featured

Survivor’da Heyecanlandıran Bölüm ! 3 Katlı Pasta Ödülünü Kim Kazandı ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2020 heyecanı devam ediyor. Bugün yayınlanan bölümde neler oldu? TV8 canlı yayın olarak paylaşılan Survivor 2020 51. bölümde neler olacak ?  Pasta ödülünü kim kazandı ? Ada konseyinde kadın yarışmacılardan kim Ezgi’nin ismini yazdı? Yasin ve Barış neden kavga ediyor? Tüm bu soruların cevapları ayrıntılarıyla!

3 Katlı Pasta Ödülünü Kim Kazandı ?

https://www.youtube.com/watch?v=G8Ngke0eXd4Ünlüler gönüllüler heyecanı devam ederken, Survivor’da bugün 3 katlı pasta ödülü kimin kazanacağı heyecanı vardı. Geçtiğimiz günlerde birleşme partisi halk oylaması ile yapılan kim en şık giyindi anketi için halk acun medya sitesinden oylama yapmıştı. Bu oylama sonucunda kimin kazandığı ise bu gecenin en merak edilenlerinden biriydi.

Acun Ilıcalı kazananı açıklamadan önceki konuşmasında Ünlüler ve Gönüllüler arasında ufak bir tartışma yaşandı. Ünlüler takımından Mert pastayı kazansalar bile Gönüllüler takımı ile paylaşacağını söyledi bunun üzerine Survivor Yasin ve Survivor Cemal Can ise bu paylaşımı samimi bulmadıklarını, kazanamayacaklarını bildikleri için böyle söylediklerini ifade etti! Ve pasta ödülünü Gönüllüler takımı kazandı!

Ada Konseyinde Ezgi’nin Adını Kadın Yarışmacılardan Kim Yazdı ?

https://www.youtube.com/watch?v=nhzr7KeqQi8

Survivor’da bugün oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Ada konseyinde Ünlüler takımı eleme adayı olarak isimler yazdı.

Son zamanlarda Perviz’in gönderilmesinde büyük rol oynayan Ünlüler takımındaki kadın yarışmacılar aralarındaki dayanışma ile dikkat çekmişti ama bugün gerçekleşen konseyde 5 kişi Ezgi’nin adını yazdı. Peki bu 5 kişi kim? 4 erkek 4 kadın bulunan takımda bir kadın yarışmacının Ezgi’yi yazdığı düşünüldüğü için akıllardaki tek soru Ezgi’nin adını yazan kadın yarışmacı kim ?

Eleme adayı için yazılan isimlerde Aşkım ve Aycan’ın Yunus Emre’nin adını yazması üzerine geriye tek bir kadın yarışmacı kaldığı için bu ismin Elif olduğu ortaya çıktı.!

Survivor 52. Bölüm Fragmanı Skandal Kavga

https://www.youtube.com/watch?v=oa4Eau8ktYM

Survivor 2020 Dominik ’te sular durulmuyor. Her yeni fragman seyirciyi bir kere daha heyecanlandırıyor. Bugün yayınlanan bölümde Barış ve Yasin’in birbirilerine zeytin dalı uzatması kalplerimizi ısıtmışken bölüm sonunda gösterilen fragman izleyenleri şok etti!

İlk temasın Yasin’den gelmesi ile akıllarda diskalifiye olun mu sorusu uyandı.

3 katlı pastanın tadını tam alamadan bölüm sonu neden zehir oldu ?

Survivor Barış fanları bu duruma sosyal medyadan nasıl tepki gösterdi?

“Eğer diskalifiye edilecek birisi varsa o da Yasin’dir. Bence bu kadar durduğu yeter! Barış’ın düştüğü durum çok kötü.”“Barış’a mobbing uygulanıyor. Takımca dondurma meselesi ile uzun süre baskı yapıldı. Bu mobbingi başlatan Yasin’dir. Küfür ederek itiyor Barış’ı. Mobbingin bu şekilde sonuçlanması üzücü.”“Yasin haddini aştı!”

Öte yandan Survivor Yasin fanları ise Barış’ın zeytin dalı uzattıktan sonra kavga etmesi ne kadar samimiyetsiz olduğunu gösteriyor diyerek Barış’a tepki gösterdi.

Berkan’ın “ Bu takımda neden her sinirlenen bir şeyler fırlatıyor?” sözünün kavganın kıvılcımını başlattığı söyleniyor.

Yeni bölümde kavganın ayrıntıları izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Bakalım neler olacak?

Survivor 2020 ünlüler gönüllüler yarışındaki son olayları izlemek ve bu eşsiz ve kıyasıya rekabeti evinizde yaşamak için 20 Nisan 2020 tarihli Survivor  52. bölümü TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz. Survivor Türkiye 2020 52. bölüm tanıtımı ve yeni bölüm canlı yayınlarını takip etmek için acunmedya sitesini takip etmenizi öneririz. 

Keyifli seyirler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!