featured

Aras Bulut İynemli Filmleri ile Zamanda Yolculuk Yapmaya Hazır mısınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Mete karakterine can verirken birden Türkiye’nin hayranlıkla takip ettiği bir oyuncu halini alan Aras Bulut İynemli filmleri ile de dikkat çekmeyi başarmıştır. Katıldığı dizi ve filmlerde büyük bir beğeni kitlesi toplayan ünlü oyuncu, son zamanlarda Sen Çal Kapımı dizisi oyuncularından Bige Önal ile ilişkisi ile gündeme gelmektedir. 7. Koğuştaki Mucize filmi ile izleyicilerini hüzünlendiren oyuncu, taşıdığı farklı karakterlerde gösterdiği başarılı oyunculuğu ile de takdir edilesi genç aktörler arasında yerini almayı başarmıştır. 

Aras Bulut İynemli Kimdir ?

Son dönemin en önemli dizi ve sinema oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli , 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk sektörüne 2009 yılında başlayan ünlü aktör, dönemin en önemli projelerinde yer almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete rolüyle milyonlarca takipçi edinen ünlü oyuncu, gösterdiği başarılı performans ile de birçok ödülün sahibi olmuştur. Peki, Aras bulut İynemli kimdir ? Ünlü oyuncunun oynadığı sinema filmleri hangileridir?

Aras Bulut İynemli rol aldığı filmler ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın çok sayıda farklı ülkesinde de takipçiler edinmiştir. Orta Doğu ülkelerinde yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile dünyaya mal olmuş bir aktör olan İynemli, İstanbul’da başladığı eğitim hayatına İstanbul Teknik Üniversitesi uçak mühendisliği bölümü ile devam etmiştir. Her ne kadar başarılı bir öğrenim hayatı geçirse de ünlü aktör tıpkı abisi gibi oyuncu olmak istiyordu.

Aras Bulut İynemli Oyunculuk Serüveni

YouTube video

Üniversite hayatına başladığında oyunculuk isteğini geride bırakmayan İynemli, 2009 yılında dizi ve sinema sektörüne adımını atmıştır. O dönem yayınlanan ve hala yayında olan Arka Sokaklar dizisinde konuk oyuncu olan Aras Bulut İynemli, gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmiştir. 

Aras Bulut İynemli Dizileri

YouTube video

Şöhret basamaklarını adım adım tırmanmaya başlayan ünlü aktör, ilk önemli projesi olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol almaya başladı. Mete rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu daha sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl, Maral, İçerde, Çukur ve Çarpışma isimli dizilerde rol aldı.

YouTube video

Her ne kadar dizi sektöründe son derece başarılı olsa da ünlü oyuncu 2013 yılında beyaz perdeye adımını attı. Mahmut ile Meryem isimli sinema filminde başrol oynayan Aras Bulut, gösterdiği üstün performans ile dikkatleri üzerine çekti. İlk sinema filminden hemen sonra Tamam mıyız , Martıların Efendisi ve 7.Koğuştaki Mucize isimli yapımlarda da başrol oynadı.

Oldukça başarılı ve sevilen bir oyuncu olan ünlü aktör, gösterdiği inanılmaz performanslar sayesinde 11 farklı ödülün de sahibi oldu. İşte, yetenekli oyuncu ve unutulmaz filmleri!

4 Muhteşem Aras Bulut İynemli Filmi

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Aras Bulut İynemli filmleri ile dikkat çekiyor. Son dönemde, Bilge Önal ismindeki bir başka yetenekli oyuncu ile ilişki yaşayan, genç kızların sevgilisi 0 tam 5 yılı devirdi. Bu yönü ile de oldukça istikrarlı ve düzenli bir hayata sahip olan çift, Aras Bulut İynemli projeleri için büyük bir heves duymaktadır. 

1 – Mahmut ile Meryem

YouTube video

22 Mart 2013 tarihinde vizyona giren Mahmut ile Meryem filmi konusu ile ilgi çekmeyi başarırken, aynı zamanda Türk-Azeri ortak yapımı filmlerden biri olması ile de dikkat çekmektedir. Aras Bulut İynemli, Eva Dedova gibi isimlerin yer aldığı film, hikayesi ile oldukça dikkat çekiyor. Müslüman bir genç ile Hristiyan bir kızın aşk hikayesini konu alan film, dönemin en iyi yapımları arasında yer alıyor.

2 – Tamam mıyız ?

https://www.youtube.com/watch?v=9p5QnKiW0io

29 Kasım 2013 tarihinde vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Çağan Irmak isminin yer aldığı Tamam mıyız filmi, dönemin en dikkat çeken yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. Oldukça dramatik ve hüzünlü hikayesiyle göz dolduran film, IMDb platformunda 7.0 puanlık ortalamaya sahip başarılı dram filmleri arasında yer almaktadır. 

3 – Martıların Efendisi

YouTube video

22 Aralık 2017 tarihinde vizyona giren Martıların Efendisi filmi konusu itibariyle oldukça dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin konuk oyuncu olarak rol aldığı yapımda Nejat İşler, Mehmet Günsür, Timuçin Eser gibi ünlü isimler de yer alıyor. Oldukça dramatik bir yapıya sahip olan filmin yönetmenlik koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin ismi yer alıyor.  

4 – 7.Koğuştaki Mucize

YouTube video

11 Ekim 2019 tarihinde vizyona firen 7.Koğuştaki Mucize sinema filmi, gişede gösterdiği inanılmaz performans sayesinde 87 milyon TL hasılat elde etme başarısı göstermiştir. Baş rolünde Aras Bulut İynemli ‘nin oynadığı film, Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7 isimli sinema filminde uyarlanarak beyaz perdeye yansıtılmıştır. Dönemin en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen yapımın yönetmenlik koltuğunda ise yine Mehmet Ada Öztekin ismi yer alıyor.

Ünlü Aktörün Dönüm Noktası

YouTube video

Ünlü aktör Aras Bulut İynemli, her ne kadar Öyle Bir Geçer Zaman ki dizinde gösterdiği performans ile tanınmış olsa da aslında söz konusu oyuncunun dönüm noktası oldukça farklı. 2009 Yılında yayınlanan bir reklam filminde oynayan İynemli, o dönem gösterdiği performans ile ünlü yönetmen Zeynep Günay Tan ’ın dikkatini çekmişti.

Zeynep Günay Tan, reklam filminden bir süre sonra kendisini Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine davet etmiş ve ünlü oyuncunun da hayatı bir anda değişmiştir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!