featured

En İyi Netflix Dizileri İle Keyfinize Keyif Katın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Netflix dizileri evde boş vakitlerini değerlendirmek için merakla sorduğu bir sorudur. Çıktığı günden beri dünyayı kasıp kavuran Netflix içerdiği birbirinden güzel dizi ve filmlerle çok beğenilmiştir. Netflix çıktığı hemen hemen her ülke için özel dizi ve filmler çıkarmaktadır. En iyi Netflix filmleri ya da dizilerini tek bir listeye sığdırmak çok zordur. Bu yazıyı yazarken sizler için kullanıcılar tarafından çok sevilen dizileri seçtik.

Netflix Uygulamasına Nerden Ulaşabilirim?

Netflix bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz bir uygulama olmasının yanı sıra tablet ve telefonlara da indirebilen bir uygulamadır. Uygulama için üyelik almak ise çok basit.

Netflix resmi sitesinden mail adresiniz ile üye olduktan sonra şifrenizi belirlemeniz gerekir. Ardından kaç kişi izleyeceğiniz ve hangi çözünürlükte izlemek istediğinize göre bir paket seçmelisiniz. Temel, Standart ve Özel olarak 3 paketi vardır.Netflix’in 3 paketi bulunmaktadır. Bunlar; Temel Paket (17,99 TL), Standart Paket (29,99 TL) ve son olarak Özel paket (41,99 TL).

En İyi Netflix Dizileri Başka Yerlerden İzlenir Mi?

Netflix özel içeriklerini ya da Netflix’in satın alıp sitesinde paylaştığı dizi ve filmleri başka yerlerde paylaşmak tamamen yasak. Bu yasağı çiğneyip dizi ve filmler farklı platformlarda paylaşan çok site var. Netflix ise bu konuda çok katı kurallara sahip.

Bu paylaşımı yapan sitelere telif atarak sitelerinden bu içerikleri kaldırması için çok yoğun çaba harcıyor. Farklı sitelerde kalitesi bozuk olarak ya da eksik bölümlerle bulma ihtimaliniz karşısında en iyisi bunları uygulama içinde izlemek. En iyi netflix dizileri 2020 ve en iyi netflix dizileri 2018 de dahil olmak üzere hepsini içeriğimizde bulabileceksiniz.

En İyi Netflix Dizileri

1. La Casa De Papel

En iyi Netflix dizileri arasında tam bir efsane. Dördüncü sezonu yayınlanan dizi yayınlanan her sezonu ile tüm dünyada ses getirmiştir. İspanyol yapımı olan bu dizi beyin yakan sahneleri ile çok sevilmiştir.

Dizinin konusu ise Profesör adındaki bir dolandırıcının harika bir soygun planı için ekip toplamasıyla başlar. Ekibi toplayan Profesör ekibine aylar boyunca planın her ayrıntısını anlatır. Plan ise banka soymak gibi görünse de asıl plan darphaneden kendileri için para basmaktır.

YouTube video

Tüm dünyaya İspanyol yapımı filmlere ve dizilere merak saldırtan bu dizi kesinlikle izlemeniz gereken bir dizidir. En iyi Netflix dizileri 2020 sezonuna da damgasını vurmuştur. Sadece Netflix için değil tüm diziler arasında en iyi diziler kategorisi yapılsa kendisine yer bulacak bir dizi olmuştur.

2.  Peaky Blinders

Peaky Blinders dizisi en iyi Netflix dizileri arasında kesinlik göreceğiniz bir yapım. Kaliteli oyuncu kadrosu ve efsane hikayesi ile bir oturuşta izleyebileceğiniz bir dizidir. Dizide konu olarak drama ve suç konuları ağır basmaktadır.

Bu dizi, Dünya Savaşı sonrası Birmingham kasabasında (İngiltere) Shelby ailesinin önderliğinde kii Peaky Blinders çetesinin hikayesini anlatır. Shelby ailesinin ve Peaky Blinders çetesinin lieri Thomas küçük paralarla yetinmek istemez ve çeteyi büyütmek için elinden geleni yapar.

YouTube video

Fakat tüm çeteler pastadan büyük payı almak istemektedir. Thomas, kurnazlığı ile çetesini büyütmeye başlar fakat bu büyüme bazılarının canını sıkmaya başlamıştır.

3. Altered Carbon

Aynı isimli kitap serisinin dizisidir. En iyi Netflix dizileri arasında kesinlikle izlemeniz gereken bir yapımdır. Gerek konusu gerek ise Cyberpunk dünyası ile fantastik severlerin kaçırmaması gereken bir yapımdır.

Altered Carbon, insan bilincinin farklı bedenlere aktarılabildiği çok ileri bir zamanda geçmektedir. Başrolümüz Kovacs eski bir askerdir. Bir isyanda rol aldığı için öldürülmüş ve bilinci saklanmıştır. 250 yıl sonra çok zengin bir iş adamı bir cinayeti çözmesi için Kovacs’ın bilincini bir bedene aktartır.

YouTube video

Kovacs bu cinayetle ilgilenirken eski hayatı hakkında bilinmeyenler ortaya çıkmaya başlar ve bu cinayetin normal bir cinayet olmadığını fark eder.

4. Black Mirror

Bu dizi hiç kuşkusuz Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında en başta yerini alır. İşlediği konularla ve değindiği olaylar ile tam bir efsanedir. Dizinin her bölümü film tadındadır. Dizinin ortalama her bölümü 1 saattir. Her bölümde işlediği farklı konularla akıllarda yer etmiştir.

