featured

Instagramdan Para Kazanmak Bizlerin Hayali Onların Gerçeği Instagramdan En Çok Para Kazanan Ünlüler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagramdan para kazanmak son dönemin en popüler gelir kapıları arasında gösteriliyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ünlü kişiler ve işletmeler instagram kullanarak gelir elde etmeye başladı. Hatta bu durum o kadar yaygınlaştı ki tek gelirini bu platformdan sağlayanlar var.

Özellikle takipçisi çok olan kişilerin, sponsorlu paylaşımlar yaparak büyük gelirler elde ettiği instagram, ünlü kişilerin de gözdesi durumunda. Birçok ünlü kişi, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ürün paylaşımları ile reklam geliri elde ediyor. Bu ünlüler arasında futbolcuların çoğunlukta olması ise dikkatlerden kaçmadı.

YouTube video

Sosyal medya hesabını bir işletme gibi kullanan ünlüler arasına en çok para kazanan C. Ronaldo olarak açıklandı. Bu açıklama ile “Messi mi Ronaldo mu?” tartışması yeni bir boyut kazandı. Messi ve Neymar gibi futbolcuları geride bırakan C.Ronaldo, instagramdan para kazanmak nasıl olur tüm dünyaya göstermiş oldu.

C.Ronaldo 41.7 Milyon Sterlin Kazanıyor

Instagramın en çok kazananları listesinin lider koltuğunda, kazandığı yıllık 41.7 Milyon Sterlin (350 Milyon TL civarı) ile C.Ronaldo oturdu. Ünlü futbolcunun bu miktarı 12 ayda kazandığı açıklandı. Ronaldo’nun en yakın rakibi ise futbol dünyasında da rakibi olan Messi.

Messi, Ronaldo’dan sonra instagramda en fazla para kazanan ikinci ünlü oldu. Messi’nin instagramda elde ettiği yıllık kazanç ise 25.2 Milyon Sterlin olarak açıklandı.

Futbolcular ve ünlüler, şuan yaptıkları meslekleri bıraksalar dahi kazandıkları bu paralar onlara yetecektir. Öyle ki C.Ronaldo, instagramda, Juventus kulübünde kazandığı paradan daha fazla bir gelir elde ediyor. Onun için Juventus’dan elde ettiği gelir, ek gelir olarak görülebilir. Ronaldo şuan futbolcusu olduğu Juventus takımından yıllık 27.3 Milyon Sterlin kazanıyor.

Instagramda En Çok Kazanan Ünlüler Listesine Futbolcular Damga Vurdu

YouTube video

Instagramdan para kazanmak en çok futbolcuların dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Açıklanan instagramın en çok kazananları listesinde ilk 10’da 5 futbolcu yer alıyor. Bu isimler; C.Ronaldo, Messi, Neymar, Ibrahimovic ve eski futbolcu David Beckham.

Futbol dışında bir spor dalında boy gösteren Hindistanlı kriket oyuncusu Virat Kohli, instagramdan en çok kazanan sporcular arasında yer alıyor.

YouTube video

C.Ronaldo’nun instagramdan elde ettiği gelirin büyük çoğunluğu gönderi başına maliyet ile geliyor. Sponsorlu olarak 12 ayda 43 paylaşım gerçekleştirmiş. Bu nedenle sponsorlu gönderiden en çok gelir elde edenler kategorisinde 3. sırada yer alıyor.

Cristiano Ronaldo, sadece sporcular arasında değil dünya genelindeki tüm ünlüler arasında instagramda en çok para kazanan durumunda.

Instagramda En Çok Para Kazana 10 Ünlü

Sosyal medyanın tüm nimetlerinden faydalanan ve instagramdan en çok para kazanan 10 ünlü listesini sizler için sıralıyoruz.

1- Cristiano Ronaldo

Futbol dünyasının yıldızı Cristiano Ronaldo, instagramdan kazandığı yıllık 41.7 Milyon Sterlin ile sosyal medyanın da yıldızı olmayı başardı. Yetenekli futbolcu gönderi başına 971 Bin Sterlin kazanıyor.

2- Lionel Messi

Sahaların hızlı ve kıvrak futbolcusu, hünerlerini instagramda da göstermeye devam ediyor. Messi, instagramdan yıllık 25.2 Milyon Sterlin kazanıyor. Gönderi başına ise 651 Bin Sterlin gelir elde ediyor.

3- Kendall Jenner

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi olan Kendall Jenner, model ve televizyon yıldızıdır. Başarılı model, instagramdan kazandığı 21.2 Milyon Sterlin ile instagramın en çok kazanan ünlüleri arasında yer alıyor. Kendall Jenner, gönderi başına 560 Bin Sterlin kazanıyor.

4- Kylie Jenner

Kim Kardashian’ın bir diğer üvey kardeşi olan Kylie, Kendall Jenner’in küçük kardeşidir. İnstagramdan kazandığı toplam 16.2 Milyon Sterlin ile ablasının peşinden geliyor. Kylie, instagramdan gönderi başına 1.2 Milyon Sterlin gelir elde ediyor.

5- Virat Kohli

İlk 10 listesinde bulunan 6 sporcudan biri olan Virat Kohli, Hindistanlı bir kriket oyuncusudur. İnstagramdan toplamda 13 Milyon Sterlin Kazanıyor. Kohli, gönderi başına ise 232 Bin Sterlin alıyor.

6- David Beckham

Eski ünlü ve karizmatik futbolcu David Beckham, instagramdan 9.6 Milyon Sterlin kazanç sağlıyor. Beckham, gönderi başına ise 322 Bin Sterlin alıyor.

7- Kim Kardashian

Amerika’nın ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian, instagramdan üvey kardeşlerine nazaran daha az kazanıyor. Toplamda 9.4 Milyon Sterlin gelir elde eden Kardashian, gönderi başına 861 Bin Sterlin kazanıyor.

8- Neymar

Paris Saint Germain futbolcusu olan ünlü yıldız Neymar, 6.7 Milyon Sterlin ile instagramın en çok kazananları arasında yer alıyor. Neymar, gönderi başına 617 Bin Sterlin kazanıyor.

9- Selena Gomez

Gençlerin sevgilisi olan Selana Gomez, instagramdan 6.5 Milyon Sterlin kazanç sağlıyor. Güzel ünlü, gönderi başına ise 821 Bin Sterlin kazanıyor.

10- Zlatan Ibrahimovic

Milan’da forma giyen İbrahimovic, 6.3 Milyon Sterlin gelir ile instagramın en çok kazanan ünlüler listesinde 10’uncu sırada yer alıyor. Ünlü futbolcu gönderi başına ise 191 Bin Sterlin kazanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!