featured

Küçük Ataç Hayatını Değiştirdi! Ataç Sayesinde Ev Sahibi Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazen şansın yüzümüze asla gülmeyeceğini düşünsek de aslında her şey derin bir nefes alarak hareket etmekle başlar. Macdonald’ın nasıl ev sahibi olduğunu okuduğunuz da bu inancınız pekişecek! Kim bilir, belki siz de bu sayede ev sahibi olursunuz!

Ataç Takas Ederek Ev Sahibi Oldu!

Kyle Macdonald 2005 yılında işsiz kalmıştı. Yine de içinde ev sahibi olma umudu vardı. Bir gün evinde otururken bu umudu gerçeğe dönüştürebilmek için neler yapacağını düşünürken birden gözüne masasında duran sıradan, küçük kırmızı  ataç ilişti ve her şey ondan sonra başladı!

Kırmızı ataçla ne yapacağını düşünen Kyle bu atacı Craigslist isimli bir takas sitesine koyamaya karar verdi. Siteden ataç karşılığı gelen teklif ise balık şeklinde bir kalemdi. Bu kalem teklifine kabul eden Kyle, yine aynı şekilde balık kalemi takas sitesine koydu ve karşılığında el yapımı bir kapı tokmağı aldı. E, ev nerede? Dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi okumaya devam edin!

Takas işi bitmek bilmiyordu. Takas karşılığında aldığı her ürünü yeniden Craigslist’e yükleyen Kyle, kamyonet, kamp ocağı, jeneratör ve hatta bira varili ile takaslar gerçekleştirdi. Takas işi bitmek bilmiyordu. Aldığı her ürünü takas etmeye devam eden Kyle en son bir kadından albüm sözleşmesi karşılığında evinde 1 sene oturabileceğine dair bir teklif aldı. İşte, Kyle’nin şansı dönmeye başlamıştı bile!

Olaylar gitgide gelişiyordu. Tüm bunlar olurken Alice Cooper ile tanışan Kyle, ondan bir gün takılma sözü alarak bu teklifi de takasa sundu! Metalin Tanrısı lakabıyla anılan Alice Cooper ilanını gören bir KISS hayranı bu teklif karşılığında KISS logolu bir kar küresi teklif etti. Her ne kadar Kyle’nin çevresi bu takasın adaletsiz olduğunu düşünse de Kyle bunu da kabul etti.

Hollywood yönetmenlerinden Corbin Bernsen kar küresi koleksiyoncusuydu. Bu takası görür görmez o kar küresine sahip olabilmek adına Kyle’ye kendi filminde rol teklif etti. Kyle tam sinemanın başkenti Hollywood’a oyuncu olmaya gidecekti ki Kanada da yaşayan bir yönetici Kyle’yi arayarak kar küresi karşılığında evlerinden bir tanesini teklif etti!

Kyle Macdonald, aklını kullanmanın ve işsiz olduğu için depresyona girip evde oturmak yerine harekete geçmenin ödülünü bu şekilde almış oldu. Yeni tanıştığı insanlar ise yanına kar kaldı. Bu “hadi canım sen de“ denilebilecek hikayesi için Macdonald şöyle söyledi;

“İşte tüm bu olanlar insanların evet demesiyle başladı. Hadi bir şeyler yapalım! Hadi birlikte harekete geçelim ve neler olacağını görelim! Ve işte tüm bunlar kırmızı minik bir ataç ile başladı.”

Hayat hiç ummadığınız yerden bir ışık yakabilir. Önemli olan size açılan kapıya doğru yürümeniz ve ışığı görebilecek olumlu enerjiye sahip olmanızdır. Sizin de hiç ummadığınız yerden çiçek açmanız dileğiyle…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!