featured

Unutulmaz Brad Pitt Filmleri ile Sinema Keyfini Evinize Taşıyın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerek filmleri gerekse Angelina Jolie ile yaşadığı ilişkisi ile tanıdığımız Brad Pitt 1963 yılı doğumludur. Genç yaşlı herkesin büyük bir ilgi ile izlediği Brad Pitt filmleri her biri birer efsane özelliği taşırken, yakışıklı oyuncunun bu filmlerdeki üstün başarısı da azımsanamayacak kadar kalitelidir. Brad Pitt Fight Club ile dünyaya kendisini ispat eden yakışıklı ve genç bir oyuncu iken bu seviyede bir başarıya nasıl ulaştı? Brad Pitt kimdir? Filmleri ve katıldığı projeler nelerdir? Gelin birlikte bakalım.

Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Listesi Lideri Brad Pitt Kimdir ?

Geçtiğimiz yıllarda magazin programları tarafından yapılan anketler sonucunda dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde zirvede yer alan Brad Pitt kimdir Brat Pitt yaş listelerinde en genç görünen 40 yaş üstü aktörlerden olması ile tanınırken, Amerika’da doğan ünlü oyuncu aynı zamanda katıldığı davetlerle de gündeme gelmektedir. Amerika’nın Oklahoma eyaletinde dünyaya gelen yakışıklı aktör, çok küçük yaşlarda atıldığı sinema sektöründe unutulmaz onlarca yapımda başrol almıştır. Bu yönü ile bir dünya starı olan Pitt hem çok yakışıklı hem de çok başarılıdır. İşte, unutulmaz Brad Pitt filmleri ve konuları! 

1 – Dövüş Kulübü – Fight Club – IMDb : 8.8

YouTube video

Şüphesiz ki Brad Pitt deyince akla gelen ilk filmlerden biri Fight Club ‘dır. Çok genç yaşlarda başrol aldığı filmde Pitt, Tyler Durden karakterine can vermektedir. Filmde oldukça etkili bir rolü olan yakışıklı oyuncunun bu projesi IMDB listelerinde en iyi 250 film arasında ilk 20 sıraya girmeyi başarmıştır. 

2 – Yedi – Se7en – IMDb : 8.6

YouTube video

En iyi Brad Pitt filmleri listesinde ikinci sırada yer alan Yedi filmi konusu ile de döneminde oldukça dikkat çekmiştir. Hristiyanlık için 7 ölümcül günah olarak nitelendirilen suçları gözünü kırpmadan işleyen bir grup seri katil ve onlarla mücadele eden başarılı iki polis memuru etrafında dönen filmde aynı zamanda unutulmaz aktörler arasındaki Morgan Freeman da oynamaktadır. 

3 – Tibet’te Yedi Yıl – Imdb : 7.1

YouTube video

Bir dağcıya can veren Brad Pitt filmleri arasında yine unutulmaz nitelik taşıyan bir projeye imza atmaktadır. Himalaya Dağlarının en yüksek noktalarından bir tanesi olan Naga Parbat zirvesine tırmanan  Heinrich Harrer (Brad Pitt) ve  yakın arkadaşı Peter Aufschnaiter (David Thewlis) uzun ve heyecanlı bir serüvenin içindedir. Tırmanış sırasında İngiliz askerlerince rehin alınan ikili Tibet’e ulaşmak için çok zaman ve çaba harcarlar. Eğer hem heyecanlı hem de azimli bir hikayeye şahit olmak istiyorsanız, bu filmi izlemenizi tavsiye ederi. 

4 – Aramızda Casus Var –  IMDb : 7

YouTube video

Orijinal hikayesi ile oldukça dikkat çekici bir yapım olan Aramızda Casus Var bir tür polisiye filmidir. Alkolik olan bir CIA ajanının işten kovulması ve sahip olduğu gizli bilgilerin olduğu bir CD ‘yi bir spor salonu çalışanının bulması ile karmaşık bir kovalamacaya dönüşen olaylar karşısında heyecanlanacaksınız!

