featured

Çaycı Hüseyin Öldü mü? Çaycı Hüseyin Korona Virüse mi Yakalandı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuklar Duymasın ile adını duyuran Çaycı Hüseyin sık sık sosyal medyada ölüm haberleri ile gündeme geliyor. Bu haberler öyle bir hal aldı ki belirli periyotlarla twitterda Çaycı Hüseyin öldü mü tagı gündem oluyor ve herkes öldüğü haberlerini paylaşıyor. Son zamanlarda ülkece içinde bulunduğumuz koronavirüs birçok can aldı ve bunlardan birinin de Çaycı Hüseyin olduğu söylentiler arasına girdi.

Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i, hakkında çıkan ölüm haberlerinin ardından araştırmaya koyulanları twitterdan sessizce izlemeyi tercih ediyordu. Son günlerde Çaycı Hüseyin’in koronavirüs nedeniyle öldüğü haberleri yayılınca herkes bu durumu araştırmaya başladı. Bu sefer gerçekten Çaycı Hüseyin öldü mü?

Çaycı Hüseyin Kimdir?

Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i olarak bilinen ünlü oyuncunun gerçek adı Alpaslan Özmol’dur. Oynadığı rol ile bütünleşmesi ve dönemin en bilinen karakterlerinden biri olması sebebi ile herkes tarafından adı ile değil de dizideki karakteri ile anılmaya başlandı.

Ünlü oyuncu Alpaslan Özmol 1976 yılında Almanya’da doğdu. Doğuştan bir farklılığı bulunan Çaycı Hüseyin’in boyu 140 cm’dir. Boyunun kısa olması sebebi ile okulu bırakan Özmol, oyunculuğa atıldı ve adını kısa sürede duyurdu. En bilindik rolü Çocuklar Duymasın’da olsa da 20’ye yakın birçok yapımda yer almıştır.

Çaycı Hüseyin Korona Virüse mi Yakalandı?

Sürekli ölüm haberleri ile gündeme gelen Alpaslan Özmol’un bu defa gündeme gelme sebebi korona virüs oldu. Virüsten dolayı birçok kişinin yaşamı yitirmesi ile gündeme gelen bu haber, Özmol’unda virüse yakalandığı yönündeydi. Twitterda gündem olan Çaycı Hüseyin korona virüse yakalandı paylaşımları ile konunun meraklıları bunu araştırmaya başladı. Çaycı Hüseyin bu sefer gerçekten öldü mü?

Çaycı Hüseyin Öldü mü?

YouTube video

Çaycı Hüseyin öldü mü sorusunu binlerce kez duymuşsunuzdur. Düzenli olarak gündeme öldüğü haberleri ile gelen Özmol, yakın zamanda da bu haber ile gündeme geldi. Çaycı Hüseyin’in öldüğü haberleri her defasında insanları meraklandırıyor. Bu haberler karşısında ünlü oyuncunun ailesi de zaman zaman meraklanıyor ve korkuyor. Kendisi ise sürekli sosyal medyada dolaşan öldü haberlerini okumak zorunda kalıyor ve bu durumdan artık rahatsız olmuş durumdadır.

Çaycı Hüseyin’den Ölmedim Çığlıkları

https://www.youtube.com/watch?v=hVVJoQkOykw

Sürekli ölüm haberleri ile gündeme gelen sanatçı sessizliğini bozdu ve artık isyan etti. Sosyal medyada her sene belli ünlülerin ölüm haberleri çıkıyor ama en sık çıkan haber Çaycı Hüseyin’in oluyor. Belli aralıklarda ölüm haberleri ile gündeme gelmenin üzüntüsü ile yaptığı açıklamada “Sürekli öldürüyorlar” isyanında bulundu. Kendisi de artık bu durumdan oldukça rahatsız görünüyor.

YouTube video

Çıkan ölüm haberlerinin ardından ailesinin de çok üzüldüğünü belirten Alpaslan Özmol, bu durumun ne zaman son bulacağını merak ediyor. Annesi her ölüm haberinin ardından ünlü oyuncuyu arayıp sesini dinleyip telefonu kapatıyordu.

Çaycı Hüseyin: Ölümle Mizah Olmaz Her Şey Tadında Olmalı

Sosyal medyada sık sık gündem olan bu haberden rahatsız olduğunu dile getiren Özmol gençlerin arasında mizah yaptığını dile getirdi. Sözlerin, 

“Ölümle mizah olmaz, ben de gülüyordum ama her şey tadında olmalı”

diye devam etti. Özmol, bazı değerlerimizi, örf adet ve gelenek göreneklerimizi kaybettiğini düşünerek üzgün bir şekilde bunu dile getirdi.

Çaycı Hüseyin Ölürse Kimse İnanmayacak

Çaycı Hüseyin’in ölüm haberi ile bu kadar sık gündeme gelmesi artık insanlar arasında dalga konusu olmaya başladı. Ünlü sanatçı, gerçekten öldüğünde kimsenin buna inanmayacağı korkusunu taşıyor. Gençler twitterda Çaycı Hüseyin’i öldürmeye devam ederken onun yorumu ise “bir insanı öldürmek bu kadar kolay mı” oluyor. Çaycı Hüseyin öldü mü sorusunun ne zaman son bulacağını ünlü oyuncu da tüm insanlar da merakla bekliyor. Sanatçı mizahi yönüyle bu konuda “Ölürsem söz size haber vereceğim” diyerek espri yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!