featured

En İyi Ücretsiz Oyunlar Serisine Epic Games Store ve Diğer Oyun Uygulamalarından Ulaşın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunların ülkemizde yüksek fiyatlı çıkışları oyun oynamayı seven kişileri zaman zaman en iyi ücretsiz oyunlar oynamaya teşvik etmiştir. Oyunlar genellikle Amerika merkezli çıkış yaparlar. Çıkış ücreti orada 60 dolar gibi bir fiyat olurken ülkemize geldiğinde 400 TL – 450 TL civarı gibi fiyattan satışa çıkmaktadır.

Oyuncular ise genellikle yeni bir oyunu almak için indirime girmesini beklerler. Bu bekleme dönemini atlatmanın en iyi yolu oynaması bedava olan oyunlarla zaman geçirmektedir. Firmalar oyunların çoğu ülkede pahalı çıktığının farkında. Bu yüzden neredeyse tüm oyun yapım firmaları oynaması bedava oyunlar piyasaya çıkartır.

Bu oyunların firmalara getirisi olmadığını sakın düşünmeyin. Firmalar, oyun içi satın alma seçeneği sundukları için çok yüksek miktarda paralar kazanmaktadır. Bu sebepten dolayı piyasada oldukça fazla bedava oyun vardır. Epic Games ve en iyi ücretsiz oyunlar Steam en fazla bedava oyun bulabileceğiniz uygulamalardır. Bedava oyunları oynamak için öncelikle en iyi ücretsiz oyunlar indir işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Epic Games ve Epic Games Store Nedir?

Epic Games Store ücretsiz birçok oyun barındıran bir uygulamadır. Sadece büyük yapım değil 2D olarak çok farklı ve çok güzel oyunları burada bulabilirsiniz. Daha yeni bir uygulama olarak yeni çıkmış olsa da Epic Games ismi ilk olarak 1991 yılında çıkış yapmış ve oyun üretmeye başlamıştır. 

Bunun yanı sıra son zamanlarda GTA V, Sid Meier’s Civilization VI ve Borderlands gibi oyunları her hafta en iyi ücretsiz oyunlar olarak vermeye başlamıştır. Bu oyunları bu uygulama içinde aldığınız zaman ömür boyu sizin olacaktır. Bunun yanı sıra ara ara yine büyük bütçeli oyunları sizlere vermektedir.

Epic Games İndir Bedava Oyunların Tadını Çıkar

Epic Games uygulamasını indirmek oldukça basittir. Bilgisayarınızdan Arama motoruna Epic Games İndir yazarak gelen siteye giriş yapın. Gelen ekrandan Epic Games Başlatıcısını İndir seçeneğini seçerek bilgisayarınıza indirin.

Uygulamanın kurulumunu yaptıktan sonra açılan pencere üzerinde sizden bir mail adresinizi  isteyecektir. Adresinizi yazdıktan sonra şifrenizi belirlemeniz gerekir. Tüm şifre ve mail işlerinizi yaptıktan sonra Epic Games’den aldığınız tüm oyunları Epic Games kütüphane kısmından görebilirsiniz. Böylece en iyi ücretsiz oyunlar oynamak için yolunuz açılmış olur.

Steam Nedir?

Bilgisayardan oyun oynayan herkes Steam ismini kesinlikle duymuştur. En iyi ücretsiz oyunlar yanı sıra piyasaya çıkan büyük bütçeli çoğu oyunlar genellikle Steam üzerinden satışa sunulur. Bazı oyunlar için oyunlarda bulduğunuz ya da düşürdüğünüz eşyaları satıp para kazanabileceğiniz bir pazar bulunmaktadır.

Bahsi geçen pazarda sattığınız eşyaların parası ile yine Steam üzerinden oyun almanız mümkündür. Uzun yıllardır oyun sektöründe bulunan Steam oldukça güvenilir ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan bir uygulamadır.Arama motorunuza Steam indir yazarak gelen site içerisinde uygulamayı indirebilir ve ardından mail ve şifre işlemlerini hallettikten sonra bu uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. En iyi ücretsiz oyunlar Steam listesine bu sayede ulaşmış olursunuz.

Steam Ücretsiz Oyunlar Cenneti

Steam bünyesinde 100’den fazla bedava oyun sunmaktadır. Çok farklı tarzda bedava oyun bulabileceğiniz bir oyun platformu olan  Steam oyun severler tarafından oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. En iyi ücretsiz oyunlar Steam üzerinden ulaşmanız mümkündür.Çok bütçeli oyunların yanı sıra küçük bütçeli güzel oyunlar bu uygulama üzerinden en iyi ücretsiz oyunlar kategorisi olarak bedava olarak bulabilirsiniz.

En Güzel Oyunlar Paralı Oyunlar Mı?

