featured

Pegasus Hostes Alımı 2021 Başvuru Şartları Nelerdir? Pegasus Kabin Memuru Alımı 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en büyük hava yolu şirketleri arasında yer alan Pegasus hostes alımı yapacak. Pandemi sürecinde yapılacak olan başvuruların online sistemler üzerinden yapılacak olması ise başvuru sürecinde istenen bilgi ve belgelerin miktarını ya da niteliğini değiştirmedi. İşte, Pegasus kabin memuru alımı 2020 şartları !

Pegasus Hostes Alımı Şartları Nelerdir? Pegasus Kabin Memuru Alımı 2020

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pegasus kabin memuru alımı ilanları açıldı ve önlisans ve lisans mezunu memur adaylarına iş fırsatı sunuldu. 2020 kabin memuru alım şartları geçtiğimiz yıllardaki koşullar ile çok farklı olmasa da Pegasus Kabin Memuru başvuru süreçlerinde pandemi dolayısı ile ufak değişikliklere gidildi. İşte, Pegasus Kabin Memuru başvuru şartları ve işe başlama süreçleri hakkında merak edilenler.

1 – Pegasus Hostes Alımı İçin Eğitim Şartı Var mı?

Pegasus kabin memuru alımı için başvuru yapmanın ilk koşulu önlisans ya da lisans mezunu olmaktır. Pegasus resmi web adresinde de belirtildiği gibi Lise mezunlarının başvuruları kabul edilmemektedir.

2 – Konaklama Şartı

THY kabin memuru alımı şartlarında da olduğu gibi Pegasus ile çalışma şartlarından biri de yurt içi ve yurt dışındaki otel ve konaklama merkezlerinde kalmayı engelleyici bir durumun söz konusu olmamasıdır.

3 – Yabancı Dil Bilgisi

Pegasus başta olmak üzere, THY ve Onur Air kabin memuru alımı süreçlerinde zorunlu olarak sahip olunması gereken bir diğer yetenek ise yabancı dil bilgisidir. İyi derece konuşma becerisinin olduğunun resmi olarak belgelenebilmesi ve yapılacak mülakatlarda bu becerinin sunulabilmesi gerekmektedir.

4 – Pegasus Hostes Alımı İçin Boy Şartı

Pegasus kabin memuru olmak isteyen erkeklerin en az 170 cm ve en yüksek 185 cm boyunda olması şartı bulunmaktadır. Kadınlar için bu ölçüt 160 cm ile 175 cm arasında olarak belirlenmiştir.

5 – Askerlik Durumu Önemli

Erkek adaylar için SunExpress kabin memuru alımı ilanlarında da belirtildiği gibi Pegasus’ta memur olmak için iki yıl tecil işlemi yapılmış olması ya da askerlik görevinin tamamlanmış olması gerekmektedir.

6 – Yara ve İzler

Kadın memurlar için vücudun görünen yerlerinde yanık, yara izi ya da pircing olmaması zorunluluğu bulunmaktadır. Dövme ve kına gibi cilt işlemlerine de kabin memuru olmak isteyen kişilere izin verilmez.

7 – Pegasus Hostes Alımı Yaş Sınırı

Pegasus Kabin Memuru başvuru sırasında 30 yaşını doldurmamış olmak da önemli bir kriterdir. Dönem dönem açılan ilanlara başvurularda ikamet şartı bulunuyor olmasına rağmen, her başvuru sürecinde bu şart aranmamaktadır.

8 – Pegasus Kabin Memuru Başvuru İşlemi Nereden Yapılır?

Pegasusta hostes olmak için başvuru işlemi,  resmi web adresinden yapılmalıdır. Zaman zaman kariyer siteleri üzerinden duyuru amaçlı ilanlar açılsa da asıl başvuru Hasan Kalyoncu Üniversitesi Pegasus web adresinden yapılmalıdır.

Bonus : Pegasus Hostes Maaşları Ne Kadardır?

Pegasus hostes maaşları sahip olunan tecrübeye göre şekillenmektedir. Fakat işe yeni başlamış hostes maaşları 3500 TL ile 4500 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

YouTube video

Tecrübesiz kabin memuru alımı yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Pegasus hava yolları minimum ön lisans mezunu personel alımı ilanları paylaşmaktadır. Güncel Pegasus havayolları kabin memurluğu için detaylı bilgi ve öneriler Pegasus tarafından web site üzerinden paylaşılmaktadır. Lise mezunu adaylar için memur alım ilanları henüz Pegasus bünyesinde yer almamaktadır. Bu noktada lise mezunu kabin memur alımı yapan bir firma araştırması yapılmalıdır. Pegasus havayolları kabin memuru alımları kapsamında tecrübesiz ve tecrübeli kabin memuru ilanlarını, firmanın resmi web adresinden takip edebilir, yeni iş imkanları bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!