featured

En İyi Fiyat Performans Telefonu Vivo G1 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 2020 Yılının en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo firması, düzenlediği lansman kapsamında yeni akıllı telefonunu duyurdu. Vivo G1 5G ismi verilen cihaz, uygun fiyat etiketine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Fiyat performans ölçüsü baz alındığında kullanıcıları epey mutlu eden yeni akıllı telefon, 32 MP çözünürlüğe sahip öz çekim kamerasıyla göz dolduruyor.

Peki, ilerleyen dönemlerde seri haline gelmesi beklenen Vivo G1 5G isimli cihaz, kullanıcılara hangi özellikleri sunuyor? Akıllı telefon kullanıcıları tarafından merak edilen bu sorunun cevabını gelin detaylı bir şekilde birlikte inceleyelim.

Vivo G1 5G Özellikleri

Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan yeni akıllı telefon Vivo G1 5G özellikleri ile dikkat çekiyor. 32 MP öz çekim kamerasına sahip olacağı açıklanan cihazda aynı zamanda dörtlü kamera teknolojisi kullanılıyor. Peki, tanıtımı yapılan yeni akıllı telefonun diğer özellikleri neler?

Ekran Özellikleri

Düzenlenen lansman kapsamında yapılan resmi açıklamaya göre cihazın ekranı boyutu 6,44 inç olarak duyuruldu. 1080X2400 Piksel çözünürlüğe sahip cihaz, Full HD görüntü kalitesiyle kullanıcıların karşısına gelecek.

Kamera Özellikleri

Vivo G1 5G kamera özellikleri ile dikkat çekiyor. Etkinlik kapsamında yapılan açıklamaya göre cihazın ana kamerası 48 MP çözünürlüğünde olacak. 4K video kaydı yapabilen ana kameraya ek olarak aynı zamanda 8 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2 MP çözünürlüğünde portre lensi ve özel olarak tasarlanmış 2 MP çözünürlüğünde makro lens bulunuyor. Cihazın ön kamerasıysa 32 MP olarak duyuruldu. Ayrıca cihazda bulunan ön kamerayla 4K video kaydı yapabilmek mümkün.

Diğer Özellikler

Gücünü Samsung Exynos 980 isimli işlemciden alan cihaz da 8 GB Ram bulunuyor. 128 GB Dahili depolama alanına sahip olacağı duyurulan cihazın batarya kapasitesiyse 4.400mAh olarak duyuruldu. 44W gücünde hızlı şarj desteğine sahip akıllı telefon kullanıcıların karşısına 5G bağlantı desteğiyle çıkacak.

Vivo G1 5G Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon Vivo G1 5G fiyatı ile dikkat çekiyor. 3.500 Yuan fiyat etiketine sahip olacağı açıklanan cihaz ilk olarak Çin de satışa çıkacak. Resmi çıkış tarihi henüz açıklanmayan akıllı telefonun ne kadar satacağı ise merak edilen konulardan bir tanesi.

Vivo G1 5G: Vivo New ” G” Serisi Tanıtım Filmi

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!