featured

Death Stranding PC Sürümü Satışa Sunuldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Playstation oyunları arasında kendisine önemli bir yer edinen  Death Stranding artık bilgisayarlar aracılığı ile de oynanbilecek. Muhteşem tasarım ve kurgusu ile dikkatleri üzerine çeken Death Stranding PS4 versiyonu ile başladığı hayatına PC sürümü ile devam ediyor. 

Hikayesi ile Dikkat Çeken Oyun Death Stranding

Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding oyun severler ile buluştuğunda sadece Playstation 4 ile uyumlu idi. Death Stranding konusu ve kurgusu ile oldukça ilgi toplamıştı. Son güncelleme ile birlikte büyük bir ilgi toplayan bu oyun Steam ve Epic Games oyun platformlarında PC sürümü ile boy gösteriyor. 

Death Stranding Fiyat Bilgisi Paylaşıldı

Hikayesi Olan Oyunlar arasında yer alan bu muhteşem oyun, sahip olduğu kalite ile doğru orantılı olacak bir fiyata sahip. 399 TL’ye satışa sunulan Death Stranding yeni bir konsol oyunu fiyatına yakın bir ücret olması nedeniyle Türkiye pazarında çok rağbet göreceğe benzemiyor. 

Death Stranding Konusu Nedir ?

Japon yazar Kobo Abe ‘nin kurgusundan yola çıkarak geliştirilen oyun adeta bir yolculuk hikayesine dayanmaktadır. Death Stranding konusu ile oldukça dikkat çeken bir yapıya sahip olmasını içeriğindeki sıra dışı aksiyon ögelerine borçludur.

Oyuncuyu bağlamayı amaçlayan bağlantı temelli unsurları içeren oyunda oyuncunun asıl görevi insandan arındırılmış yani bir anlamda izole edilmiş şehir ve insanları birbirine bağlamaktır. Birbirinden koparılmış toplulukları bir araya getirmeyi amaç edinen oyun kurgusu hemen her oyuncu tarafından sevilmektedir. 

Oyun Hikayesinde Neden Şehirler İzole Edilmişti?

Bu muhteşem kurgunun bir de öncesi var. Oyunseverlerin en çok dikkat ettikleri şey bir problemi çözmeye çalışırlarken bu problemin neden olduğudur. Yani, toplumlar ve şehirler birbirinden neden ayrıldı? Bu inanılmaz hikayenin yakın tarihinde neler yatıyor? İşte, oyunun geçmiş hikayesi!

YouTube video

Death Stranding konusu içerisinde yer alan yakın geçmişte, gezegenimizde gizemli birçok patlama meydana gelmiş ve bu patlamalar insan, doğa, zaman ve mekan ilişkilerini birbirinden koparmıştır. Hades isminin verildiği öteki dünyada yaşanan olaylar hayalete benzer varlıklar ile daha bir ilgi çekici hal almaktadır. 

Bu muhteşem oyunun oyuncu kadrosu için Death Stranding oyuncu kadrosu linkine tıklayarak hem Death Stranding PC indir işlemini yapabilir hem de oyun ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Death Stranding Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Her oyunda olduğu gibi Death Stranding sistem gereksinimleri mevcuttur. Bunlar,

minimum Windows 10 işletim sistemi,Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM Bellek, AMD Radeon™ RX 560 4 GB ekran kartı (  GeForce GTX 1050 3 GB da olur) ve80 GB kullanılabilir disk alanıdır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!