featured

Arkadaşa Hediye Nasıl Alınır? Doğru Hediye ile Arkadaşınızı Mutlu Edin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevdiğimiz insanları ara sıra özel gün beklemeden mutlu etmek gerekir. Bu mutluluğu en çok hak eden de her derdimize koşan, mutluluğumuzda da yanımızda olan arkadaşlarımızdır. Peki arkadaşa hediye nasıl seçilir? İşte, minik detaylar ile arkadaşınızı mutlu edin!

Arkadaşa Hediye Nasıl Seçilir?

Arkadaşlar hayatımızın her alanında yanımızda olan, bazen akrabalarımızdan bile yakın olan, iyi günümüzü daha iyi eden yegane varlıklarımızdır! Arada sırada arkadaşları mutlu etmek, gönüllerini almak gerekir. Bu da pek tabii arkadaşa hediye ile gerçekleşir. Arkadaşa hediyeler seçmek için bir çok yol vardır. Bunun için gerek geniş ürün yelpazesine sahip internet dünyasını, gerekse alışveriş merkezlerini, pasajları vs. tercih edebilirsiniz. Yeter ki arkadaşınızın zevkine uygun, işine yarayacak ya da onu duygulandıracak hediye seçeneklerinden biri olsun. Size vereceğimiz seçenekler arasından  dilediğinizi seçebilir ya da kombin bir hediye hazırlayarak arkadaşınızın zevkine uygun hediye kombinleri yaratabilirsiniz.

En Yakın Arkadaşa Hediye Seçenekleri

Her arkadaşımızın yeri farklı olsa da bazı arkadaşlarımız hayatımızda yoğun etkiler yaratır. İşte, o arkadaşlarımızın yeri çok daha özel olur. Hal böyle olunca onlara hediye seçmek bir tık daha zorlaşır. İşinizi kolaylaştırmak için en yakın arkadaşa hediye seçeneklerini sizler için hazırladık. İşte, en yakın arkadaşa hediye seçenekleri!

Çiçek Hayat Verir!

Çiçek mi? Ne kadar sıradan! Dediğinizi duyar gibiyiz. Çiçek her ne kadar sıradan bir hediye gibi görünse de göndereceğiniz gün ve seçeceğiniz çiçekler ile bambaşka bir arkadaşa hediye yaratabilirsiniz. Şöyle düşünün; arkadaşınızla tanıştığınız gün geldi ve aslında genelde bunu hatırlamıyorsunuz. İşte tam zamanı! Üzerinizde emeği olan, mutluluğunuzu, hüznünüzü her anınızı paylaştığınız arkadaşınıza güzel bir çiçek göndermenin tam zamanı!

El Emeği Göz Nuru Hediyeler

Her hediyenin yeri ayrı olsa da söz konusu özellikle arkadaşa hediyeler olunca, el emeği göz nuru hediyelerin yeri bambaşka oluyor. İçinde emeğinizin, fikrinizin olduğu hediye eminiz ki çok daha değerli olacaktır. El emeği olacak hediye seçenekleri ise şu şekilde olabilir;

Teraryum 

Teraryum özellikle son 5 senede oldukça revaçta olan bir hediye türü. Her ne kadar hazırları satılsa da arkadaşınızın zevkine göre hazırlanmış bir teraryum eminiz ki arkadaşınız için oldukça değerli olacaktır. Bunun için bir teraryum saksısına (cam ve şekilli) yapay toprağa, renkli kuma ve nasıl bir konsept yapmak istiyor iseniz o malzemelere ihtiyacınız var. Bu malzemelere de internetten rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu teraryumları yapmak oldukça kolay. Zaten teraryum malzemesi alacağınız yerden gelecek olan kitin içerisinde nasıl yapacağınıza dair bir kılavuz da çıkıyor. Arkadaşa hediye seçenekleri arasında teraryum gerçekten günü kurtaracak, güzel bir hediye.

Hediye Kutusu

Diyelim ki arkadaşa hediye almaya karar verdiniz ve zevklerini de çok iyi biliyorsunuz. Hediyeyi seçmek için internet de araştırmaya çıktınız ya da bir alışveriş merkezine gittiniz. O kadar çok seçenek var ki karar vermek de zorluk çekiyorsunuz. İşte, hoşunuza giden hediyelerden bir hediye kutusu yapabilirsiniz. Alacağınız minik minik hediyelerden kocaman bir hediye kutusunu oldukça uygun fiyata da getirebilirsiniz. Böylelikle hem göze daha güzel gelir, hem de belki de bir hediye fiyatına bir çok hediye almış olursunuz. Örnek bir hediye kutusunda; resimli bir kupa, panduf terlikler, bir paket kahve, arkadaşınızla ikinizin çerçeveli bir fotoğrafınız ve seveceği bir kitap olabilir. Bu sadece örnek bir kutu. Siz istediğiniz hediyeler ile arkadaşa hediye kutusu yaratabilirsiniz.

