featured

Jawline Fiyat Listesi Nasıl Belirlenir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jawline, çenenin yüz hatlarıyla uyumlu olmadığı zamanlarda yüzün daha dengeli gözükebilmesi adına yapılan çene dolgusudur. Son zamanlarda jawline dolgusu için yoğun bir talep oluşması üzerine jawline fiyat araştırmaları yaygındır.

Jawline fiyat listesi çenedeki bozukluklara göre değişebilmektedir. Çene kısmında yaygın olarak, yüz hatlarıyla uyumsuz bir boyun şekli, çene altındaki kırışan boyun derileri, büyük çene, zayıf çene, çene hatlarının belirsiz bir görüntüye sahip olması gibi çene bozuklukları bulunmaktadır.

Jawline Fiyat Listesi Üzerinde Etkili Olan Faktörler

Çene yapısındaki her bozukluk için çeneye yapılacak dolgu miktarı değişmektedir. Çenedeki bozuğun durumu veya yapılacak jawline dolgusunun kalıcı veya geçici olmasına göre jawline fiyat listeleri değişmektedir.

Jawline Fiyat Araştırması

Jawline fiyat bilgisi şehirler arasında değişiklik göstermektedir. En yüksek fiyat aralığına sahip şehir İstanbul’dur. İstanbul’da jawline fiyat listesi 1 milimetrelik alan için 1500 TL’den başlar ve seçilen uzmana ve kliniğe göre 2000 TL ve üzerine kadar çıkabilmektedir.  Jawline dolgusu ile estetik bir çene yapısına sahip olmak için dolgu 3 ila 8 milimetre arasında doldurulmalıdır.

Jawline Dolgusu Kaç ml Olmalıdır ?

Jawline dolgusu kişinin çene yapısına göre değişmektedir. Çene yapısına oranla jawline fiyat da değişmektedir. Eğer hasta normal sayılabilecek bir çene ucuna sahip ise 2 ml dolgu yeterli olabilmektedir. Eğer çene ucu normalden küçük ise en az 3 ml dolgu uygulanması gerekir.

Çene Ucu Dolgusu Jawline Nasıl Yapılır ?

https://www.youtube.com/watch?v=U2D4Ibxl92c

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!