featured

Filistin Ziyareti Yapmak İsteyen Alman Bakana İsrail’den Karantina Tehdidi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail yönetiminden Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas’ın Filistin ziyaretine engel geldi. Koronavirüs önlemleri gerekçesi İsrail yönetiminden gelen engel nedeniyle Alman Bakan Filistin ziyaretini iptal etti.

Alman Bakanı Filistin Ziyaretini İptal Etti!

Almanya’nın Dışişleri Bakanı Maas, Batı Şeria’daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri ile Ürdün Vadisi’nin tek taraflı ilhak planıyla ilgili Tel Aviv yönetimini uyarmayı planlıyordu. Bu sebeple Bakan Maas, çarşamba günü gerçekleştireceği İsrail ziyaretinden hemen sonra Filistin’i de ziyaret etmek istiyordu.

İsrail’den Alman Bakana Engel!

İsrail yönetimi ise koronavirüs salgınını öne sürerek Alman Bakanın Ramallah’ı ziyaret etmesi halinde, Tel Aviv’den döndüğünde kendisine iki hafta karantinada kalması gerektiğini bildirdi. Bu bildirinin üzerine Bakan Maas Ramallah’a ziyaretini iptal etti ve Filistinli yetkililer ile video konferans yaparak görüşmeye karar verdi.

Filistin’de Havalimanı Bulunmuyor!

Filistin’de havalimanının bulunmaması nedeniyle Filistin’i ziyaret etmek isteyenlerin İsrail topraklarından geçmesi gerekiyor. Yurt dışına çıkmak isteyen Filistinlilerde uçakla seyahat yapacakları zaman İsrail, Ürdün veya Lübnan vatandaşlığına ait olan pasaportlar kullanıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!