featured

Barış Arduç Son Hali İle Hayranlarını Şaşkına Uğrattı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimizin Kiralık Aşk dizisi ile tanıdığı Barış Arduç , koronavirüs günlerinde kendisini evine kapatan ünlüler arasında. Pandemi sürecini evde köpeği ile geçiren yakışıklı oyuncu Barış Arduç son hali ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

‘ Fazla uzattım, farkındayım ! ‘

Barış Arduç instagram hesabı üzerinden paylaştığı iki yeni fotoğrafla yeni tarzını hayranlarının beğenisine sundu. Paylaşımını yaparken, ” Fazla uzattım, farkındayım! ” notu dikkatten kaçmadı. 

Barış Arduç Son Hali Şaşırttı

Barış Arduç instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafı ile son halini medyada paylaşmış oldu. Pandemi süresince çok sessiz bir dinlenme dönemi geçiren Arduç, en son 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı yapmıştı. Kendisini paylaştığı son fotoğrafı ise köpeği ile birlikte çekildiği kırmızı filtreli bir selfie şeklinde idi. 

Barış Arduç Fotoğrafı Yoruma Kapalı

Paylaştığı son fotoğrafını yoruma kapatan yakışıklı oyuncu Barış Arduç fotoğrafını yorumlara kapatırken, bir hayranı ise Twitter hesabı üzerinden 

“Kıvır kıvır saçlar, gel de düşme” diye yazarken bazı takipçiler ise “Bunu kendine neden yaptın?”

şeklinde yorumda bulundu. 

Barış Arduç Kimdir ?

İsviçre’de Scherzingen şehrinde doğan Barış Arduç, ekran karşısına ilk kez Küçük Hanımefendi dizisi ile çıkmıştı. Henüz çok genç olduğu bu dizide yıldızı parlamayan oyuncunun diğer dizileri Dinle Sevgili, Pis Yedili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin şeklindedir. 

Bizlerin Barış Arduç’u en çok tanıdığımız ve popüler olduğu dizisi ise Elçin Sangu ile birlikte oynadığı Kiralık Aşk dizisidir. Son olarak Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ile rol arkadaşlığı yapan yakışıklı oyuncu oyunculuk eğitimini Tiyatro oyuncusu Ayla Algan ile tanışması sonucunda almıştır. 

YouTube video

Kiralık Aşk’ın Ömer’i olarak aldığı ödülle dönem gündemine oturan Arduç, bir sonraki projesi olan Kuzgun ‘da istediği sonucu alamadı. 2. sezonun sonunda biten dizide yine yakışıklılığı ve etkileyici oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!