featured

Survivor Aycan Yanaç ‘a Milli Takım Şoku! Aycan Yanaç Bir Daha Milli Olamayacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2020 Ünlüler takımı yarışmacılarından olan Survivor Aycan Yanaç hakkında yapılan bir daha milli takımda oynayamayacak sözleri doğru mu ?  A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör , Aycan Yanaç’ın Survivor’dan sonra da kadın futbolu adına iyi işler çıkaracağını düşünüyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=oYAKqfwXgG8

Herkese Kapımız Açık

Güngör, kendisine sorulan soruya şu şekilde cevap verdi:

” Aycan bence Survivor’a giderek bir tercih yaptı. Ben öyle düşünüyorum, Survivor sürecinden sonra da umarım kadın futbolu adına bizim için çok kıymetli işlere imza atar. Severek de bağrımıza basarız. Milli takım kapıları her zaman, herkese açık. Sadece Aycan bugün bir yarışma programında ve çok popüler olduğu için değil. Performası iyi olan Türk bayrağını en iyi şekilde taşıyabilecek herkese kapılarımız sonuna kadar açık. “

Her Şey Milli Takım İçin

Survivor Aycan Yanaç’ın bir tercih yaptığını dile getiren Güngör, kendisinin futbola geri döneceğinden emiin olmadığını dile getirirken, ” Her Şey Milli Takım İçin ” sözü ile dikkat çekti: 

Ama dediğim gibi, bence Aycan yarışmaya giderek zaten bir tercih yaptı ve bu tercihten sonra da futbola geri döner mi, dönmez mi açıkçası ben de bilmiyorum. Ama döner, kendi takımında çok iyi bir performans sergiler, “Hayır sen yarışmaya katıldın, gelme” de demem. Her şey milli takım için. Milli takımın çıkarları doğrultusunda iyi olan ne ise onu yapmak için elimden geleni yaparım.

Adaletli Davranmak Zorundayım

Adaletli olmak zorunda olduğunu dile getiren A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör, şu an Survivor Aycan Yanaç’ın eğlendiğini, diğer takım oyuncularının ise canla başla çalıştığını dile getirirken, yarışma dönüşü güzel yarışmacıyı milli takıma almayacağını dile getirdi:

” Şu da var, adaletli bir antrenör olduğumu düşünüyorum. Benim oyuncularım burada kan ter içinde antrenman yaparken, milli takım maçlarına kanalize olmuşken, bütün konsantrasyonlarını maça vermişken yarışmaya giden bir Aycan’ı alır mıyım, onu çok zannetmiyorum. “

En Güzel Aycan Yanaç Resimleri için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!