featured

Rezil Etmek İstediği Garsonu Yanlışlıkla Zengin Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kadın maskesiz şekilde kafeye girmek istedi. Bu duruma müsaade etmeyen Lenin Gutierrez isimli garson, kadının huysuz tavırları ile karşı karşıya geldi. Cep telefonunu çıkaran kadın, genç garsonun fotoğrafını çekerek, seni rezil edeceğim dedi.

Maskesiz kadına garsonluk hizmeti vermek istemeyen genç, kadının tepkisi ile neye uğradığını şaşırdı. Kendine hizmet verilmeyeceğini duyduğunda sinirlenen müşteri, garsonun fotoğrafını çekti. Sosyal medyada paylaşarak dalga geçmek ve rezil etmek istedi.

Fakat olaylar pek istediği gibi ilerlemedi. Olayı gören sosyal medya kullanıcıları, Gutierrez adına bağış kampanyası başlatarak garsona destek vermeye başladılar. Bu bağış kapsamında 80 bin dolar yardım toplandı ve kadın bilmeden garsonu zengin etmiş oldu.

Fotoğrafını Çekip Sosyal Medyada Paylaştı

San Diego kentinde gerçekleşen olayda 24 yaşındaki barista, maske kuralına uymayan kadına hizmet veremeyeceğini iletti. Fakat kadın bu tutumdan pek memnun olmadı. Genç garsona bağırmaya başladı. Daha sonra fotoğrafını çekti ve sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafın altına ise;

“ Maske takmadığım için bana servis yapmayı reddeden Starbucks’tan Lenin ile tanışın. Gelecek zaman polisi bekleyeceğim ve tıbbi sonuç belgesi götüreceğim.”

İfadelerini yazdı.

Lenin Gutierrez’e Sosyal Medya Kullanıcılarından Destek

Garsonun fotoğrafını çekerek, sosyal medyada dalga geçen müşterinin ismi Amber Lynn Gilles olarak açıklandı. Bu dalga geçme olayından sonra sosyal medya kullanıcıları kadını haksız bularak, genç garsonun yanında yer aldı. Lenin Gutierrez adına bir bağış kampanyası başlatıldı.

Bağış kampanyasına “ San Diego Karen’ına karşı durduğu için Lenin’e bağış” ismi verildi. Bir internet sitesinde açılan bağış kampanyasına sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük destek geldi. Kampanyaya katılan kişiler şu ana kadar 80 bin dolar yardımda bulundu. Rezil etmek istediği genç garson, huysuz kadının tavrı sonrası zengin oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!