featured

Dünyanın Tek Ferrari Motoru Taşıyan BMW Otomobilini Yaptı! İşte, BMW E92 M3 Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen herkesin hayranlıkla sahip olmak istediği  BMW E92 M3 hem tasarımı hem de fiyatı ile dikkat çeken spor otomobil modelleri arasındadır. Otomobil dünyasında son günlerde en çok konuşulan konu ise bir BMW E92 M3 sahibinin otomobiline Ferrari motoru takması oldu. Evet, yanlış duymadınız. Otomobil tutkunu BMW E92 M3 sahibi, araç üzerinde bulunan V8 motor ile Ferrari motorunun yerini değiştirdi. Sonuç ise inanılmaz!

BMW E92 M3 Fiyatı Tartışıladursun ! Ferrari Motorlu BMW Yapıldı!

Tam 3 yıl boyunca üzerinde çalıştığı bu girişim sonuç verdi ve dünyanın tek Ferrari Motorlu BMW aracına sahip oldu. Zaten çok hızlı ve kullanışlı bir BMW modeli olan E92 M3 ile hız makinelerinin motoru bir araya geldiğinde muhteşem bir sonuç ortaya çıktı. 

2007 Yılında Piyasaya Sürülmüştü

Araç sahibinin dünyaya bir anda çok önemli bir projeyi tanıtması ile Ferrari motorunun bir spor araba üzerinde kullanılabileceği fikrine resmen inanılmış oldu. 2007 yılından bu yana satışı sunulan E92 M3 model BMW otomobillerde V8 motor kullanılıyordu. Çok sayıda kullanıcının memnuniyetle kullandığı bu model ve motor seçeneği, bazı araç sahipleri tarafından oldukça eleştirilmişti. Fakat bir araç tutkunu bu kuralı bozdu ve kendisine Ferrari Motorlu BMW yaptı!

BMW E92 M3 Fiyatı ve Özellikleri

İtalya’dan bulduğu Ferrari motoru ile aracını tam bir hız makinesi haline getiren otomobil tutukunu, tam 3 yıl boyunca bu işi başarmak için uğraştı. Bu amaçla aracına, otomobilinin tüm gövdesini kaplayacak şekilde bir gövde kiti hazırladı ve ekledi. İşte, Ferrari Motorlu BMW otomobil özellikleri!

1 – BMW E92 M3 Dış Tasarım Özellikleri

Bir anda tüm dünyada ünlü olan otomobil tutkunu araç sahibi, 3 yılın sonunda otomobilinin dış kısmını kapsayacak bir kit üreterek çözüm yolu buldu. Karartılmış far kullanan otomobil sahibinin aracında 19 inç büyüklüğünde jantlar bulunmaktadır. 

2 – Havalı Süspansiyon Sistemi

YouTube video

Aracın makyajsız halinde yer almayan bir donanım daha ekleyen araç sahibi, kendinden ayarlı havalı süspansiyon sistemi ile yolculuğu çok daha yumuşak hale getirmeyi başardı. 

3 – Vites Özellikleri

Ferrari motorlu E92 M3 üzerinde şu an 6 ileri manuel vites kutusu bulunurken, araç sahibinin otomatik vitesten hoşlanmadığı da açık bir şekilde görülmüş oldu. 

4 – Güçlü Motor Özellikleri

Ferrari motoru ile bir hız makinesi halini alan BMW E92 M3 fiyatı konusunda büyük tartışmalara konu olmuştu. Şu an 300 beygir gücünde olan otomobilin artık çok çok daha yüksek fiyatlara alıcı bulabileceği şüphe götürmez bir gerçektir. Otomobiline turboşarj özelliğini de eklemeyi hayal eden araç sahibi, kafasındaki tüm eksikleri tamamldığında canaca gibi bir Ferrari motorlu E92 M3 sahibi olmak istediğini belirtmektedir. 

5 – İç Tasarım Değişiklikleri

Otomobil tutkunu araç sahibi aracının dışına duyduğu ilgi kadarını içine de göstermiş. Dünyada sınırlı sayıda üretilen ve sınırlı sayıda satılan  M3 CSL direksiyon simidi ile hem nadir bir otomobil ortaya çıkmış hem de oldukça şık durmuş. Ferrari motoru olur da yarış koltuğu olmaz mı? Otomobil tutkunu adam, iç tasarımda yarış koltukları kullanmış. 

6 – BMW E92 M3 Fiyatı 

Bu özel otomobilin üzerinde değişim yapılmamış hali 500 bin ile 600 bin TL arasında fiyatlardan satılıyor olsa da dünyada tek Ferrari motorlu BMW E92 M3 fiyatı muhtemelen ikiye katlamış olacaktır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!