featured

Ünlü Fenomen Kerimcan Durmaz’ın Çok Beğenilen Evi Neden Kiraya Çıkarıldı? Ünlü Fenomen Maddi Sıkıntılar mı Çekiyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanların en çok konuşulan sosyal medya fenomenlerinden biri de Kerimcan Durmaz oldu. Ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyayı çok aktif kullanmasından dolayı sık sık gündeme geliyor.

Takipçi kitlesi tarafından her anı takip edilen ünlü fenomenin paylaşımlarında en çok dikkat çeken şeylerden biri de ultra lüks evi oldu. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haber ile ünlü fenomenin evinin kiralık ilana çıkarıldığı duyuldu.

Ünlü fenomenin evinin değeri ve özellikleri dudak uçuklattı. Akıllara gelen diğer bir soru da Kerimcan Durmaz’ın neden evden ayrılacağı oldu. Karantina döneminde iptal edilen etkinlikler ünlü ismi maddi olarak etkiledi mi sorudu herkesin aklını kurcaladı. İşte Kerimcan Durmaz evi ve haberin ayrıntıları sizlerle!

3 Ay Önce Yeni Evini Tanıtmıştı

YouTube video

Kerimcan Durmaz lüks yaşantısı ile sık sık gündeme gelmektedir. Ünlü fenomen 3 ay önce Youtube kanalından yeni taşındığı evin videosunu atmıştı.

Yayınladığı videoda ultra lüks evini tanıtan Durmaz, herkesi evine hayran bırakmıştı. 3+1 rezidans dairesini tanıtımı ile çok konuşulan ünlü sosyal medya fenomeni yeni evini çok beğendiğini söylemişti.

Durmaz, evinin her köşesini tanıtarak tüm evi kendine göre tasarladığını ve evinin kendine yeterli olduğunu da videolarında dile getirmişti.

Ülkemizin içinde bulunduğu salgından dolayı karantina süreci geçirdiğimiz günlerde Kerimcan yeni evinden sık sık paylaşımlar yaparak takipçilerine sesleniyordu. Eşyalarının lüksü, evinin manzarası herkes tarafından çok beğeniliyor ve yorum topluyordu.

26.000 TL’lik Ev Kiraya Çıkarıldı!

Kerimcan Durmaz evi ile gündemden düşmeden evinin kiraya çıkarıldığı haberleri ile gündeme oturdu. Ünlü fenomenin Mecidiyeköy’deki lüks dairesi 26.000 TL’ye kiraya çıkarıldı.

Sosyal medyada çok konuşulan dairenin ayrıntıları dudak uçuklattı. Lüks dairenin depozitosunun 50 bin ve aidatının 4.500 TL olduğunu duyanlar ağzı açık kaldı.

Lüks dairenin kiraya çıkarılmasının ardından sosyal medyada dedikodular çıkmaya başladı. Bazı hesaplar Kerimcan’ın bu daireye ödediği kiranın 18 bin olduğunu fakat kirayı ödemekte zorluk yaşadığını iddia etti.

Ünlü Fenomen Neden Kendine Ev Almıyor?

Sosyal medyada çok konuşulan bu haberin ardından takipçilerinin hepsi anlamadığım neden kendine ev almıyor diye yorumlarda bulundu.

Bir magazin sayfasının yaptığı yorumda ise Kerimcan Durmaz’ın son zamanlarda bir bankadan 100 bin, ardından tekrar 200 bin kredi çektiği ve maddi sıkıntılar yaşıyor olabileceği iddia edildi. Aynı sayfa yaptığı yorumda bu kadar lüks yaşayan ünlülerin neden kendilerine ev almadıklarını ve yatırım yapmadıklarını sorguladı.

Birçok takipçi de neden ev almadığını, bir çantası bile 40 bin TL iken para kaynaklarının nasıl tükendiğini konuştu.

Kerimcan Durmaz Evinin Kiraya Çıkarılması ile İlgili Açıklama Yaptı

Kerimcan Durmaz hakkında çıkan haberlerden sonra sosyal medya üzerinden takipçilerine bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada evinin enerjisinin harika olduğunu çok sevdiğini ama evinin çok güneş aldığını söyledi. Yaptığı kontratın 6 aylık olduğunu sonrasında isterse oturmaya devam edeceğini söyleyen fenomen, tekrar müstakil, bahçesi olan açık havası olan bir eve taşınmak istiyorum dedi.

Ayrıca eve ödediği kiranın fazla olduğunu belirten Durmaz, sürekli uyuyorum güneş gidince uyanmak zorunda kalıyorum bu yüzden bu evden taşınıyorum diyerek sözlerini bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!