featured

4 Yıldır Cinsel Organını Kolunda Taşıyan Adamın Şaşırtan Hikayesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de yaşayan Malcolm MacDonald isimli kişi 4 yıldır cinsel organını kolunda taşıyor. 2014 yılında kasıklarında enfeksiyon tespit edilen Malcolm’un cinsel organı koptu. Bu nedenle de kolunda bir cinsel organ çalışması yapıldı. Çeşitli sebeplerden ve korona yüzünden ameliyat olamayan adam hayattan zevk alamaz oldu.

Dünyada yaşanan olaylar her geçen gün bizleri şaşırtmayı başarıyor. Bu seferki hikaye İngiltere’den geliyor. Tarihler 2014 yılını gösterdiğinde Malcolm hastaneye gitti ve kasıklarında başına büyük bir dert açacak enfeksiyon tespit edildi. Asrın en talihsiz kişilerinden biri olan Malcolm’un cinsel organı enfeksiyon nedeniyle koptu.

Bu durum üzerine ne yapacağını bilemeyen doktorlar çözümü yine Malcol’da buldu. 2016 yılında Malcolm’un dokusunda uygun bir bölge seçildi ve bu bölgede cinsel organ geliştirildi. Bu bölge koluydu.

https://www.youtube.com/watch?v=KbRETr1hkrw

Fakat daha sonra İngiltere sağlık sistemi sekteye uğradı. Ardından da koronavirüs belası geldi ve ameliyat günü uzadıkça uzadı. Şuan kolunda 5 cm uzunluğunda bir cinsel organ ile gezen talihsiz adam, ameliyat olacağı günü iple çekiyor.

Cinsel Organı Koptu

Evli ve iki çocuk babası olan İngiliz adamın hikayesini duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor. 2014 yılında vücudunun büyük bir çoğunluğuna sıçrayan enfeksiyon nedeniyle kasıkları tahriş oldu. Ve daha sonra bu hastalık nedeni ile cinsel organı koptu. Yaşadığı çaresizlikleri bir röportajında anlatan Malcolm şunları söyledi;

“ Kendi doktoruma danıştım fakat o beni başka bir hastaneye yönlendirdi. Orada da derimi alarak vücudumda kalan cinsel organımın etrafına sarmayı teklif ettiler. Fakat bu senaryoda cinsel organın bir fonksiyonu olmayacaktı. Ne cinsel ilişkiye girecek kadar ereksiyon olacaktı ne de idrar yapabilecektim. Bu sebeple bu operasyondan vazgeçtim.” Dedi.

MacDonald, yaşadığı bu talihsiz olay yüzünden zor günler geçirdiğini ifade ediyor. Birçok kez depresyona girdiğini ve alkol batağına düştüğünü itiraf ediyor. Bunları söylerken;

“ Bir gölge gibi yaşadım, hayattan zevk alamaz oldum.” İfadelerini kullandı.

Kolunda Cinsel Organ Geliştirdiler

Talihsiz adam zor zamanlar geçirirken umut verici bir haber aldı. Londra’daki University College Hastanesi’nde görevli, cinsel organ operasyonlarında tecrübeli Profesör David Ralph bir yeni teklif ile geldi. Profesörün teklifi 50 bin pound değerindeydi. Fakat bu ücret devlet tarafından karşılanacaktı.

MacDonald’a sunulan yeni teklif; kasıklarından alınacak bir doku ve damar ile yeni bir cinsel organ üretimini içeriyordu. Bu yeni organ hastanın kolunda geliştirilecekti ve daha sonra kasıklarına nakil edilecekti.

Nakil cinsel organ işlevlerini tam yerine getirebilmesi için de bir implanttan yardım alınacaktı. Mekanik bir pompa monte edilecek ve bu pompa sayesinde erekte olabilecekti. Ayrıca idrar durumunu da bu pompa sayesinde giderecekti.

Deneyimli Profesör daha önceki dönemlerde farklı hastalar için biyonik olarak cinsel organ üretmişti. Bu nedenle alanında parmakla gösterilmektedir. Profesörün bu başarılı tecrübe hayatı MacDonald’ı ikna etmişti. Ayrıca bir de isteği oldu. Kolunda üretilecek yeni cinsel organın uzunluğu eskiye göre 5 cm daha uzun olacaktı. Bu konuda da anlaşma sağlandı.

Kolundaki Cinsel Organına Jimmy İsmini Verdi

Operasyonun ilk aşaması başarılı geçti ve Macdonald’ın kolunda yeni bir cinsel organ üretimi gerçekleşti. Uygun bir boyuta ve gelişmişliğe ulaşınca da ameliyat ile alınıp, kasığa nakil edilmesi kararlaştırıldı.

Fakat ameliyatın gerçekleşebilmesi için hastanın sağlığının olması gereken değerlere sahip olması gerekiyordu. Tüm sağlık kontrolleri yapılan talihsiz adamın değerleri maalesef ameliyat için elverişli değildi. Bu nedenle operasyon iptal edildi.

Bu olayların yaşandığı tarih 2018 yılı idi. Ameliyat olamayan Macdonald, artık kolunda cinsel organı ile yaşamaya alışmak zorunda kaldı. Bu süreçte yeni organına Jimmy ismini verdi. Jimmy ile vakit geçiren Macdonald daha sonra ise hastane personelinin değişmesi sonucu ameliyat olamadı.

Koronavirüs Cinsel Organını da Etkiledi

Çeşitli aksaklıklar sonucu bir türlü ameliyat olamayan talihsiz adam için yeni ameliyat tarihi 2020 Nisan ayı verilmişti. Fakat bu sefer de koronavirüs patlak verdi ve sağlık sistemleri durma noktasına geldi. Doktorlar bu şartlar altında böyle önemli bir ameliyatı gerçekleştiremeyeceklerini iletti. 4 yıldır kolunda cinsel organı ile yaşayan adam bir kez daha yıkılmıştı.

Tişört giyemeyen ve çocukları ile denize gidemeyen talihsiz adam bu sene sonunda ameliyat olmayı ümit ediyor. Macdonald üzüntü ile şunları söylüyor;

“ Bazen insanlar kolumdakini fark ediyorlar ve şok oluyorlar. Ben artık işi espriye vurmaya başladım. Böyle davranmalıyım çünkü başka bir alternatifim yok. Eğer bu duruma şakayla yaklaşmasaydım bitmiştim. Bilimkurgu karakteri gibi bir şey bu. Fakat bu benim normale dönem şansım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!