featured

Mobil Oyun Yüzünden 11 Yaşındaki Çocuk 10 Yaşındaki Kız Arkadaşını Öldürdü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobil oyun çılgınlığı telefonların yüksek kapasiteye çıkarılmasının ardından büyük bir ivme kazandı. Oyun üreticileri yüksek boyutlarda, yüksek kalitede oyunlar üretmeye başladı. Çoğu oyunlar da online olarak çoklu şekilde oynanmaya uygun hale getirildi. Bu oyunlardan biri olan Free Fire oyunu korkunç bir olay ile gündeme geldi.

Hindistan’ın Indore şehrinde yaşayan 10 ve 11 yaşındaki komşu çocukları bu oyunu sıklıkla oynamaktaydı. 10 yaşındaki küçük kız ile 11 yaşındaki arkadaşı oyun sırasında sürekli karşı karşıya gelmekteydi ve bu karşılaşmadan çoğu zaman kız çocuğu galip oluyordu. Bu durum 11 yaşındaki erkek çocuğunun çok ağrına gidiyordu.

07.09.2020 günü yine oyun esnasında yenilen 11 yaşındaki çocuk sinirlenerek dışarı çıktı. O esnada komşusu olan 10 yaşındaki kız da çiçek toplamak için dışarı çıkmıştı. Karşı karşıya gelen ikili arasında sözlü bir münakaşa başladı. Mobil oyun üzerine ve yenilgiler üzerine tartışan ikiliden 11 yaşındaki erkek çocuğu çok sinirlendi.

Acılı Baba Kızının Cansız Bedeni İle Karşılaştı

Kavganın boyutunu fiziksel şiddete döndürdü ve kıza vurmaya başladı. Sinirini kontrol edemeyen çocuk yerden aldığı taş parçası ile defalarca kızın başına vurmaya başladı. Kızın bayılıp yere düşmesinden korkan çocuk, kızı orada bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Kız ise aşırı kan kaybı nedeni ile olay yerinde can verdi.

YouTube video

Kızının eve gelmemesinden dolayı meraklanan baba, dışarı çıkarak kızını aramaya başladı. En sonunda kızını sokak kenarında kanlar içinde yatarken gördü ve hemen sağlık ekiplerine ve polislere haber verdi. Fakat artık her şey için çok geçti kızı çoktan hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri hemen olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan kısa bir araştırmadan sonra 10 yaşındaki kız çocuğunu öldüren 11 yaşındaki çocuğu tespit ettiler. Sorguya alınan küçük çocuk suçunu itiraf etti ve tüm olanları anlattı. Gerekli işlemlerin ardından küçük çocuk, çocuk ıslah evine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!