featured

Pentagon Açıkladı: Yılda 2 Defa Yeni Ufo Bilgilerini Paylaşacağız!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ufo, dünyanın neredeyse en çok tartışılan ve merak uyandıran konusu. Pentagon da buna kayıtsız kalamadı ve yılda 2 defa yeni bulguları paylaşacaklarını açıkladı! İşte, detaylar!

Yılda 2 Defa Bulgular Paylaşılacak

Ufo, gizemini asırlardır korumaya devam ediyor. Haklarında birçok araştırma yapılmasına rağmen varlıkları tam olarak kanıtlanabilmiş değil. Ufoya inanmayan büyük bir kesim varken, inananların sayısı yadsınacak gibi değil.

Pentagon yıllardır ufolar hakkında araştırma yapmasına rağmen çok nadir yapılan açıklamalar ve saklanıldığı bilinen bilgiler de ufo hakkında ki merakı daha çok arttırıyor.

New York Times’ın yayınladığı bir habere göre Pentagon (Amerika Savunma Bakanlığı) ufolar üzerinde yaptıkları çalışmaları ve buldukları bilgiler ile bulguları 6 ayda bir olmak üzere yılda 2 defa kamuoyu ile paylaşma kararı aldı.

UFO birimi eski yetkililerinden biri olan Eric Davis geçtiğimiz günler de yaptığı açıklama da insanlar tarafından yapılan nesneler bulunduğunu söyledi. Bu açıklama haliyle herkesi şok ederken Eric Davis geçtiğimiz Mart ayında gizli bir brifing verdiğini de itiraf etti. Brifing’in konusunun dünya dışı araçlar olduğunu açıklayan Davis, ufolara ilgi duyan herkesi merakta bıraktı.

Pentagon Neden Bu Kararı Aldı?

Elde ettikleri ufo görüntüleri bile basında çok yer bulmayan, genelde bu görüntüleri saklamak isteyen Pentagon, neden böyle bir karar almış olabilir. Aslında bu kararın altında yatan siyasi bir neden var. Pentagon bu kararı aldı çünkü, başka ülkelerinde havacılık üzerinde yaptıkları çalışmaları aktarmak istiyor.

Aslına bakarsanız ABD Hükümeti’nin her çalışanı ufoların varlığına inanmıyor. Yani inanan olduğu kadar inanmayan da var. Mesela, böyle bir kararın alınmasında büyük rol oynayan Senatör Marco Rubio yaptığı bir açıklama da kendi hava sahaları üzerinde uçan ancak kendilerine ait olmayan uçan cisimler fark ettiklerini söylüyor. Rubio, bu nesnelerin ufo olmasını, Rusya veya Çin’in ufoya benzer araç yapacak kadar teknolojilerinin gelişmiş olmasına yeğlediğini belirtiyor.

Ufolarla alakalı bilgilerin toplanarak raporlanmasının bu sayede standart hale geleceğini söyleyen Rubio, Pentagon tarafından hazırlanacak olan raporları kendi ekibi ile inceleyecek. Senatör bu fikrin babası olsa da aslında bu haberlerin sıkıcı olabileceği düşüncesi içerisinde. Yine de inanan çok büyük bir kesim olduğundan bu bulguların saklanmasını doğru bulmadığını da belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!