Bazı oyun severlere göre en güzel oyunlar paralı oyunlardır. Ama bu ön yargı piyasaya çıkan bedava oyunların kalitesi arttıkça bu düşünce yıkılmaya başlamıştır. Günümüzde ücretsiz oyunlar kalitesi ve oynanabilirliği ile büyük bütçeli oyunlara yetişme başlamıştır. Hiç para vermeden, en iyi ücretsiz oyunlar oynama imkanı günümüzde oldukça fazladır.

En İyi 10 Ücretsiz Oyun

Sizler için bu listeyi hazırlarken oyuncu sayılarına ve internet üzerinden çok fazla olumlu yorum alan oyunları seçmeye çalıştık. Eğer bilgisayar oyunu oynamayı seven birisi iseniz, en iyi ücretsiz oyunlar içeren bu listeye bir göz gezdirmenizde fayda var.

1. League of Legends

League of Legends en iyi ücretsiz oyunlar kategorisinin olmazsa olmaz bir oyun. Çıkış yaptığı 2009 yılından bu yana ortalığı adeta kasıp kavuran bir oyundur. Oyunu indirdikten sonra mail ve şifrenizi belirlemeniz gerekiyor.Ardından 100’den fazla kahraman seçeneği ile isteğinize göre 5 vs 5 ve 3 vs 3 gibi farklı seçenekler ile rakiplerinizle savaşıyorsunuz. Oyunu özetlemek gerekirse oyundaki her karakterin özel yeteneği vardır.

YouTube video

Rakibinizin ana kulesini takım arkadaşlarıyla ilk yıkan oyunu kazanır. Oyun içi satın alma seçenekleri sunan bu oyun hiç para yatırmadan uzun süre oynayabileceğiniz bir oyundur. Ayrıca Türkiye sunucuları sayesinde oyun içi düşük bir ‘ping’ değeri ile oynamanıza olanak sağlar.

2. Counter Strike Global Offensive 

Bir efsane haline gelen Counter Strike oyununun son versiyonudur. İlk çıktığı zaman ücretli olan bu oyun son bir yıl içerisinde en iyi ücretsiz oyunlar kategorisine girmiştir. 5 kişilik bir takım halinde rakibinizi yenmeye çalışmakta olduğunuz bir oyundur. 30 round üzerinden oynadınız diyelim, işte burada 16 round kazanan oyunu yener. 15 – 15 bitmesi durumunda ise oyun beraberlikle sonuçlanır.

YouTube video

Dünya üzerinde milyonlarca takipçisi olan bu oyun Steam üzerinden oynanmaktadır. Her oyun sonu rastgele kişilere silahları için yeni bir görüntü ya da kutu atabilir. Bu eşyaları kullanmak ya da satmak tamamen size kalmış bir durum.Sattığınız ürünler ile yeni oyunlar alabilirsiniz (Steam üzerinden). Açtığınız kutulardan ise 0,10 kuruşluk bir eşya ya da 5,000 lira değerinde bir eşya düşürmeniz mümkündür. En iyi ücretsiz oyunlar arasında çok sevilmesinin bir sebebi de bu oyun sayesinde Steam üzerinden para kazanılmasıdır.

3. Fortnite

Daha 2017 yılında çıkış yapmış olmasına rağmen oldukça popüler bir oyundur. Oyun izleme platformu olan Twitch’te 2019 yılı itibariyle en çok izlenen 2. oyun olmuştur. Epic Games Store mağazasından ücretsiz olarak temin edebileceğiniz bir hayatta kalma oyundur.

YouTube video

Bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda Fortnite üzerinden gerçekleştirilen Travis Scott konserini aynı anda 12,3 milyon kişi izleyerek bu konuda rekor kırmıştır. Oyun kendini hep güncel tutmak için çok farklı yenilikler getirmiştir.Çok popüler olan bir filmin kahramanlarını bu oyun içerisinde görmek sizi şaşırtmasın. Marvel filmleri gibi efsane serilerin bazı kahramanları zaman zaman oyun içinde gözükebilir.

4. Starcraft 2

Strateji severler için mükemmel bir oyun. İlk çıktığı yıllarda ücretli olan Starcraft 2, 2017 yılının kasım ayında ücretsiz hale gelmiştir. Uzaylılar ve insanlar gibi ırklar arası seçim yaparak ülkenizi kurmanız ve düşmanlarınızı yıkmanız gereken bir oyundur.

https://www.youtube.com/watch?v=GFvCo9NJ_Po

Ayrıca hikaye modunu da oynayarak zaman geçirebilir ve enfes hikayesi içinde kendinizi kaybedebilirsiniz. Starcraft 2 oyununu Battlenet üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca bu oyun Güney Kore Devleti tarafından ülkenin milli sporu ilan edilmiştir.

5. Paladins

Paladins, Epic Games ve Steam üzerinden oynayabileceğiniz bir oyundur. Türkçe ara yüz desteği sunan Paladins oyunu içinde birden fazla oyun seçeneği bulabilirsiniz. Girdiğiniz bir oyunda yük vagonunu takım arkadaşlarınızla itmeniz gerekirken bir oyunda ise bölgenizi düşmanlara karşı korumanız gerekebilir.

