featured

The Mandalorian 2 Sezon Ne Zaman?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son döneme damga vuran dizilerden olan The Mandalorian 2 sezon haberiyle de hayranlarını mutlu etti. Star Wars evreninde geçen dizilere bir yenisinin daha eklenmesi, serinin hayranlarını zaten yeterince heyecanlandırmıştı. The Mandalorian 2 sezon ne zaman soruları da dizinin sezon finali ile akıllarda yer etmeye başladı. Dizinin yapımcıları da ilk sezon biter bitmez ikinci sezon için hazırlıklara başlandığını duyurdular.

Disney Plus ekranlarına gelecek olan ikinci sezon ile ilgili şimdiye dek yapılan tüm açıklamaları da sizler için derledik. The Mandalorian 2 sezon fragman haberleri de henüz netleşmemiş olsa da 2020 yılının ortalarında çıkacak gibi duruyor. İşte, Star Wars evreninin en sevilen dizilerinden The Mandalorian 2. Sezonu hakkında bilmeniz gerekenler.

The Mandalorian Konusu

YouTube video
The Mandalorian 2 sezon haberleriyle sevinç uyandırırken dizinin ilk sezonu hakkında tüm bilgileri de sizinle paylaşmak istedik. Yeni Star Wars evreninde geçen dizilerden biri olan The Mandalorian, oldukça çarpıcı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Dizide evrenin en çarpıcı noktalarına da değinilmeden geçilmiyor. The Mandalorian 1 sezon itibariyle aslında oldukça duygusal bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Mandalorian ırkına mensup olan bir kelle avcısının maceralarının anlatıldığı dizide çarpıcı ve etkileyici sahneler de bulunuyor. Özellikle de Bebek Yoda sahneleri diziyi daha da izlenilir kılıyor.

The Mandalorian, hayatını belli bir yemin üzerine kurmuş olan genç ve güçlü bir kelle avcısının hikayesi olarak çizilmiş. Dizide maceradan maceraya koşan kahramanımızın karşısına bu defa oldukça zorlu bir görev çıkıyor. 50 yaşlarında bir hedefi arayıp bulması beklenen Mandalorian, bu uğurda kimi zaman kendi bağlı olduğu ırka da sırt çevirebiliyor.

Sürpriz detayların bulunduğu bir dizi olan The Mandalorian, Clone Wars ile birlikte iddialı yapımlardan biri. Star Wars evreninin en özel yapımlarından biri olan dizide pek çok tanıdık olaya da den gelebilirsiniz. Dizinin ilk sezonunu henüz izlemediyseniz de The Mandalorian full izle 2 sezon seçeneğini kullanabilirsiniz.

The Mandalorian Irkı Nedir?

The Mandalorian dizi sektörüne damga vurduğunda izleyicilerin aklına Mandalorian ırkının geçmiş takılmıştı. Mandalore dünyasında yaşayan bu savaşçı ırkın üyeleri de aslında farklı galaksilerden gelen kişilerdir. Mandalorian olmak için de belli bir mertebeye ermiş olmak gerekmektedir. Yeminlerin ve ritüellerin oldukça önemli olduğu bu ırkta evrenin en güçlü savaşçıları yetişmektedir.

Star Wars serisinden tanıdığımız Jango Fett ve Boba Fett gibi isimler de Mandalorian ırkına mensuplardır. Genellikle kelle avcılarının pek çoğu da bu ırktan oluşmaktadır. Özellikle Cloe Wars ve Galaktik İmparatorluk döneminde ön plana çıkan ırkın pek çok etkili özelliği de bulunuyor.

The Mandalorian 2 Sezon Ne Zaman Çıkıyor?

YouTube video
The Mandalorian 2 sezon hakkında ilk resmi açıklama gelmiş bulunuyor. 2019 yılının son aylarında yayınlanan ilk sezonun ardından ikinci sezon için de ilk adım atıldı. Dizinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda oturan Jon Favreau, ikinci sezon onayının alındığını bildirdi. Jon Fevreau tarafından yapılan açıklamada ikinci sezonun en geç 2021 tarihinde gelmesi planlanıyor. Sezon yayın tarihi ilk etapta Ekim ayında ve 2020 olarak belirtilmiş olsa da koronavirüs önlemleri vizyon tarihini geciktirebilir.

The Mandlorian 2 sezon fragman da yine çekimlerin bitimi ile yayınlanacak gelişmelerden biri. Fakat net vizyon tarihi gibi fragmanın çıkış tarihi de henüz kesinleşmiş bulunmuyor. The Mandalorian yeni sezonu çekimlerinin bitmesi ile birlikte dizinin 3 yeni trailer yayınlayacağı konuşuluyor.

The Mandalorian Oyuncu Kadrosu

The Mandalorian 2 sezon oyuncu kadrosu da yavaş yavaş kesinlik kazanıyor. Dizinin ilk sezonuna damga vuran pek çok isim, yeni sezon itibariyle de dizide yer alacak. Dizide kelle avcısına Pedro Pascal hayat verirken kendisine Gina Carano da eşlik ediyor. The Mandalorian’da Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinden de tanıdığımız Giancarlo Esposito da yer alıyor. Dizide Bob Iger, Omid Abtahi ve Emily Swallow gibi isimleri de görebilirsiniz. Ayrıca Jon Favreau dışında Dave Filoni ve Taika Waititi gibi isimler de yönetmen koltuğunda yer alıyor.

The Mandalorian Netflix haricinde ekranlara gelen en önemli Star Wars dizisi olarak da dikkat çekiyor. The Mandalorian kaç bölüm olarak yayınlanacak sorusuna da ilk sezonun toplamda sekiz bölümden oluştuğu cevabını verebiliriz. Dizinin tüm sezonları için de The Mandalorian izle seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Tüm hakları Disney Ceo ekibine sayılan dizinin sosyal medya hesaplarını da bulabilirsiniz. Dizi haberleri ve çizgi roman evreni hakkında da bilgi almak için video serisine bakabilirsiniz. Baby Yoda sevenlerin merakla beklediği The Mandalorian, en az Star Wars film kadar popüler bir dizi bir haline gelmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!