featured

En Güzel Yıl Dönümü Kutlaması İçin Altın Değerinde 10 Öneri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutlu bir birlikteliklerde yaşanan yıl dönümleri çiftler için adeta bir aşk tazeleme fırsatıdır. İşte, en güzel yıl dönümü kutlamaları için en güzel yıl dönümü hazırlıkları…

Sevgilinizle / eşinizle koca bir yılı daha devirdiniz ve  yıl dönümü hazırlıklarına başladınız. Güzel bir yıldönümü hediyesi aldınız. Mutluluk dolu bir mesaj hazırladınız. Peki, sonra? Bu yıl onu nasıl bir sürpriz bekliyor? İşte, en güzel yıl dönümü kutlaması için altın değerinde 10 Öneri!

Aşk Dolu Bir Yıl Dönümü Kutlaması İçin 10 Hayat Kurtaran Öneri

Sevgilinizle kaç yıllık birlikteliğiniz olursa olsun, ister evli ister bekar olun, ister genç ister yaşlı olun, hiçbir koşul aşkınızı tazelemeniz için engel olmamalıdır. Sevdiği tarafından şımartılmak her kadının olduğu kadar erkeğin de hakkıdır. Bu nedenle bu yıl dönümünde sevdiğiniz kişi ile baş başa bir gün geçirmenizi öneririz. İşte, sizler için hazırladığımız 10 Hayat Kurtaran Yıl Dönümü Önerisi !

1 – Ona Özel Kahvaltı Hazırlayın

Güzel bir güne mutlu ve enerjik başlamanın yolu güzel bir kahvaltıdan geçer. Sevgilinize özel hazırladığınız romantik bir kahvaltı masası ile bu özel günü taçlandırabilirsiniz. Bilim insanları kahvaltı sofralarının çiftleri birbirine yaklaştırdığını ifade etmektedir. Bu noktada en duygusal yıl dönümü hediyeleri bir kahvaltı masasında yaşanan tatlı bakışmalar kadar değerli değildir.

2 – Yıl Dönümü Hediyeleri Bugünün Vazgeçilmezi

Güzel bir kahvaltının ardından, sevdiğiniz için aldığınız hediyeyi vermek, güne başlarken büyük bir mutluluk getirecektir. Yıl dönümü hediyeleri seçerken sevdiğinizin ihtiyaç duyduğu bir kıyafet ya da günlük kullanacağı bir eşya yerine daha duygusal daha anlamlı şeylere yönelmelisiniz. Hem duygusal hem de sevdiğiniz kişinin tarzına uygun bir hediye, onu çok daha mutlu edecektir. Çünkü yıl dönümü çok romantik ve duygusal bir gündür.

3 – Oyunlar Oynayın

YouTube video

Özellikle çok yıllık ilişkilerde ortak payda bulmak çok daha kolaydır. Birbirini duygusal anlamda tamamlayan çiftler çok sayıda oyunda bazen rakip bazense ortak olmaktadırlar. Siz de sevgilinizle oynamaktan zevk aldığınız birkaç oyunu alabilir ve bu özel günde birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Eğer dışarıda oynana go-kart ya da paintball gibi oyunlar ile zaman geçirmek size daha eğlenceli geliyorsa, birlikte bu oyunların oynanacağı yerlere gitmelisiniz.

4 – Yıl Dönümünüzü Kalıcı Hale Getirin

Birlikte geçirdiğiniz güzel anları fotoğraflamak, o anı daha kalıcı hale getirecektir. İlişkinizin her zaman hatırlanan ve anlamlı olması için fotoğraflardan destek alabilirsiniz. Fotoğraf çekerken bu özel güne başladığınız kahvaltı anlarınızı da dahil etmeyi sakın unutmayın!

5 – Tanışma Mekanınıza Gidin

Mutlu ve uzun süreli ilişkiler, ilk anları hatırlatacak etkinlikler ile çok daha anlamlı hale gelecektir. İlk defa karşılaştığınız mekanda yaptığınız yıl dönümü kutlamaları ile hem çok anlamlı hem de çok nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. İlk yemek yediğiniz yerde yemek yemek, ilk gezdiğiniz parkta gezmek ve ilk gittiğiniz sinemaya gitmek, sevgilinize vereceğiniz en güzel yıl dönümü hediyesi olacaktır.

6 – Dans Edin

En güzel yıl dönümü sözleri özel hazırlanmış bir mekanda çok daha etkili olacaktır. Birlikte dans etmekten zevk aldığınız bir dans salonuna gidebilir, beraber hoşça zaman geçirebilirsiniz. Gittiğiniz bir dans salonu varsa, birlikte tango, samba ya da salsa gibi Latin dansları ile romantik zaman geçirebilirsiniz.

7 – Birlikte Seyahat Edin

Hayatın karmaşası ve yoğunluğunda birbirinize zaman geçiremediğiniz son günlerde organize edeceğiniz bir günübirlik ya da birkaç günlük tur, hayata bir mola vermenizi sağlayacaktır. Yıl dönümü kutlamaları için özel rezervasyon alan oteller ile anlaşabilir ve bu özel günü çok daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

8 – Hatıra Defteri Hazırlayın

Sevgiliye hediye alırken en çok tercih edilenler arasında olan hatıra defteri, yıl dönümünüzü çok daha anlamlı hale getirecektir. Bu özel gün öncesinde hazırladığınız defterinize birlikte çekilmiş fotoğraflarınızı yapıştırabilir, birlikte gittiğiniz ilk sinema biletini ekleyebilir ya da fotoğraflarınızın yanına o günü hatırlatan notlar düşebilirsiniz.

9 – Birlikte Yemek Yapın

Bir ilişkide güçlü bağlar kurmanın bir yolu da birlikte bir iş yapmaktır. Bir oyun oynarken bir takım olmak nasıl bir bağ oluşturuyorsa, birlikte yapılan yemek ve etkinlikler öyle güzel bağlar oluşturabilir. Siz yemek hazırlarken eşinizin de size yardımcı olması birlikte bir hayatı paylaştığınızın en güzel ispatı olacaktır.

10 – Doğa Gezisi Yapın

Doğal ortamların insanlar üzerinde mutluluk ve enerji kaynağı olduğu bilinmektedir. Şehrin kalabalığı ve yaşamın stresinden uzaklaşmak için sevgilinizle geçireceğiniz özel anlar için bir doğa yürüyüşü planlayabilirsiniz. Romantik ve duygusal bir kahvaltının ardından göz göze geçireceğiniz doğa yürüyüşü ile bu günü çok daha özel hale getirebilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!