featured

Görenleri Şaşırtan 12 Ünlü ve Çocukları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü isimler yaşantıları sebebi ile çoğu zaman merak edilen hayatları olmuştur. Günümüzde sosyal medyadan birçok ünlünün hayatını, ailesini takip edebiliyoruz. Bunların yanında birçoğunun aile hayatından haberdar olamıyoruz veya takip edemiyoruz. Ünlülerin çocukları her zaman en merak edilen ve takip edilenlerden olmuştur. Bu yazımızda sizler için son zamanda gündemde olan veya uzun zamandır denk gelmediğiniz ünlülerin kendileri ve çocuklarını listeleyeceğiz. İşte ünlüler ve çocukları!

1 – Murat Övünç ve Oğlu Burakcan Övünç

Son zamanlarda sosyal medyayı sallayan isimlerden Murat Övünç oğlu ile de herkesi çok şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde instagramdan oğlunun doğum gününü kutlayarak oğlu Burakcan Övünç ile fotoğrafını paylaşmıştı. Bunun üzerine çoğu kişi Murat Övünç’ün bir oğlu olduğunu ilk defa duydu.  Murat Övünç’ün eşi ise sosyal medyada en çok aranılan ama bulunamayan kişilerden. Gizemini korumaya devam ediyor.

2 – Yıldız Tilbe ve Kızı Sezen Burçin Karahan

Hem şarkıları hem de kişiliği ile ön plana çıkan sanatçılardan biri de Yıldız Tilbe . Şarkıları ile birçok kesimin beğenisini kazanmış ünlü sanatçının kızı Sezen Burçin Karahan da çok konuşulanlar arasındadır. Üstelik Yıldız Tilbe’nin kızı kendisinden sadece 17 yaş küçüktür. Küçük yaşlarda kaçarak evlendiği eşi Güngör Karahan’dan olan kızı bir dönem Tilbe tarafından hep kameralardan saklanmıştı. Sezen Burçin Karahan son hali ile sosyal medyada annesine çok benzetiliyor.

3 – Müge Anlı ve Kızı Lidya Müge Akdağ

Ünlüler ve çocukları listemizin 3. sırasında Müge Anlı ve kızı yer alıyor. Son zamanlarda eski eşi ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı sık sık gündeme gelen Müge Anlı, kızı Lidya Müge Akdağ ile görüşemiyordu. Cumhurbaşkanına yazdığı mektup ile kızı ile görüşmeyi talep eden Müge Anlı kızının velayetini üzerine aldı. Yaşadıkları sıkıntılardan dolayı eşine dava açtığı bilinen Müge Anlı eski eşi ile gündeme gelmeye devam ediyor.

4 – Bob Marley ve Oğlu Ziggy Marley

Jamaikalı şarkıcı Bob Marley bir reggea efsanesi olarak bilinir. 1981’de ölen şarkıcının bilinen 11 çocuğu olduğu iddia edilmektedir. Çocuklarından ilki olan Ziggy Marley babası gibi müzik alanına yöneldi ve babasının tarzından müzik yapmaya başladı. 51 yaşındaki Ziggy Marley babasına olan benzerliği ile çok dikkat çekiyor.

5 – Hamdi Alkan ve Kızı Zeynep Alkan

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın iki kızı vardır. Kızlarından Zeynep Alkan sosyal medyada sık sık cesur pozları ile gündeme geliyor. Amsterdam’da okuduğu bilinen genç kız 21 yaşındadır. Sosyal medyada sevgilisi ve pozları ile ilgili sık sık gündeme geliyor ve çok konuşuluyor. Zeynep Alkan Hedefim Sensin filminde de rol almıştı.

6 – Pınar Altuğ ve Kızı Su Atacan

Yağmur Atacan Pınar Altuğ çiftinin kızı Su Atacan görenleri çok şaşırtıyor. Son zamanlarda instagramda annesi ile birlikte yemek, pasta yapımı videoları çekiyorlar. Anne-kız giyim kombinleri ile de sıkça konuşuluyor. Su Atacan henüz 11 yaşında ve şimdiden herkes tarafından tanınıyor.

7 – Defne Joy Foster ve Oğlu Can Kılıç Solmaz

2011 yılında beklenmedik ölümü ile herkesi sarsan oyuncu Defne Joy Foster, eşi İlker Yasin Solmaz ’dan bir çocuğa sahipti. Oğlu Can Kılıç Solmaz annesi vefat ettiğinde henüz çok küçüktü. Çocuğunun ilgiye ihtiyacı olduğunu söyleyen baba İlker Yasin Solmaz bir evlilik gerçekleştirmişti. Şimdi oğlu Can 10 yaşında ve görenleri çok şaşırtıyor.

8 – Kibariye ve Kızı Birgül Küçükbalçık

Sesiyle arabesk ve pop müziği derinden sarsan Kibariye ilk evliliğinde dünyaya gelen kızı Birgül Küçükbalçık ile görenleri şaşırtıyor. Ünlü şarkıcının ilk eşi Ali Küçükbalçık ile dünyaya getirdiği kızı 20 yaşında ve geçtiğimiz yıl düğünü ve çok küçük yaşlardan beri birlikte olduğu eşi ile gündeme gelmişti.

9 – Tamer Karadağlı ve Kızı Zeyno Karadağlı

Çocuklar duymasın dizisi ile gönüllere taht kuran Tamer Karadağlı, 14 yaşındaki kızı Zeyno Karadağlı son zamanlarda yazar oldu haberleri ile gündeme geldi. Hacettepe Ankara Devlet Konservatuar 8. Sınıf öğrencisi olan Zeyno piyano, resim ve dublaj gibi alanlarda da oldukça yetenekledir.

10 – Tom Hanks ve Oğlu Chet Hanks

Tom Hanks Amerikalı ve başarılı bir sinema oyuncusudur. Geçtiğimiz günlerde Covid 19 sebebi ile hastanede yattığı duyurulan oyuncunun oğlu Chet Hanks babası hakkında sosyal medyadan açıklama yapmıştı ve durumunun iyi olduğunu bildirmişti. Tom Hanks’in oğlu Chet Hanks babasına olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

11 – Okan Bayülgen ve kızı İstanbul Bayülgen

Ünlü komedyen ve yapımcı Okan Bayülgen medyadan uzun süre sakladığı kızı İstanbul Bayülgen büyüdüğü haberleriyle gündeme gelmişti.  Ünlü komedyenin ilk eşi olan Şirin Ediger ile birlikteyken dünyaya gelen İstanbul Bayülgen şu an 10 yaşında. En çok gündeme geldiği konu ise ismi. Sosyal medyada uzun süreden sonra görüntülenmesi ve adının İstanbul olması çok konuşuldu.

12 – Mahsun Kırmızıgül ve oğlu Mahmut Bazencir

Mahsun Kırmızıgül olarak tanıdığımız asıl adı Abdullah Bazencir olan oyuncu ve yönetmenin oğlu Mahmut Bazencir gündemden epey bir uzakta. Annesi Gölgem Bazencir ile çocukluğunda medyadan sır gibi saklanan Mahmut, babasına olan benzerliği ile dikkat çekerek gündeme gelmiştir. Mahsun Kırmızıgül ise 2016 yılından beri Ece Binay ile evlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!