featured

Sosyal Medyada Haftanın En Çok Konuşulan Dedikoduları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada haftanın en çok konuşulan dedikoduları Nelerdir? Evde kaldığımız günlerde hepimiz birer sosyal medya kuşu olduk itiraf edelim. Sosyal medyada geçirdiğimiz zaman 2 kat arttı haliyle haberlere dedikodulara ayırdığımız vakitler de bir hayli arttı. Kim nerede ne yapmış diye takip edip en çok şaşırdıklarımızı, güldüklerimizi hemen birileriyle paylaşmaya başladık.

Bizler de sizin için sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımları, ünlüler dünyası dedikoduları, bizi en çok güldürenleri derledik ve paylaşıyoruz. Sosyal medyayı mercek altına aldık, gelin hep beraber inceleyelim bu hafta neler olmuş.

1- Cem Yılmaz’ın da Evlendiğinden Haberi Var mı?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun süredir birlikte olduğu Serenay Sarıkaya ile karantinayı da birlikte geçiriyordu. Cem Yılmaz’ın evinde karantinada kalan çiftten herkesi şaşırtacak bir haber geldi. Ünlü çiftin corona virüs biter bitmez evlenmeye karar verdiği iddia edildi. Bu iddiaların üzerine ünlü komedyen Twitter hesabından haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olur diye bir paylaşım yaptı. İddialara bu şekilde yanıt verdi.

2- Müge Anlı Yerleri Silerek 9 Kilo Verdi!

Televizyon programları ile herkesin gönlünü fetheden Müge Anlı, karantinada evde neler yaptığını paylaştı. Sürekli ev işi yaptığını dile getiren Müge Anlı ev işi yapanlara çok saygı duyuyorum dedi. Ev işlerinin nankör olduğunu dile getiren Anlı, yemek yapıyorsun bitiyor, temizlik yapıyorsun kirleniyor programda bu kadar yorulmuyordum, dedi. Yerleri silme mevzusunun hoşuna gittiğini söyleyen Anlı, paspasla değil de elimle yerleri silerek 9 kilo verdim dedi.Sosyal medyada çok konuşulan bu paylaşım herkesi yerleri silmeye teşvik etti

3- Acun Ilıcalı’nın Genç Sevgilisi Yeni Pozlar Paylaştı

Survivor 2020 yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı son günlerde yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya ile çok gündeme gelmişti.

Çağla Altunkaya kimdir diye araştıranlar ile şok geçiriyordu. Sevgilisinin yaşının küçük olmasından dolayı çok konuşulan çiftin Dominik’te birlikte karantinayı geçirdiği söyleniyor. Ayça Çağla Altunkaya ise sevgilisi olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı ile yeni pozlar paylaşıyor.

4- Sinem Kobal Anne mi Oluyor?

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ünlü oyuncu Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde karantina ile ilgili sözleri ile konuşulmuştu. İçe dönük bir süre geçirdiğini sakinleştiğini ve yavaşladığını söyleyen Kobal, en önemlisi sağlık ve herkes için dua ediyorum demişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde ise Sinem Kobal’ın 4 aylık hamile olduğu iddia edildi. Bu haberin sadece çiftin yakın arkadaşları ve ailesi ile paylaştığı biliniyor.

5- Didem Balçın Evlendi

Oyuncu Didem Balçın uzun süredir birlikte olduğu Avukat Can Aydın ile karantinada evlendi. Çiftler maske ile düğün pozu verdi. Çift mart ayında nişanlanmıştı ve yazın düğün planlıyordu. Ani bir kararla karantina sürecinde evlenerek herkesi şaşırttı. Ünlü çift sosyal medyadan maskeli düğün fotoğraflarını sevenleri ile paylaştı.

6- Hamdi Alkan’dan Şaşırtan TBT

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan mide küçültme ameliyatı ile tam 60 kilo vermişti. Gün geçtikçe değişimi gözle görülür bir fark alan Hamdi Alkan instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti. Tbt’ye yakışır ağır bir fotoğraf yazarak paylaştığı fotoğraf sosyal medyada çok ilgi gördü.

7- Aleyna Tilki’nin Kardeşinden Serenay Sarıkaya Takliti

Aleyna Tilki genç kızların son zamanda çok konuştuğu genç ve ünlü bir isimdi. Şimdi ise sosyal medyada konuşulan Aleyna Tilki’nin kız kardeşi Ayça Tilki oldu. Sosyal medyada canlı yayın açan Serenay Sarıkaya konuşurken duraksaması ile dikkat çekti. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden Ayça Tilki Serenay’ın taklitini yaparak video paylaştı.

Video ile dikkat çeken Tilki’ye yorumlar yağdı. Çoğu kullanıcı bu ülke ikinci bir Tilki’yi kaldıramaz diye espri yaptı.

8- Yıldız Tilbe’den Kuaför İsyanı

Son günlerde korona virüs tablosu istatiklerinin iyileşmesi ile Türkiye normalleşme planı açıklamıştı. Bu planla birlikte kuaförlerin ve alışveriş merkezlerinin açılacağı duyuruldu. Bu haberin ardından ünlü isim Yıldız Tilbe sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda alışveriş merkezleri ve kuaförler açılıyormuş, asla gitmeyeceğim her yer mikrop kaynıyor dedi. Çalışırsam bile kendim yıkarım saçlarımı dikerim havaya çıkarım sahneye hiçbir güç beni kuaföre götüremez diyerek dikkat çekti.

9- Gülben Ergen’den Şok Eden Sözler “Seksi Olmak Parmağımın Ucunda!”

Geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden Sansürsüz programına katılan Gülben Ergen herkesi şok eden sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili paylaşımda bulunduğu programda, ne hissediyorsam onu yaşıyorum dedi. Sözlerinin ardından seksi olmak benim parmağımın ucunda küçücük bir harekete, bir bakışa bakar dedi.

Bu sözleri ile sosyal medyada çok konuşulan ünlü gençler arasında da espri konusu oldu.

10- Elon Musk Oğluna Verdikleri İsim ile İlgili Açıklama Yaptı

Son zamanlarda gündeme damgasını vuran haberlerden biri de Elon Musk ve oğlunun adı oldu. Oğluna verdiği isim X Æ A-12 Musk ile çok konuşulan Musk, verdiği ismi şu şekilde savundu. İnsan dilinin modası çok yakında geçecek diye Elon Musk, teknoloji ile geleneksel dillerin modası bitecek dedi.

Gündemden düşmeyen ismin aynı zamanda kanunlara takılacağı konusu da çok konuşulanlar arasında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!