5 – Dünya Savaşı – IMDb : 7
YouTube video

En iyi Brad Pitt filmleri listesinde 5. sırada yer alan Dünya Savaşı, bir tür virüsün insanlığı tehdit altına almasını anlatmaktadır. Ölüler aslında ölmezken, yaşayanlar ise bu ölümsüz hayata sahip olmamak için yaşam mücadelesi vermektedir. 

6 – Savaş Makinesi – IMDb : 6

YouTube video

Cesur  General Glen McMahon karakterine can veren Brad Pitt, savaşçı bir kahramanı oynamaktadır. Afganistan üzerinde yaşanan NATO merkezli güç olaylarını anlatan filmde bir askerin savaş sürecinde yaşadığı psikolojik değişimler gözlemlenmektedir. 

7 – 12 Yıllık Esaret – IMDb : 8.1

YouTube video

2013 yılında vizyona giren 12 Yıllık Esaret Brad Bitt filmleri arasında oldukça dikkat çeken yapımlar arasında yer almaktadır. New York ‘da çok özenilen bir hayata sahip olan bir siyahinin Solomon Northup ‘nin kaçırılması ve esir olarak satılması hikayesini anlatan filmde çok küçük bir bölümde oynayan Brad Pitt bu yapımda bulunmaktan onur duyduğunu ifade etmektedir. 

8 – Ocean’s Twelve – IMDb : 6.5

YouTube video

2004 yapımı bir aksiyon filmi olan Ocean’s Twelve, Las Vegas kumarbazlarını konu alan oldukça eğlenceli bir yapımdır. Daha önce soyulan kumarbaz Terry Benedict ve unutulmaz çete arasındaki mücadeleleri işleyen filmde aksiyon dolu dakikalar yaşayacaksınız. 

9. Truva –  IMDb : 7.2

YouTube video

Bir Sparta klasiği aşk hikayesi işlenen Truva filminde Truva Prensi Paris ve Sparta kraliçesi Helen arasındaki unutulmaz aşk anlatılmaktadır. Brad Pitt filmleri arasında efsanevi etkiye sahip olan Truva filminde aynı zamanda Orlando Bloom, Diane Kruger, Eric Bana ve Sean Bean da oynamaktadır. 

10 – Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi – IMDb : 7.8

YouTube video

2005 yılının Ağustos ayında vizyona giren bu ilgi çekici film 1. Dünya Savaşı’nda oğlunu kaybeden bir babanın sıra dışı hikayesini anlatmaktadır. Trenle gidenlerin bir gün geri geleceği ümidini aşılamak için tasarladığı bir saat ile dünyası değişen Benjamin Button, inanılmaz bir şekilde hayata tersten başlamıştır. Siz de sıra dışı bir kurguda eğlenceli vakit geçirmek isterseniz, bu film tam olarak size göre. 

11 – Soysuzlar Çetesi – IMDb : 8.3

YouTube video

En iyi Brad Pitt filmleri arasında önemli bir yapım olan Soysuzlar Çetesi, Nazi işgali altındaki Fransa ‘nın yaşadığı psikolojik değişimlerle dolu bir dönemi anlatmaktadır. Fransa’da Naziler tarafından ailesi öldürülen bir gencin, Avrupa’da yeni bir hayata başlama çabası ve Yahudi bir teğmenin Nazilere karşı giriştiği ayaklanma planları bir anda aynı hikayede buluşur. İki adamın yolları kesiştiğinde, yanlarında bir de Alman bir tiyatro oyuncusu bulunacaktır. 3 intikam dolu adamın hikayesi ve bu süreçte yaşadıkları sizi derinden etkileyecek. 

