featured

Çıplaklar Kampı Domuz Saldırısına Uğradı İç Çamaşırını Kaptıran Kişi Çıplak Halde Peşlerinden Koştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Berlin kentinde bulunan çıplaklar kampı komik bir olaya sahne oldu. Yaşlı bir adam çıplak şekilde güneşlenirken iç çamaşırını domuzlara kaptırdı. Olayı gören çevredekiler hemen telefonlarını çıkardı ve olayı kaydetmeye başladı. Komik dakikalar yaşandı.

Dünya üzerindeki birçok insan çıplak şekilde eğlenilen ve denize girilen kampta insanların neler yaptığını merak edebilir. Kimileri için bu durum ahlaki olmasa da birçok kişi bu ortamı yaşamak için dünyanın çeşitli yerlerindeki kampa katılım sağlıyorlar. Bu kamplardan bir tanesi de Almanya Berlin’de bulunuyor.

Berlin’de bulunan kamp çok enteresan ve komik bir olaya ev sahipliği yaptı. Kamp alanında bulunan herkesi eğlendiren bu olayın başkahramanları bir domuz ailesi ve güneş altında çıplak şekilde güneşlenen yaşlı bir adam. Yaşlı adam, tüm huzuru ile güneşlenirken bir anda sahili basan domuz ailesinin hırsızlığı ile huzurundan oldu.

Anne ve iki çocuktan oluşan domuz ailesi, yaşlı adamın iç çamaşırının ve bilgisayarının bulunduğu çantayı kaptı ve kaçtı. Olayı gören yaşlı adam çamaşırını ve bilgisayarını kurtarmak için çıplak şekilde domuzların peşinden koşmaya başladı. Bu komik duruma seyirci olan kişiler kendileri tutamadı ve gülmeye başladılar.

Çıplak Fotoğraflarını Çektiler

Çevrede olaya şahit olan kişilerden birisi hemen cep telefonunu çıkardı ve kamerasını açtı. Bu ilginç olayı kaydetmeye başladı. Tüm detayları ile olayı belgeleyen kişinin görüntülerinde, bir çantayı kaçıran domuzun peşinde koşan çıplak adam yer alıyor. Berlin çıplaklar kampı bu görüntü ile eğlendi.

Kovalama uzun bir süre devam etse de sonunda kazanan kişi yaşlı adam oluyor. Çantasını ve iç çamaşırını yaramaz domuzlardan geri almayı başarıyor.

Olayı kaydeden adam daha sonra görüntüleri yaşlı adama izletiyor ve beraber kahkahalar eşliğinde gülüyorlar. İsmini açıklamayan adam görüntülerin sosyal medyadan paylaşılmasına izin verdi. Bu durumu, olayı kaydeden kişi şu cümlelerle anlattı.

“ Doğa’nın misillemesi, Teufelssee’de yaban domuzu avı. Sarı çantada adamın dizüstü bilgisayarı var, Adem kostümünde (çıplak) her şeyini hayvana kaptırdı. Fotoğraflarını gösterdiğimde sesli güldü ve paylaşmama izin verdi.” Dedi.

Çıplaklar kampı merakı bu görüntüler sayesinde biraz olsun giderilmiş oldu. İnsanların oralarda ne tür bir zaman geçirdiklerine dair fikir edinilmiş oldu.

Türkiye’de de bir zamanlar çıplaklar plajı açılmıştı. İlk çıplaklar kampı Datça sahiline açıldı. Kadınlar ve erkekler kamp içerisinde üstsüz güneşleniyordu. Bir dönem Muğlan’ın ilçelerinden biri olan Datça’daki bu yer daha sonra kapatıldı ve faaliyetleri durduruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!