featured

Renault Captur Fiyat Listesi ÖTV Zammı Sonrası Nasıl Değişti?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

02020 yılının başlarında plug-in hibrit opsiyonu ile piyasaya sürülen Renault Captur fiyat listesi güncellendi! Eşsiz tasarımı, sürüş güvenliği, eğlenceli yolculuk için gerekli iç donanımı ve ergonomik yapısı ile Renault Capture 2020 ile yolculuklar inanılmaz zevkli hale geldi!

Renault Captur Özellikleri

2019 yılında yaşadığı makyajlama işlemlerinin ardından 2020 yılında girdiği yenileme sürecinde plug-in hibrit teknolojisine de sahip olan bu SUV araç  modeli, sahip olduğu alternatif tasarım seçenekleri ile tam 90 adet farklı kombinasyon oluşturabilmektedir. İşte, SUV araçlar arasında orta segmentte yer alan, Captur özellikleri!

1 – Renault Captur İç Tasarım Özellikleri

Markanın 2019 modelinde yer alan iç kısımdaki renk geçişleri araca oldukça şık bir hava katmaktadır. Şık ve bir o kadar da kolay kullanılabilen direksiyonunda parmakların direksiyonu rahatça kavramasını sağlayan oyuntular bulunmaktadır. Oldukça kullanıcı dostu bir yapısı olan, zaman zaman da SUV araç kampanyaları arasında kendisine yer bulan Renault Captur sahibinden tarzı sitelerin de vazgeçilmezlerindendir.

Otomatik vites araçlar arasında yer alan bu şık otomobilin iç tasarımı bir sanat eserini andırıyor. Renk geçişleri ve iç tasarıma oldukça uyumlu bir şekilde eşlik eden koltuk tasarımları ile Sahibinden SUV otomobilleri arasında oldukça ilgi çekmektedir. Hem fiyatı ile hem de tasarımı ile tercih edilen Renault Capture yorum listelerinin de en sevilenlerindendir.

2 – Dijital Medya Seçenekleri

Renault Captur fiyatı ile olduğu kadar dijital medya olanakları ile de ön plana çıkmaktadır. Araçta yer alan geniş dijital ekranı medya oynatıcısına telefon, bilgisayara ya da diğer cihazlardan bağlanmak oldukça kolay. Navigasyon, film ve müzik gösteriminin de sağlandığı cihazda, park sensörü de etkin bir şekilde çalışabilmektedir.

EASYLINK multimedya sistemi ile araç sürüş destek sistemlerinin iç içe kullanıldığı bu özel tasarım SUV araç tüm lansmanlarında ilgi odağı olmayı başarmıştır.

3 – Şık ve Özgün Tasarım ile Renault Captur 2020

2019 Renault Captur fiyatları ile 2020 modeller arasında ÖTV zammı sonrasında büyükçe bir değişim yaşanırken, değişen ÖTV oranları ile birlikte sıfır otomobil almak isteyen, daha yüksek fiyatlı SUV araçlar ile ilgilenen kişilerin tercihleri Captur modellerine doğru kaymıştır.

4 – Sadece Size Özel Tasarım

SUV arac modellerinde sık sık yapılan kişiselleştirme seçeneği noktasında, Renault biraz abartmış gibi görünüyor. Tam 90 farklı kombinasyon arasından sadece size özel bir tasarım ortaya çıkarma şansına sahip oluyorsunuz. Bunu yaparken, ön panel tasarım değişikliklerinin yanı sıra gövde ve tavan renklendirmelerinde de oynamalar yapılabilmektedir.

5 – Dış Tasarım Özellikleri

Hem estetik hem de çok ergonomik yapısı ile dikkat çeken Renault Captur fiyatı ile olduğu kadar tasarımı ile de beğeni kazanmaktadır. Araçta hakim olan güçlü hatlar, Full LED far tasarımları, 18 inç boyuta kadar değişkenlik gösteren jant alternatifleri ve üzerinde taşıdığı krom detaylar ile Renault Capture 2020 genç yaşlı, kadın erkek demeden herkesi kendisine hayran bırakmaktadır.

6 – Rahat Yolculuklar İçin Captur En İdeal Çözüm

Hava alma özelliği ile rahat koltukları, aynı zamanda yerinde kayabilmektedir. Bagaj hacminin artırılması ya da bagaj ihtiyacının az olması durumunda ileri ya da geriye hareket ettirilebilen arka koltukları ile ihtiyacınız neyse ona uygun yolculuk edebilirsiniz. Yüksek tavan tasarımı ile oldukça rahat ve havadar yolculuklar yapmayı sağlamaktadır. 

7 – Hız Otomobili

Hem aile arabası özelliği taşıması ile hem de SUV otomobil türüne göre oldukça hızlı bir performans sahibi olması nedeniyle Renault Capture 2020 modeli merakla beklenmektedir. 2019 model Captur ile 100 km/s hıza 13,5 saniyede ulaşılabilmektedir. En yüksek hızı 170 km/s iken, bu yönü ile oldukça hızlı bir otomobil olan Capture hız sevenlerin de tercihleri arasındadır.

8 – Güçlü Otomobil

Markanın en çok tercih edilen orta segment otomobillerinden olan Renault Capture fiyat listesi incelendiğinde, modelin bir fiyat performans aracı olduğu ortaya çıkmaktadır. 1461 cc motoru ile oldukça güçlü bir otomobil olan Captur ile yolculuk sırasında adeta yolda süzüldüğünüzü hissedeceksiniz. 220 Nm çekiş gücüne sahip olan araç, aynı zamanda yol tutuşu ile de ön plana çıkmaktadır.

Bonus: ÖTV Zammı Sonrasında Renault Captur Fiyatları Nasıl Değişti?

Diğer SUV otomobillerde olduğu gibi Renault markasının çok beğenilen modeli Captur fiyatları da ÖTV zammı sonrası bir hayli değişti. Geçen yıl 160 bin TL ile 180 bin TL arasında bir fiyata satışa sunulan Renault Captur 2019 fiyatı, bu yıl 190 bin TL ile 220 bin TL arasında satışa sunulmaktadır. 

Renault Capture 2020 Deneme Sürüşü ( video )

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!