıklı güven duygusunu eşit şekilde dağıtabilmek için, her iki tarafın da birbirine karşı tutarlı davranması ve sevgisini göstermesi en iyi tercih olacaktır.

YouTube video

İşte tün bunlar bir erkeğin bir kadından beklentileri ve erkekler ne isterler sorusunun cevapları. genel veya cinsel mutluluk içinde sitemizdeki içeriklere bakabilirsiniz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için eklediğimiz videolara bakabilirsiniz. Dikkat edelim hanımlar, erkek ne ister sorusunun cevabı aslında bu kadar basit.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!