featured

Erkeklerin Kadınlarda Çekici Bulduğu 8 Fiziksel Özellik

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu güne kadar bu şekilde birçok yazıyla karşılaştığınızı biliyoruz. Peki bilimsel olanına hiç denk geldiniz mi? İşte, bilimin kanıtladığı erkeklerin kadınlar da fazla çekici bulduğu 8 özellik!

Nasıl ki her kadın hayallerini süsleyen insanla birlikte olmak istiyor ise, erkekler de hayallerinde yarattığı kadınlarla olmak isterler. Bilim insanları da bu konuda bir araştırma yapmış ve erkeklerin fiziksel olarak kadınlar da beğendiği özellikleri sıralamış. Hazırsanız, başlıyoruz!

2/9

Fizik Çok Önemli

Fizik Çok Önemli

Belki inanmayacaksınız ama erkekler bir kadına baktıklarında onu çocuğunun annesi olarak hayal ederler. Belki kimi zaman bunun farkına bile varmazlar ancak bilinçaltı bu şekilde kodlandığı için bu su götürmez bir gerçektir. Hal böyle olunca erkekler için geniş kalçalı ve ince belli kadınlar ideal kadın statüsündedir. Böyle vücuda sahip kadınlar erkek bilinçaltında doğurganlık timsali olduğundan fazlasıyla dikkat çekerler.

3/9

Sıcak ve İçten Bir Gülümseme

Sıcak ve İçten Bir Gülümseme

Sıcak bir gülümseme herkes etkilediği gibi erkekleri de etkiliyor. Siz yine de sadece gülümsedi ve iş bitti, diye düşünmeyin. Erkekler ileride ki potansiyel anne adayını ararken dişlere oldukça önem verirler. Sarı olmayan dişler ve kokusuz bir ağız erkeklere her daim çekici gelir. Beyaz, iri ve düzgün dişlere sahip iseniz erkekler için bir adım öndesiniz çünkü böyle dişler aynı zamanda güzel genlere sahip olduğunuzu gösterir. Bu da ileride ki çocuğunun annesini arayan bir erkek için oldukça önemlidir.

4/9

Yüz Yapısı Oldukça Önemli

Yüz Yapısı Oldukça Önemli

Simetrik yüzler asimetrik yüzlere göre erkekler tarafından daha çok beğenilir. Elbette ilk bakışta kimse yüzün asimetrik mi yoksa simetrik mi olduğunu anlamaz ancak bilinçaltı bunu anında çözer. Simetrik yüzler erkeklere çok daha çekici gelir.

5/9

Dudaklar Çekicilik Sembolü

Dudaklar Çekicilik Sembolü

Herkes de bir dudak dolgusu sevdası almış başını gidiyor. Kalın dudaklar son seneler de oldukça moda olmasına rağmen size şaşırtıcı bir haberimiz var: Erkekler çok kalın ve yapmacık olan dudakları sevmiyor. Erkeklere çekici gelen dudak şekli orta kalınlıkta olanlar. Yani dudaklarınız orta kalınlıkta ise dolgu yaptırmanıza gerek yok, zaten yeterince çekicisiniz!

6/9

Gözler Kalbin Aynası

Gözler Kalbin Aynası

Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın diye şarkıya girmek isterdik, lakin daha mühim bir konumuz var. Büyük gözlü kadınlar her daim erkeklere çok daha çekici gelirler. Bunun bilinçaltında yatan nedeni kişinin aşık olduğu kişiye bakarken büyümesidir. Ancak erkek bunun bu şekilde olduğunu bilmez. Neticede bilinçaltı çok başka bir dünya. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki erkekler büyük gözlü kadınları daha çekici buluyorlar.

7/9

Kaşları Es Geçmeyin

Kaşları Es Geçmeyin

Kaşlar yüzümüz ile kendimizi ifade etmemizi sağlar. Sadece kaşlarımızı kullanarak sessiz sinema dahi oynayabiliriz! Aynı zamanda yüzün güzelliğine de etki ederler. Kaşlarınıza eğer bakım yapıyor ve dışarı çıkarken tarıyor iseniz, erkeklere daha çekici geleceğiniz kesin.

8/9

Güvenli Bir Duruş

Güvenli Bir Duruş

Kambur bir şekilde durmanız kendinizi içe kapattığınızı ve iletişime kapalı olduğunuzu gösterir. Böyle duran bir kişi sosyal ortamlarda da silik kalacağından erkekler böyle kadınları çekici bulmazlar. Dik bir duruş ile dikkatleri üzerinize çekecektir. Bu duruş kendinize olan güveninizi de ön plana çıkaracağından bakanların oldukça seksi olduğunuzu düşünmelerine neden olacaktır.

9/9

Üç Kuruş Fazla Olsun Kırmızı Olsun

Üç Kuruş Fazla Olsun Kırmızı Olsun

Kırmızı kıyafetler istisnasız her erkeği etkisi altına alır. Özellikle bu kıyafetleri kendinize yakıştırıyor iseniz, bir randevu esnasında muhakkak giymelisiniz. Aşkın, tutkunun, cinselliğin ve tutkunun rengi olduğundan erkeklerin bilinçaltına etki ederek gözlerine çekici gelmenizi sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!