featured

Büyük Giyim Markaları Sağlık Çalışanlarına Yıl Boyunca İndirim Veriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salgın döneminde sağlık çalışanlarına büyük markalardan destek geliyor. Bazı firmalar indirim desteğinde bulunurken, bazı markalar ise maske veya ayakkabı gibi yardımlarda bulundular. İşte sağlık çalışanlarına destek veren firmalar!

Beyaz Butik Sağlık Çalışanları İçin Yıl Boyu Yüzde 60 İndirim Veriyor!

Beyaz Butik sağlık çalışanları için tüm abiye ve gelinliklerde yüzde 60 indirim yapıyor. Yapılan indirim 2020’nin sonuna kadar geçerli olacak. Sağlık çalışanlarına teşekkür edebilmek için başlatılan ve bu kampanyayı düzenleyen markanın sahibi Hacer özil,

“Virüs nedeniyle hiçbirimiz evimizden çıkmazken, bizler için kendi hayatlarını tehlikeye atan, canlarını dişlerine takarak gece gündüz çalışan birçok sağlık çalışanı var. Biz de onlara özel olarak 2020 yılı sonuna kadar tüm ürünlerimizde yüzde 60 indirim uyguluyoruz. Amacımız; bu zor dönemde yanımızda olan beyaz önlüklü kahramanlarımıza kendi işimizle ilgili fayda sağlamak, hayatlarına dokunmaktır.”

Diyerek açıklamada bulundu.

Penti Firması Kadın Sağlık Çalışanlarının Yanında!

Koronavirüs salgınının ilk gününden bu yana “Hep Birlikte” sloganıyla hareket eden Penti, kadın sağlık çalışanlarının yanında olduğunu gösterdi. Ayrıca tüm sağlık çalışanlarına destek vermeye devam ederek maske üretmeye başladı ve 100 bin maske üretimine de destek oldu. Maske sayısını 500 bine çıkarmayı hedefleri arasında alan Penti, sağlık çalışanlarına ayrıca katkıda bulunarak,

“Sizler hiçbir zaman yalnız değilsiniz!” “Hep Birlikteyiz!”

diye seslendi.   Koronavirüs salgını sürecinde 30 kamu hastanesine de 50 binden fazla destek ürünü iletti. Ayrıca başta kadın sağlık çalışanları olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına destek vermeye devam ediyor.

BİSSE Firması Sağlık Bakanlığı’na 500 Bin Adet Cerrahi Maske Desteğinde Bulundu!

Bir erkek giyim markası olan Bisse, kendi fabrikalarında ürettiği 500 bin adet cerrahi maskeyi Sağlık Bakanlığı’na bağışladı. Virüsten korunmanın en etkili yönteminin maskeler olduğu için Bisse, ilk önce cerrahi maske, daha sonrada önlük ile tek kullanımlık tulum üretimine geçme kararı aldı. Konuya yönelik Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Sağlık Bakanımızın ifade ettiği gibi bu bir savaş, halk sağlığı savaşı. Sorun global, çözüm ulusal. Pek çok üretici firma gibi biz de seferberlik ilan ettik. Virüsle savaşa uzmanlığımız olan tekstil üretimiyle destek vermek istedik. Bu yoğun talebi karşılamak için 3 vardiya çalışarak maske üreteceğiz. Sağlık Bakanlığımıza ilk etapta 500 bin adet cerrahi maske bağışladık. Tek kullanımlık tulum ve cerrahi önlük üretimi için hazırlıklara başladık. 44 yıllık yerli ve milli bir marka olarak biz de üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız. Biz bize yeteriz.”.

Flo’dan Sağlık Çalışanlarına 40 Bin Çift Ayakkabı Bağışı!

Türkiye’nin ayakkabı markalarından FLO pandemi sürecinde koronavirüse karşı özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının yanında olduğunu gösterdi. Sağlık çalışanlarına 40 bin çift ayakkabı bağışlayarak destek oldu. Ayrıca,

“hastanede kullanılan ayakkabıların hastane dışına çıkartılmaması”

tavsiyesinde bulundu. Bu tavsiye doğrultusunda ilk önce 15 bin çift ayakkabıyı sağlık çalışanlarına ulaştıran FLO, daha sonra da 25 bin çift ayakkabı ile daha sağlık çalışanlarına destekte bulundu. Toplam 2 milyon lira değerinde ayakkabı bağışında bulundu. Milli Dayanışma Kapmanyası’na da bağışta bulunan FLO, bu kampanyaya da 1 milyon lira destek yaptı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!