YouTube video

Beşinci sezonu yayınlanan dizinin her bir bölümünü izlerken şok olacaksınız. Her bölümün değindiği sosyal olaylar ve arkasındaki hikaye oldukça enteresan. Öyle ki dizinin senaristi yaptığı açıklamada dünyanın bu dizinin altıncı sezonunu kaldıracak psikolojide olmadığını söylemiştir. En iyi Netflix dizileri arasında kesinlikle izlemeniz gereken bir dizidir.

5. Dark

En iyi Netflix dizileri arasındaki Dark Haziran 2020’de üçüncü sezonuyla hayranlarıyla buluşacak. Bu diziyi anlatacak aslında pek bir şey yok. Her saniyesinde beyninizi yakacak çok farklı bir hikayeye sahip.Alman yapımı olan bu dizi gerilim, bilim kurgu ve dram gibi konuları başarıyla işlemektedir. Kafanızı fazla karıştırmadan şöyle özet geçebiliriz,

YouTube video

Zaman yolculuğu ile zamanda ileri ve geri gitme olaylarının bol bol olduğu bir dizidir. Günümüzde başlayan hikaye zaman zaman 1986 yılına bazen de geleceğe giderek kafamızda fazlasıyla soru işareti oluşturuyor.  Almanya’nın küçük bir kasabasında yaşayan 4 ailenin birbirleri ile olan tuhaf hikayesini anlatmaktadır.

6. Rise of Empire Ottoman

Netflix tarihi dizileri arasında en beğenilen belgesel tadında bir mini dizidir. Fatih Sultan Mehmet’in tahta geçişini ve İstanbul Fethini anlatan yerli yapım bir dizidir. Dizi adım adım İstanbul Fethi’ni tarihçilerin yorumlarıyla anlatmıştır.,

YouTube video

Başroldeki Türk oyuncuların performansı tüm dünyada oldukça beğenildi. Başarılı oyunculuklar ve kaliteli bir çekim ile İstanbul Fethi’ni gayet güzel işlemiştir. Cem Yiğit Üzümoğlu ve Tuba Büyüküstün İngilizce dublajlı versiyonunda kendilerini oldukça başarılı bir şekilde seslendirmiştir.

7. Snowpiecer

En iyi Netflix dizileri 2020 yılında da çıkmaya devam ediyor. Filmden diziye uyarlanmıştır. Henüz tüm bölümleri yayınlanmamış olsa da şu sıralar oldukça popüler ve sevilmiş durumda.Dünyada dondurucu soğuk sonucu insanlık yok olmak üzeredir. Bir avuç insan ise bir trende hiç durmadan seyahat etmek zorundadır. 

YouTube video

Trenin ön vagonlarında zenginler lüks içinde yaşarken son vagonlarda fakir insanlar sefalet içinde yaşamaktadır. Bu düzen artık bu insanların canına tak etmiş ve bir isyan planı oluşturmuşlardır. Fakat beklenmedik durumlar bu isyan gerçekleşirken oluşmaya ve farklı bir hikayeye doğru bizi çekmeye başlar.

8. Ragnarok

Ragnarok, en iyi Netflix dizileri arasında 2019 yapımı bir Norveç dizisidir. Norveç’in güzel doğayla iç içe bir kasabasında geçmektedir Norveç mitolojisindeki devler ve tanrıların savaşını anlatan bu dizi kısa sürede çok sevilmiştir.

YouTube video

Annesi ve erkek kardeşi ile bir kasabaya taşınan disleksi hastası bir gencin tanrıların soyundan geldiğini öğrenmesi ile hikaye başlar. Yüzyıllardır kasabada devler ise onun gelmesi ile harekete geçer. Bu iki grup arasındaki mücadeleyi anlatan dizi kesinlikle izlemeniz gereken bir yapımdır.

9. The Umbrella Academy

Netflix fantastik dizileri arasında çok sevilen bir Amerikan yapımı dizidir. Özel güçlere sahip bir grup gencin Umbrella Academy adında bir süper kahraman grubu vardır. Üvey kardeş olan bu gençler ilk başlarda çok iyi anlaşsa da zamanla araları açılmış ve dağılmıştır.

YouTube video

Yıllar sonra babalarının ölüm haberini alan gençler tekrar birleşir ve babalarının ölümünü çözmeye çalışırken çok farklı bir hikaye ile karşılaşırlar.

10. Hakan Muhafız

En iyi Netflix dizileri arasında çok tartışılan bir dizidir. Kimine göre gereksiz abartılan bir dizi kimine göre ise en iyi yerli yapım dizidir. Ama şunu bilmek gerekir ki Türk yapımı olan Hakan dizisi hem ülkemizde hem de yurt dışında ses getirdiği için Netflix ülkemize daha fazla yatırım yapma kararı aldı.

Hakan Kapalıçarşı’da kendisini evlatlık adam ile çalışmaktadır. Küçük yaşta ailesini kaybeden Hakan çevresi tarafından çok sevilen birisidir. Gelişen olay sonrası Hakan İstanbul’un muhafızı olduğunu ve şehrin kaderinin onun ellerinde olduğunu öğrenir.

YouTube video

Başarılı oyuncu kadrosu ile üçüncü sezonunu geride bırakan dizinin dördüncü sezonu 4 gözle tüm dünyada beklemektedir. Hakan Muhafız en iyi Netflix dizileri arasında ön yargınızı bir kenara bırakarak kesinlikle izlemeniz gereken bir dizidir.

 En iyi Netflix dizileri 2020 ve En iyi Netflix dizileri 2019 ile beraber en iyi netflix dizileri 2018 listesini beğeninize sunduk. En iyi diziler arasında yer alan bu diziler gerçekten de izlemeye değer. Netflix fantastik dizileri netflix’in kendi sitesinden bulabilirsiniz. Netflix’in en çok izlenen dizileri sizler için derledik. En iyi Netflix filmleri için diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!