YouTube video

Onlarca kahraman seçeneği ile çok zevkli vakitler geçirebileceğiniz bir oyundur. Güzel grafikleri ve renkli haritası ile kesinlikle oynamanız gereken bir oyundur. Normal oyunlardan sıkıldıysanız bu tarz bir oyunda oldukça güzel vakit geçirebilirsiniz.

6. Conqueror’s Blade

Conqueror’s Blade, çok fazla bilinmeyen ama çok eğlenceli olan en iyi ücretsiz oyunlar arasındadır. Steam üzerinden tamamen ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Güzel grafikleri ve güzel oyun sistemi ile keşfedilmeyi beklemeyen bir oyundur.Oyunu özetlersek olursak çok büyük bir haritada birlikleriniz ve ekibinizle birlikte kale kuşatabileceğiniz, bayrak kapma savaşlarına girebileceğiniz ve harita üzerinde serbest gezerek görev yapıp para kazabileceğiniz bir oyundur.

YouTube video

Tamamen olmasa da kısmen strateji oyunları arasına girebilir. Karakterinizin eline vereceğiniz silah ile ( ok, kısa kılıç, uzun kılıç, mızrak ve balyoz gibi ) farklı dövüş mekanikleri uygulayabilirsiniz. En iyi ücretsiz oyunlar indir işlemini rahat gerçekleştirebileceğiniz oyunlardan biridir.

7. Call of Duty Warzone

Battlenet üzerinden oynayabileceğiniz bir oyun olan Warzone, efsane oyun serisi Call of Duty’nin ücretsiz versiyonudur. 3 kişilik ekip halinde ya da tek başınıza oynayabileceğiniz bir silahlı hayatta kalma oyunudur.

YouTube video

Eğer en iyi ücretsiz oyunlar arasında süper grafiklere sahip bir oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre. Öyle ki çoğu büyük bütçeli oyundan daha iyi grafiklere sahiptir. Oyunu içi satın alma ile karakterinizi değiştirebilir ve yeni özellikler alabilirsiniz. En iyi ücretsiz oyunlar indir işleminden sonra oyunu oynayarak, oyun içi satın alma işlemi gerçekleştirmek isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.

8. Destiny 2

2017 yılında çıkan bir FPS oyunu olan Destiny 2 uzayda geçen bir savaş oyunudur. Bireysel olarak ya da takım halinde görev yaparak güçlenebileceğiniz bir oyundur. 2 yıl ücretli olarak piyasalarda bulunan oyun 2019 yılına gelindiğinde tamamen ücretsiz olmuştur.

YouTube video

Arkadaşları ile durmak bilmeyen bir aksiyonun içine dahil olmak isteyen oyuncuların kesinlikle oynaması gereken bir oyundur. Grafiklerinin ise çok yüksek kalite de olduğunu söylemekte fayda var. En iyi ücretsiz oyunlar indir işlemi yaptıktan sonra çok memnun kalacağınız bir oyundur.

9. Dota 2

 Steam’deki kaliteli ücretsiz oyunlar arasında bir diğer isimdir. League of Legends tarzı oyunların atası olan Dota serisinin ikinci oyunudur. Yüzden fazla kahraman seçeneğine ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz bir oyun olan Dota 2 oldukça sevilen bir oyundur.

YouTube video

Oyun içi düşürdüğünüz bazı eşyaları oldukça efsanevi fiyatlara satmanız mümkündür. Ayrıca Steam Atölye kısmında bu oyun için hayranlarının yaptığı ekstra farklı içeriklere ulaşmanız mümkün. 2013 yılında çıkmış olmasına rağmen kaliteli grafikleri olduğunu söylemekte fayda var.

10. Smite

Smite, Epic Games Store üzerinden oynanabilen bir oyundur (Steam üzerinden). Oyun içerisinde kahraman olarak farklı mitolojideki tanrılar bulunmaktadır. Her tanrının mitolojideki hikayesine göre farklı özel yetenekleri vardır.Oyun Paladins oyununu yapan firmanın bir diğer oyunudur. Uluslararası turnuvası da olan bu oyun en iyi ücretsiz oyunlar arasında oldukça sevilmektedir. 

YouTube video
Teknoloji insanlara sosyal bir oyuncu olma imkanı veriyor. En iyi ücretsiz oyunlar ile keyfinize keyif katmanız için yapmanız gereken tek şey bu oyunları indirmek! En iyi ÜCRETSİZ oyunlar PC ile Arkadaşlarla Oynanacak oyunlar PC ücretsiz etkinliği yapabilirsiniz. Listede ki oyunların hepsi Steam ücretsiz oyunlar 2019 listesine de girer. Steam en iyi ücretli oyunlar için uygulamaya bakabilirsiniz. Sıraladığımız oyunlar hem En iyi online oyunlar olarak geçer, hem de En güzel oyunlar içinde kendilerine yer bulurlar. İçeriğimizde ki oyunlar Steam en iyi oyunlar listesi içinde yer alır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!