featured

Zenmate Nedir? Zenmate İndir İşlemi Nasıl Yapılır? Zenmate Hakkında Her Şey!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazen yasaklanmış bir siteye giriş yapmanız gerekir. Örneğin araştırdığınız bir konu sadece yasaklanan sitededir. Ya da erişim sıkıntısı yaşıyorsunuzdur. İşte böyle durumlarda bir vpn aracına ihtiyacınız olur. İşte zenmate de bu araçlardan bir tanesi.

Zenmate İndir İşlemi Nasıl Yapılır?

Zenmate indir işlemi yapmadan önce bu yazılımın tam olarak ne olduğunu anlamakta fayda var.   Zenmate, istediğiniz herhangi bir web sitesine güvenli ve kimliğiniz gizli bir şekilde (anonim) girmenizi sağlayan bir programdır. VPN ve Proxy ikilisi baz alınarak kurulmuştur. Bu yazılımı internet tarayıcınıza eklenti şeklinde kurabilirsiniz. Herhangi bir web sitesine giriş yapmak istediğiniz de web sitesi bunu Zenmate sunucularına iletir ve bu sunucular da istediğiniz web sitelerini önünüze getirir. ZenMate Google Chrome tarayacısından rahatlıkla indirilebilir.

Peki zanmate indir işlemi nasıl yapılır? Bu işlem için çok da uğraşmanıza gerek yok. Tek bir tıkla bu yazılımı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirebilir, kolayca kurup dilediğiniz internet sitelerinde gezinmeye başlayabilirsiniz. Zenmate indir işlemi için burayı tıklamanız yeterli olacaktır.

Zenmate Vpn Nasıl Kullanılır?

Zenmate vpn kullanmak için elbette ki öncelikle programı indirmeniz gerekiyor. Zenmate indir kısmından uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra öncelikle ücretsiz yazan kısma tıklamanız lazım.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza bir ekle ikonu gelecek. Bu ikona tıkladıktan sonra zenmate vpn artık bilgisayarınız da kurulu hale gelmiş olacak. Kurulum işlemi bittikten sonra zenmate kayıt işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekir. Çünkü bu zenmate kayıt işlemlerini tamamlamaz iseniz kurulum işleminiz sağlıklı gerçekleşmez. Zenmate vpn kullanmak için bu gerekli bir adımdır. Gelen kutucuğa mail adresinizi girdikten sonra Get secured now yazısına tıklayın.

Kayıt işlemi tam olarak tamamlandıktan sonra karşınıza gelecek olan mavi kutucuğa bundan sonra zenmate vpn için kullanacağınız parola girmeniz gerekir. Bu parolayı hatırlayabileceğiniz bir parola yapın ki yazılımı kullanacağınız başka bilgisayar ya da tarayıcı da rahatlıkla zenmate kullanabilin.

Parola işleminin ardından karşınıza gelecek olan got it butonuna tıkladığınızda artık hazırsınız! Proxy artık hazır durumda ve dilediğiniz sitede gezmeniz tüm bu işlemlerden sonra artık mümkün. Tarayıcınıza giriş yaptığınızda eğer sağ üst köşede zenmate ikonu varsa ve buna tıkladığınızda bir eklenti penceresi açılıyor ise her şey yolunda demektir.

ZenMate kayıt olamıyorum sorunu yaşıyor iseniz yapmanız gereken iki şey var,

Zenmate chrome eklentisi güncel değilse güncelleyin,İnternet bağlantınızı kontrol edin.

Zenmate Çalışmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Zenmate çalışmıyor sorunu ile karşı karşıya kaldıysanız ve chrome’un güncel olduğundan, internetinde bağlı olduğundan eminseniz ancak zenmate çalışmıyor sorunu devam ediyor ise aşağıda ki yolları izleyebilirsiniz;

Uygulamanızın çalışmama sorunu tüm bunları denedikten sonra çözüme kavuşacaktır. Zenmate ekşi sözlükte de çalışmaması ile ilgili çözümleri gerçek kullanıcılardan okuyabilirsiniz.

Zenmate Opera Tarayıcına Eklenir mi?

Zenmate opera tarayıcısı ile de kullanılmak istenen bir vpn aracıdır. Hatta chrome tarayıcısı sayesinde zenmate opera kolaylıkla indirilebilir. Yani eğer opera indireceksiniz ve bir vpn aracısına ihtiyacınız var ise zenmate opera indirirken de rahatlıkla kullanılabilir.

Zenmate Gezginler Sitesinden İndirilir mi?

Zenmate gezginler sitesinden rahatlıkla indirilebilir bir vpn aracıdır. Her ne kadar Google aracılığı ile indirilmesi daha popüler olsa da zenmate gezginler sitesinden de ücretsiz şekilde indirilebilir.

Chrome için zenmate indirmek ücretsiz vpn aracıdır. Vpn programları içinde yer alan bu uygulama en bilinen ve sevilen yazılımlardan biridir. Her ne kadar son zamanlarda sıklıkla çalışmama sorunu yaşansa da bu durum diğer vpn araçlarından daha fazla indirilmesinin önüne geçemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!