featured

Apple AirPods Kulaklıklara Müdahale Etmenize Artık Gerek Yok!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple AirPods kulaklıklarda neredeyse tüm müdahaleleri ortadan kaldıracak özellikler geliyor! Eklenecek olan yeni özellik sayesinde sadece müdahale değil kulaklığı kulağınızdan çıkartmaya bile gerek duymayacaksınız!

Airpods ve Airpods Pro modellerine eklenecek olan yeni özellikler, ekstra olarak işlem yapmanızı ortadan kaldırıyor. Eklenecek özellikler sayesinde AirPods kulaklıklar daha akıllı ve kullanışlı hale gelecek. Eklenecek özellikler arasında artan ses kalitesini görmek de mümkün.

Apple AirPods Kulaklıkları Kulağınızda Tüm Gün Tutabilirsiniz!

YouTube video

Apple AirPods artık daha uyumlu. Apple AirPods kulaklıklarını insanlar ile neredeyse özdeş olarak tasarlamış durumda. Eklenen özellikler sayesinde kulaklığı kulağınızdan çıkartmanıza gerek bile kalmayacak. Kulaklıklar o kadar gelişmiş bir durumda ki normalden daha iyi duymanızı sağlayabilecek bazı özellikler ile birlikte kullanılabiliyor.

Akıllanacak olan yapısı sayesinde evinizde bulunan cihazlar ile otomatik olarak etkileşim halinde olabilecek. Eklediğiniz ve daha önceden eşleştirdiğiniz cihazları sizin kullanıp kullanmadığınızı anlayarak hareket eden kulaklıklar henüz siz komut veremeden yeni kullanmaya başladığınız cihaza geçiş sağlayabilecek.

Telefon üzerinde müzik dinlerken bir anda bilgisayarınıza ya da tabletinize geçiyor olmanızı algılayan kulaklıklar sizden önce onlara eşleşerek kullanıma hazır hale gelecekler. Yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte sadece bu özellikler değil se özelliklerinin de daha kaliteli bir hale gelmesi bekleniyor.

Spatial Audio ile Kullanım Artık Daha Kolay ve Rahat

Apple, çıkartmış olduğu kulaklık modellerinde rahat ve kullanışlı olmasına oldukça dikkat ediyor. AirPods ve AirPods Pro modellerinde de aynı noktalara dikkat eden Apple, yeni geliştirdikleri modüller ve yazılımlar ile bu isteklerini en üst seviyeye taşıyabiliyor.

YouTube video

Henüz nasıl yapıldığı tam olarak açıklanmayan yazılımsal değişiklikler sayesinde kullanım ve konfor oranı en üst düzeye çıkartılıyor. Apple, yaptığı yazılıma o kadar güveniyor ki yanınızda bulunan başka birsinin bir cihaz kullanmasının sizi etkilemeyeceğini söylüyor. Yani kulaklığın yeni bir cihaza bağlanıp kullanıma hazır hale gelebilmesi için sizin kullanıyor olmanız gerekiyor.

Güncellemenin Ne Zaman Geleceği Henüz Açıklanmadı

https://www.youtube.com/watch?v=IC9urbiVp4M

Apple, ilerleyen zamanlarda yapacağı etkinlik ile yeni nesil ürünlerini duyurmayı planlıyor. Etkinlik sonrasında yazılımsal gelişmeleri de sunması muhtemel olan Apple’ın yeni gelecek olan bu yazılımın etkinlik sonrası heyecan olarak sunabileceği göz önünde bulunduruluyor.

Etkinlik sonrasında da adını liste başlarında tutmak ve hisse oranlarını arttırmak isteyen Apple’ın her seferinde bu taktiği izliyor olması artık gözlerden kaçmıyor. Kullanıcılar her ne kadar yeni özelliği sevdiğini söylese de fiyatlar konusunda Apple’a isyan etmekten de kendilerini alamıyorlar. Fiyat konusunda ufak bir indirime gidilmesi durumunda bile satışların oldukça artması beklentiler arasında.

Apple’ın lansman ve tanıtımlar sonrasında fiyat artışına gittiğini göz önünde bulundurarak alınacak ürünler konusunda da yeni adımlar atılması gerektiği düşünülmekte. Hisse senetleri ve şirket değeri her geçen gün artarken fiyatların da bu şekilde kalması elbet ki beklenilir durumda değil. Özellikle ülkemizdeki Dolar kuru nedeni ile teknolojik olarak ürünler kategorisinde ne kadar erken alınırsa o kadar karda olunur fikri oldukça geçerli bir durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!