Zevkine Göre Elbise

Eğer dikiş nakış işleri ile ilgileniyorsanız ve yeteneğiniz varsa, arkadaşınıza bir elbise dikebilirsiniz. Kumaş bulmak oldukça kolay. Dilerseniz internetten dilerseniz de kumaşçılardan oldukça uygun fiyata alacağınız bir kumaşa yeteneğinizi ve emeğinizi ekleyerek harikalar yaratabilir, böylece en yakın arkadaşa manevi bir hediye vermiş olursunuz.

El yapımı hediyeler dışında arkadaşa hediyeler için bir çok farklı seçenek bulunmaktadır. Şimdi de her arkadaşın hoşuna gidebilecek gerek doğum gününde, gerekse sıradan bir günde ya da bir iş tebriği için vs. alabileceğiniz hediyelere göz atalım.

Çikolata Kutusu

Çikolatayı sevmeyen var mıdır? Hiç sanmıyoruz. Elbette arkadaşa hediyeler için gidip bir marketten çikolata alın demiyoruz. Şık bir kutu alıp içine çeşit çeşit çikolata doldurabilirsiniz. Eminiz ki bu lezzet dolu arkadaşa hediye kutusu, arkadaşınızın oldukça hoşuna gidecektir.

Teknolojik Ürünler

Teknolojik ürünlerin çağımızda oldukça pahalı olduğunun farkındayız. Siz yine de arkadaşa hediyeler için eğer maddi durumunuz el veriyor ise bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Burada arkadaşınızın isteğini ya da ihtiyacı olan şeyleri bilmeniz önemlidir. Hem bir Play Station ya da XBOX kimin hoşuna gitmez ki? Hem, güzel bir arkadaşa hediye notu ile de bu şık hediyeyi taçlandırabilirsiniz.

Giyim Ürünleri

Giyim, her insanın ihtiyacı olan bir şey. Arkadaşa hediye olarak da oldukça kurtarıcı. Arkadaşınızın ihtiyacını ona hissettirmeden öğrenip alacağınız bir gömlek, elbise, pardösü vs. hem ihtiyacını karşılayacak hem de mutlu edecektir.

Saat

Saat arkadaşa hediye olarak da sevgiliye hediye olarak da gerçekten oldukça şık bir hediye. Fiyatının ne olduğu fark etmeksizin, arkadaşınızın zevkinize göre alacağınız bir saat, eminiz ki onu oldukça mutlu edecektir. Dilerseniz saatin iç kordonun arkadaşa hediye notu yazdırabilirsiniz. Hemen hemen her saatçi bu işlemi gerçekleştirir. Dilediğiniz kısa bir notu saatin iç kordonuna yazdırırsanız böylece arkadaşınıza hem maddi hem de manevi bir hediye vermiş olursunuz.

Oyuncak

Kimi insanlar ne kadar büyürlerse büyüsünler ruhları hep çocuk kalır. İşte böyle  arkadaşa hediyeler almak istiyor iseniz, oyuncakları tercih edebilirsiniz. Uzaktan kumandalı arabalar, drone, büyük ayıcıklar ya da yap-boz oldukça kurtarıcı bir hediye olacaktır. Sizin de çocuk ruhlu bir arkadaşınız var ise, hediye tercihinizi muhakkak oyuncaktan yana kullanmalısınız.

Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Arkadaşa doğum günü hediyesi için yukarıda saydığımız seçeneklerden birini seçmeniz yine iyi olacaktır. Tüm hediyeler aklınıza yatmadıysa o zaman en doğrusu, kişiye özel hediye yaptırmak olacaktır. Her hediye arkadaşa hediye olabilir aslında. Yeter ki arkadaşınızın tercihlerini, zevkini ve isteklerini bilin. Tüm bunlarla beraber bir de pasta alırsanız, arkadaşınız oldukça mutlu olacaktır. Doğum günü hediyeleri oldukça özeldir.

Sıraladağımız hediyelerin hepsini ister erkek arkadaşa hediye, ister kız arkadaşa hediye, ister sevgililer günü hediyesi, ister öğretmenler günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Hediye çeşitlerinin üzerinde oynamak tamamen siz kalmış. Bu hediyeleri anneler günü hediyeleri babalar günü hediyesi olarak da alabilirsiniz. Arkadaşa hediye fikirleri olarak kişiye özel kupa, isme özel hediye, fotoğraflı hediye, yılbaşı hediyeleri olarak da tercih edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!