12 – Yıldızlara Doğru – IMDb : 6.6
YouTube video

Klasik uzay hikayelerini bir kenara bırakacağınız Brad Pitt Filmi 20 yıl önce galakside kaybolan babasını arayan Roy ‘un hikayesini işlemektedir. Dünya’yı tehdit eden gizemli bir olayı da çözmek isteyen Roy, yaşadığı sıra dışı deneyimler ile kendisini yeniden tanıyacak.

13 – Müttefik – IMDb : 7.1
YouTube video

2. Dünya Savaşı’nda birbirine aşık iki insanın hayatını anlatan Müttefik Brad Pitt için farklı bir deneyim olmuştur, denilebilir. Franszı direniş savaşçısı bir kadın ile istihbarat subayı bir adamın hikayesini anlatan filmde iki aşık neler yaşayacak? Aşkları ile hedefleri arasında yaşadıkları gelgitler sizi derinden etkileyecek.

14 – Vampirle Görüşme – IMDb : 7.5

YouTube video

200 yaşındaki bir adam ile genç bir gazeteci arasındaki röportaj ile başlayan insan vampir iletişimi, iki yakın dostun birinin karısını kaybetmesi ile yön değiştirecektir. Vampir arkadaşı tarafından ısırılan genç adam hayatını değiştiren bu karar sonucunda hem çok idealist hem de çok dürüst yaşamak istemektedir. Vampir olmak mı? İnsanca davranmak mı? İki sorunun arasında kalan Lestat ne karar verecek? İşte, Brad Pitt vampir halleri ile eğlenceli bir hikaye… 

15 – Kibarca Öldürmek – IMDb : 6.2
YouTube video

3 birbirinden farklı karakterde adam ve yer altı kumarhanesini soyduktan sonra yaşadıkları aksiyon dolu hikaye ile hem eğlenmek hem de çok heyecanlanmak isterseniz, Brad Pitt filmleri arasındaki bu komik hikayeyi izlemelisiniz. 

16 – Fury – IMDb : 7.6
YouTube video

Nazi birliklerinin istilası altındaki bir alandan geçmek zorunda kalan bir askeri birliğin hikayesini anlatan filmde aksiyon, heyecan ve dram bir arada! Siz de bu hayati görevi içinizde hissetmek isterseniz Brad Pitt ‘e eşlik edebilirsiniz. 

17 – Bay ve Bayan Smith – IMDb : 6.5

YouTube video

Angelina Jolie Brad Pitt ikilisinin kamera karşısına çıktığı aksiyon dolu bir film ile tanışmaya hazır mısınız? 2005 yılında vizyona giren bu hikayede rutin hayattan sıkılmış bir çiftin yaşadığı tetikçilik serüveni anlatılmaktadır. Hem de ikili birbirine rakip iki organizasyon için tetik çekmektedir. 

18 – Kapışma – IMDb : 8.3

YouTube video

2000 yapımı bir boks filmi olan Kapışma, yasa dışı boks maçlarında yaşanan ilgi çekici ve bir o kadar da heyecan verici bir hikayeye değinmektedir. Çok önemli bir maç ve yer altı işlerin döndüğü muhteşem bir film için içeceklerinizi alın ve sinema keyfini yaşayın. 

19 – Bir Zamanlar Hollywood’da – IMDb : 7.6

YouTube video

2019 yapımı bir Brad Pitt filmi ile listemizin sonlarına yaklaşırken, ünlü oyuncunun En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı almasını sağlayan üstün başarılı oyunculuğu ile buluşmak ister misiniz? Ünlü bir aktörün 8 aylık hamile eşini kaybetmesi konusunun çevresinde gelişen hikaye sizi çok etkileyecek. 

20 – Hayat Ağacı – IMDb : 6.8

YouTube video

1950’li yılların Teksas’ında geçen hikayede bir baba oğul ilişkisi konu alınmıştır. Ailenin büyük oğlu Sean Penn ile babası arasındaki ilişkiyi derinlemesine anlatan film ile zaman zaman hüzünlenecek zaman zamansa kızacaksınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!