featured

En Güzel Kadın Parfümleri İle Beylerin Aklı Başından Gidecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir insanın her şeyini unutsanız da kokusunu unutamayacağınızı biliyor muydunuz? Her insanın aklında yer eden kokular vardır. Fırından yeni çıkmış ekmek kokusu, yağmur sonrası toprak kokusu, yeni kitap kokusu… Bir anda burnunuza geldi öyle değil mi? İşte tam bu yüzden sizler için erkekleri kendinden geçirecek en güzel kadın parfümleri listesi hazırladık!

En Güzel Kadın Parfümleri

Herkesin kendi kullandığı parfüm elbette ki en güzel gelendir. Ancak, bazı kokular vardır ki karşınızdakini de kendinden geçirir. Her parfüm her ten de biraz daha farklı koksa da sizler için derlediğimiz en güzel kadın parfümleri içerisinde eminiz ki kendiniz için en uygun olanını bulacaksınız. Emin olun ki bu kokulardan hangisini kullanırsanız kullanın partneriniz tarafından asla unutulmayacak! İşte, erkekleri kendinden geçirecek en güzel kadın parfümleri!

1. Amor Amor

Amor amor için tam bir aşk rüyası diyebilirsiniz! İçin de aşka, tutkuya ve heyecana yer veren bu parfümü yılın 12 ayı da kullanabilirsiniz. Hem oldukça hafif bir kokuya sahip, hem de vazgeçilmeziniz olacak bu parfüm, kalıcılığı ve partneriniz de bırakacağı afrodizyak etkisi ile sizinle bütünleşecek! Amor Amor, en güzel kadın parfümleri 2019 da da listelere en baştan girmişti!

2. Angel 

Hem çiçek gibi kokacak, hem de kokunuzla olay yaratacaksınız! Hangi çiçek kokusu seksi bir etki bırakır? Diye şüpheye düşmeden önce Angel ile tanışmanızı mutlaka öneririz. En güzel kadın parfümleri 2019 da yapılan bir listeye göre, en seksi parfümlerden biri olarak seçilen Angel, şişe tasamı ile de sizi kendisine hayran bırakacak cinsten.

3. Black Code

Dünyaca ünlü bir marka olan Armani’ye ait Black Code, adeta adının hakkını veriyor. Gizemli, seksi ve portakallı olan bu koku içinizde ki tutkulu kadını ortaya çıkarırken partnerinizi de kendinden geçirecek!

4. Obsession

Piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana en güzel kadın parfümleri listesini yerinden oynatan Obsession, erkekleri etkilemek konusunda da oldukça iddialı. Bu parfümden bir fıs sıktıktan sonra ne anlatmaya çalıştığımızı anlayacaksınız! Alt tonlarında barındırdığı seksi aromatik kokular ile partneriniz bu kokuya asla karşı koyamayacak!

5. 212 Sexy

Adı üstünde derler ya, işte tam olarak bu tabire uyan bir parfümle karşınızdayız. 212 sexy oldukça etkileyici ve tahrik edici bir koku olmasına rağmen oldukça hafif de bir koku. Yaz akşamlarınızı bir aşk gecesine döndürmek isterseniz, bu parfüm ile mutlaka tanışmalısınız!

6. Madamoiselle 

Oldukça etkili bir koku olan Madamoiselle yasemin çiçeğinin kokusu ile bütünleşmiş bir parfüm. Bu koku öyle alt notalara sahip ki bir kere kullandığınız zaman onu asla yanınızdan ayıramıyorsunuz. İçinde bulundurduğu afrodizyak etkili alt nota kokuları da cabası!

7. Cool Water

Esintili ağaçlardan ilham alınarak üretilen bu parfüm, en güzel kadın parfümleri kadınlar kulübü araştırması yaptığınız an mutlaka karşınıza çıkacaktır. Eğer siz de hem mis gibi kokup hem de partneriniz de seksi bir etki yaratmak istiyor iseniz, bu parfüme mutlaka sahip olmalısınız.

8. Hypnotic Poison 

En güzel kadın parfümleri kadınlar kulübü baş tavsiyesi olan bu parfüm, gerçekten de en seksi parfümler arasında. Bir parfümün kalıcı müşterisi olur mu? Oluyor işte… Hypnotic, öyle bir parfüm ki insanı adeta hipnoz ediyor, ayaklarını yerden keserek bulutların üzerine çıkarıyor. Eğer en güzel kadın parfümleri 2020 konusunda endişeniz varsa, en yakın kozmetikçiye giderek bu parfümü deneyin. Zaten hemen ardından almak isteyeceksiniz.

9. Hypnose Ultra 

Cesaretli kadınların feminen parfümü olarak bilinen Hypnose Ultra, baş döndürücü etkisiyle adeta tutkuyu kokuyla yaşatıyor. En etkileyici parfümlerden biri olma ünvanına sahip bu parfüm ile kendinizden geçerken, partnerinizde de inanılmaz etkiler bırakacaksınız!

10. Crystal Noir

Bir koku hem narin ve saf hem de seksi olabilir mi? Eğer söz konusu Crystal Noir ise olur! Bu koku naifliğin kitabını yazarken sonsuz bir seksiliği de içinde barındırıyor. Siz de seksi kokunuzla unutulmaz etkiler bırakmak istiyor iseniz, tercihiniz kesinlikle bu parfümden yana olmalı.

Gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümlerini sizlerle paylaştık. Sizin kullandığınız parfümler de bu listede yer alıyor mu bakabilirsiniz. Tepe noktalarında her zaman en iyi kokuları içeren bu parfümler, en iyi parfümler arasında.

En İyi Yaz Kadın Parfümleri

YouTube video

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!