featured

Pubg Şekilli Nick Yazma Siteleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir oyunda çok daha fazla prestij sahibi olmanın önemli bir yolu olan şekilli nick yazma Pubg oyunu için de geçerlidir. Milyonlarca insanın bir arada olduğu bu eşsiz ve kıyasıya rekabet ortamında, sahip olunan özgün nick yani özgün takma isimler, oyuncunun çok daha fazla dikkat çekmesini sağlamaktadır. İşte, en iyi şekilli nick yazma siteleri!

Şekilli Nick Yazma Siteleri ile En Güzel İsim Sizin Olsun!

Dünyanın her yerinden milyonlarca insanın tutku ile takip ettiği Pubg Mobile şekilli nick uygulamaları ile de oldukça gündem olmuştur. Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi oluşan bu gerçek zamanlı oyun, sadece bir savaş oyunu değil, aynı zamanda bir strateji oyunudur da. Günlük hayatın sıradanlığından ve rutininden kaçmak isteyen kişilerin büyük bir heyecanla oynadığı bu oyun, genç yaşlı, kadın erkek herkesin tutku ile takip ettiği bir dünya halini almıştır. İşte, bu dünyayı çok daha ilgi çekici kılan Pubg Mobile şekilli nick siteleri!

1 – TEKNOBH.com ile Şekilli Nick Yazma

sekilli-nick-yazma

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu kitlesine sahip olan PUBG’de şekilli nick yazarak havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu oyun içerisinde farklı ve şekilli bir nicke sahip olmanız her zaman karakterinizi bir adım öne çıkartacaktır. Burada almış olduğunuz kill sayesinde nickiniz tüm oyuncularda görünmektedir. Sizlerde oyun içerisinde aldığınız kill sayesinde nickiniz herkese havalı bir şekilde görünebilir. Birbirinden havalı ve tarz bir nicke sahip olmak istiyosanız teknobh.com adresi üzerinden havalı nickler oluşturabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen havalı nickinizi oluşturmaya başlayın!

2 – Sekillinick.net Şekilli Nick Yazma Lideri

Türkiye’nin en çok tercih edilen özgün nick yazma sitelerinin başında Sekillinick.net gelmektedir. Sitede yer alan özel tasarım takma isim hazırlama botu ile ister whatsapp şekilli nick yazma işlemi yapın, isterseniz oyunlarda kullanacağınız özel karakterleri üretin. Seçim sizin!

 

3 – Technothor.com

Pubg mobile şekilli nick hazırlama motorlarından bir diğeri ise technothor.com sitesinde yer almaktadır. Sitede yer alan özgün tasarımlı takma isim örnekleri ile dikkat çekici, korkutucu, akılda kalıcı ya da sadece çok hoş takma isimler oluşturabilirsiniz.  En iyi oyun nickleri ile oyunların en akılda kalıcısı olmak siterseniz bu seçeneği de incelemeden seçim yapmayın.

4 – Akilligundem.com

Şekilli nick yazma Pubg mobile motorlarından bir diğeri ise, bir haber portalı tarzındaki sitede, akilligundem.com sitesinde yer almaktadır. Sitede yer alan bot içerisinde onlarca yazı tipi ve şekilli takma isim tasarımı bulunmaktadır. Her yerde olmayan tasarımları bulmak ve bu tasarımlarla dikkat çekici bir oyun profili oluşturmak isterseniz, bu adresi de bir yere not etmenizi öneririz.

5 – Eguzelsozler.com

Eğer siz de çok farklı bir konseptte bir tasarım oluşturmak istiyorsanız, eguzelsozler.com tam da size göre. Hem çok ilgi çekici hem de tam kendinize uygun tasarımlar arıyorsanız, siteyi takip etmeyi unutmayınız. Güncel tasarımları da sık sık yayına alan bu sitede iddia ediyoruz, kendinizi ifade edecek tasarımı bulmakta zorlanmayacaksınız.

6 – Bilgikat.com

Eğer siz de hem nick tasarlamak hem de çok sayıda bilgiye aynı anda ulaşmak isterseniz, bilgikat.com sitesinde yer alan takma isim hazırlama motorunu kullanmalısınız. Sitede yer alan güncel, teknoloji, mobil ve ilginç kategorilerindeki bilgiler ile eğlenceli vakit geçirebilir, oyuna ara verdiğiniz nadir zamamları verimli hale getirebilirsiniz.

7 – Siberstar.com

Pubg Mobile şekilli nick üretme paneli bulunan bir diğer site ise siberstar.com sitesidir. Genellikle çevrim içi hayat ile bilgilerin paylaşıldığı bu siteden ister karakter temelli isterseniz görsel tasarım ögeleri ile oluşturulmuş takma isimler oluşturabilirsiniz. Tasarımlar arasından harf tasarımı hoşunuza giden modelleri seçebileceğiniz gibi, güncel ve en yeni isim görsellerini de tercih edebilirsiniz.

8 – Oyunnickleri.com ile Oyun Profiliniz Daha Canlı

Eğer siz de daha canlı ve ilgi çekici bir oyuncu profili oluşturmak, akılda kalmak ya da sadece kendinizi mutlu etmek için whatsapp şekilli nick yazma ya da şekilli nick yazma Pubg mobile işlemleri yapmak istiyorsanız, size bir önerimiz daha var! Oyunnnickleri.com sitesinden istediğiniz her platformda kullanabileceğiniz, özel tasarım karakter, resim, grafik ya da simgelerle size özel tasarımlar hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye girmek ve birbirinden güzel tasarımlar arasından tercih yapmak.

Şekilli Nick Yazma Siteleri

2020 yılında çokça #EvdeKal sloganını duyduğumuz bir dönemden geçerken, evde, işte ya da yolculukta geçirdiğiniz zamanı oyun ile değerlendirmekten hoşlanıyorsanız, kendinize özel tasarladığınız nick ile oyun oynamaktan da zevk alacaksınız.

9 – Savebutonu.com

Pubg Mobile Elite dünyasının en çok tercih ettiği ikinci şekilli takma isim yazma motorlarından birine sahip olan Savebutonu.com sitesinde hem çok eğlenceli hem de çok yaratıcı tasarımlar bulunuyor. Farklı oyun isimleri üzerinden hazırlanmış özgün harf sistemleri arasından tercihte bulunabileceğiniz gibi simge, işaret ya da noktalama işaretlerini kullanarak da yeni isimler oluşturabilirsiniz. İster, kendi isminizi farklı bir tasarımda oluşturun, isterseniz bambaşka bir şekilli nick yazma işlemi yapın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!