featured

Mercedes GLA Severlere Müjde: Kompakt Sınıfın Gözde Modeli Premium Şimdi Yollarda!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Tanıtılmasının üzerinden 5 ay geçince, üzerindeki ilginin gitmemesi adına karşımıza yeniden çıkarılan Mercedes GLA Kompakt Premium sabırsızlıkla bekleniyor. İşte, yeni model Mercedes hakkında merak edilenler!

Mercedes GLA Kompakt Premium Özellikleri Covid-19 salgını her sektörü vurduğu gibi araba sektörünü de sekteye uğrattı. Üretiminde ve satış sürecinde teknik problemlerin göze çarptığı model yeniden canlansın diye resmi kaynaklardan ilgi çekici görseller paylaşıldı.
Türkiye’nin de içinde yer aldığı Avrupa Pazarı’nda giriş seviyesi paketi olarak GLA 200 meraklılarını bekliyor. Mercedes, Renault ile ortaklaşa geliştirdiği 1,3 litrelik benzinli motoru 160 beygir güç, 250 Nm tork ie 7 iler çift kavrama şanzıman ile beğeniye sunuyor.
Amerika pazarında satışa sunulacak olan GLA 250 ise 2.0 litrelik motora sahip olacak. Bu model de 221 beygir güç ve 350 Nm tork üreten makine, tam 8 ileri şanzımanla kombin ediliyor. Teknik tabloya bakacak olursak, GLA bu modelinde 0’dan 100’e hızlanmasını 8.6 saniyede tamamlarken, maksimum 210 km/s hıza ulaşıyor. Bu paketin dört tekerlekten çekişli olarak satışa sunulacağını da belirtmek isteriz.
Mercedes GLA ailesinin en üst noktalarına baktığımızda bizleri her daim olduğu gibi AMG paketleri karşılıyor. 35 vr 45 roketlerine diğer modellerden de aşinayız. Burada yine bu rozet tercihi kullanıcının isteğine bırakılmış.
Giriş seviyesinde bulunan GLA 35 2.0  litrelik motorun 306 beygir gücünden ve 400 Nm tor’kundan fayda sağlıyor. 4*4 alt yapı ile 8 ileri otomatik şanzımanla karşımıza çıkan otomobil maksimum 250 km/s hıza erişiyor. 0’dan 100’e hızlanma süresi ise sadece , saniye.
AMG de ise  382 beygir gücü ve 480 Nm tork bulunmakta. 45 S ise yine serisinin en iyisi olarak, 416 beygir gücü, 500 Nm tork değeri olarak farkını ortaya koyacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!