featured

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması En Sıra Dışı Yarışmacıları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 Ağustos 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan Türkiye’nin en prestijli bilgi yarışmaları arasındaki Kim Milyoner Olmak İster ‘den bugüne kadar binlerce yarışmacı geçti. Her anı büyük bir heyecan ile izlenen bu eğlenceli programda bazen güldük, bazen ağladık bazense çok düşündük. Öyle yarışmacılar ile karşı karşıya kaldık ki, bir yandan gülerken bir yandan hayrete düştük. İşte, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının en sıra dışı yarışmacıları!

1 – Kim Milyoner Olmak İster En Heyecanlı Yarışmacısı

YouTube video

Bir bilgi yarışması öğretici olduğu kadar eğlenceli yanları ile de süreklilik kazanır. Belki de en ilginç Kim Milyoner Olmak İstiyor başvuru sahiplerinden biri ile karşı karşıyasınız. Öyle ki izleyeceğiniz bu yarışmacı yaşadığı heyecanı ile sizi hem çok şaşırtacak hem de çok eğlendirecek. Hatta videoyu tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz. 

2 – En Hisli Yarışmacı 

YouTube video

Kim Milyoner Olmak İster soruları ile ünlü olduğu kadar yarışmacıları ile de akıllarda kalıyor. Öyle ki bu yarışmacıyı izlerken çok eğleneceksiniz. Bakışları, jest ve mimikleri sizi adeta Türk Sineması kuşağında gibi hissettirecek olan bu genç yarışmacı hislerine de çok güveniyor. 

3 – Kim Milyoner Olmak İster En Eğlenceli Yarışmacısı 

YouTube video

Yarışmaya babasının talebi üzerine katılan Muşlu İbrahim çok uzun bir süre sosyal medya platformlarının popüler isimlerinden oldu. Doğal ve samimi cevapları ile Murat Yıldırım ‘ı kendine hayran bırakan yarışmacı hem eğlendi hem de eğlendirdi. 

4 – Kenan İmirzalıoğlu‘nun Kafasını Karıştıran Maratoncu Uşaklı Yarışmacı 

https://www.youtube.com/watch?v=gLfIpRVhZHM

Kim Milyoner Olmak İster yarışması yayın hayatı boyunca yüzlerce samimi yarışmacıyı ağırladı. Öyle ki Uşak’tan katılan Akın Yeniceli anlattığı hikayede Kenan İmirzalıoğlu bile yolunu şaşırdı. Bakalım, yarışmacının yaşadığı olayı siz çözebilecek misiniz?

5 – Son Kararın mı Kanka ?

YouTube video

Kenan Işık Kim Milyoner Olmak İster yayını sırasında belki de en çok buna gülmüştür. Yarışmacının yardım aldığı telefon jokerinin kendisine kanka demesine karşılık ” Son kararın mı kanka ? ” diyen Kenan Işık Kim Milyoner Olmak İster programına neşe kattı. 

6 – Ayağa Kalkar mısınız ? 

YouTube video

Kenan İmirzalıoğlu’nun boyunun sorulduğunda ” Ayağa kalkar mısınız ? ” sorusuna ” Kusura bakmayın” cevabını alan yarışmacı hem çok bozuldu hem de çok konuşuldu. 

7 – Gaziantep’e Küsen Yarışmacı Mehmet Akar

YouTube video

Gaziantep’e küserek yarışmaya katılan Mehmet Akar, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının en eğlenceli yarışmacılarından biridir. Türkiye’yi kahkahaya boğan eğlenceli yarışmacı, yarışmaya gelme sürecinde yaşadıklarını anlattı. 

8 – Böyle Joker Görülmedi ! 

YouTube video

İşte, Kim Milyoner Olmak İster jokerleri arasında aklınızda kalacak performanlardan bir tanesi. Yarışmacı arkadaşını Kenan İmirzalıoğlu ile karizma konusunda yarıştırdığını ifade eden joker, kendisine sorulan soruyu saniye kaybetmeden cevapladı. 

9 – Cevabı Kabul Etmeyen Kim Milyoner İster Yarışmacısı

https://www.youtube.com/watch?v=EkJli8f-b7w

Kim Milyoner İster soruları arasında her programa damga vuran TDK sorularından birinde elenen deneyimli doktor cevaba itiraz ederek yarışmadan elendiğini kabul edemedi. 

10 – İlk Soruda Elenen 10 Yarışmacı

YouTube video

O kadar da olmaz, demeyin. Birçok yarışmacı heyecan ya da acele etmekten ya da gerçekten sorunun cevabını bilmediğinden ilk soruda elenebiliyor. İşte, Kim Milyoner Olmak İster ilk soruda elenen 10 yarışmacısı. 

Bonus: 15 Çocuk Babası Sanatçı Sait Emektar 

YouTube video

İddia ediyoruz, bu videoyu izlerken önünüzde acılı çiğ köfte ve ayran, karşınızda Sait Emektar varmış gibi hissedeceksiniz. Emektar, öyle doğal sohbet ediyor ki yarışmaya değil muhabbet etmeye gelmiş gibi. Siz O’nu izlerken ne düşündünüz? Çok doğal ve sempatik değil mi? 

Bonus 2 : Kim Milyoner Olmak İster En Sıra Dışı Sorusu

https://www.youtube.com/watch?v=OeKKv7ml4GY

Hanginiz bu yarışmacının yerinde olmak isterdi? İşte, Kim Milyoner Olmak İster soruları arasındaki en sıra dışı ve seyirciyi en çok güldüreni.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!