featured

İsviçre’de Gökten Çikolata Yağdı! Karla Karışık Yağan Çikolata Tüm Kasabayı Kapladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre’de çikolata tutkunlarını sevindirecek bir olay yaşandı. Gökten çikolata yağdı. Karla karışık yağan çikolata tüm kasabayı kapladı. Yalnızca filmlerde olabilecek bu durum gerçek hayatta yaşandı. İsviçre’nin en ünlü çikolata firması Lindt & Sprüngli fabrikasında meydana gelen bir arızanın sonucunda tüm kasaba kakao tozu ile kaplandı.

Olten Kasabasına Karla Karışık Çikolata Yağdı!

https://www.youtube.com/watch?v=y1iYIyqr6aQ

Kilchberg’de bulunan çikolata fabrikasının havalandırma sistemindeki arızadan dolayı yağan çikolata ile karışık kar neticesinde tüm Olten kasabasındaki halk şok oldu.

Yaşanan bu olayın ardından Lindt & Sprüngli fabrikasının yetkilileri açıklama yaptı. Yetkililer kakao çekirdeklerinin soğutma sisteminin havalandırmasında meydana gelen bir sorun nedeniyle tüm kasabaya dağıldığını belirttiler.

Kasabadaki yoğun rüzgar sebebiyle de çikolata tozlarının fabrikanın civarında bulunan kasabalara ulaştığı ifade edildi. Ayrıca firma tarafından etrafa yayılan çikolata tozlarının temizlenebilmesi için gerekenin yapılacağı açıklandı. Fakat kasaba sakinleri şu ana kadar yağan çikolata tozlarının temizlenmesiyle ilgili bir talepte bulunmadılar.

Meydana gelen bu kazadan sonra çikolata fabrikasındaki üretim devam ederken, firma yetkilileri yaşanan bu durumun insanlara ve çevreye karşı zararsız olduğunu açıkladılar.

Tabii, bir daha çikolata karı gökten yağar mı bilinmez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!