featured

Netflix Türk Dizisi Atiye 2. Sezonu Başlıyor! Atiye 2. Sezonu Konusu Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünde Beren Saat’in yer aldığı Atiye 2. Sezonu, 10 Eylül 2020 tarihinde tüm bölümleriyle sizlerle. Netflix platformunda yayınlanan Türk dizilerinden olan Atiye, ilk sezonu ile de büyük beğeni toplamıştı. The Gift adıyla da bilinen dizinin 2. Sezon çekimleri uzun zaman önce sona ermişti. Dizi nihayet artık tüm bölümleri ile izlenebilir vaziyette.

YouTube video

Atiye 2. Sezonu ne zaman soruları dizinin ilk sezon finali ile birlikte sıklıkla sorulmaya başlanmıştı. Dizinin damaklarda bıraktığı tat ikinci sezon beklentilerini de arttırmış oldu. Biz de Atiye 2. Sezonu ne zaman başlayacak sorularının netice bulması ile birlikte dizi hakkında derlemeler yapalım istedik.

Netflix Atiye Dizisi

Atiye 2. Sezonu için herkes ekran karşısına geçmişken dizinin genel tanımını sizler için yapalım istedik. 27 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan ilk sezon ile birlikte Atiye de Netflix’in Türk dizileri kervanına katılmış oldu. Dizi, Hakan Muhafız dizisinden sonra platform bünyesinde çekilen ikinci Türkiye yapımı olma özelliğini de taşıyor.

Dram ve fantastik ögeleri bir arada barındıran Atiye, aslında Türkiye dizileri için de yeni bir soluk demektir. Baş kahramanı kadın olan bir dizide Göbeklitepe’ye dek uzanan fantastik bir hikayenin peşine düşüyoruz. Hem tarihi hem de Anadolu mitlerini kucaklayan bu yapım, farklı olması sebebiyle de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

Atiye Dizisi Konusu

Netflix gibi dünyanın en popüler TV platformunda yayınlanan dizinin konusu da oldukça çarpıcı ve bir o kadar da sürükleyici. Atiye 2 sezon ne zaman sorularına girmeden önce dizinin ilk sezonun da neler oldu onu bir konuşalım isteriz.

Atiye, orta halli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiş genç ve güzel bir ressamdır. Aile ilişkileri içerisinde yalnızca kız kardeşi ile samimiyet kuran Atiye, Ozan isimli zengin bir yakışıklı ile evlenmek üzeredir. Ozan’ın Atiye’ye olan ilgisi zamanla genç kadının kendisini sorgulamasına neden olur. Bu sorgulama döneminde Atiye, Göbeklitepe’ye uzanan bir girdapın içerisinde kendisini sürüklenirken bulacaktır.

YouTube video

Dizide, Atiye’nin geçmişine dair çarpıcı detaylar sizi bekliyor olacak. Öyle ki diziye hakim olabn yoğun gizem havası ilk bölümden son bölüme kadar kendini hissettiriyor. Bu da dizinin tüm sezon bölümlerini yalnızca tek bir günde bitirmenize neden olabiliyor.

Atiye ve ailesinin geçmişteki sırları çözüle dururken ortaya bir de tuhaf işler karıştıran tehlikeli isimler çıkıyor. Fantastik bir hikayenin günümüze uzanan versiyonu olan Atiye, izleyiciyi işte bu özelliği ile derinden etkiliyor. Atiye 2. Sezonu için de bu yüzden umutlar oldukça büyük.

Atiye 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanıyor?

Atiye 2. Sezonu ne zaman çıkacak sorusuna sizler için oldukça mutlu edici bir cevap verebiliriz. Tarihler 10 Eylül 2020 tarihini gösterdiğinde dizinin son sezonu Netflix platformunda yerini almış bulunuyor. Atiye 2.sezon 1.bölüm için günlerce beklemenize gerek yok. Dilediğiniz zaman platform üzerinden dizinin tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Dizinin yapımcıları tarafından verilen bu müjdeli haber de Atiye 2 sezonu ne zaman gelecek sorusu için oldukça güzel bir yanıt olmuş oluyor.

Atiye 2. Sezonu Konusu

Atiye’nin son sezonunun konusu elbette yine Göbeklitepe’de geçen tarihin önemli mitlerinden seçkiler olacak. Kendisini ve ait olduğu yeri bulmayı başaran Atiye, peşindeki karanlık güçler ile bu defa daha yakından yüzleşecek gibi duruyor. Dizinin ilk sezonunun final bölümünde yaşanan olaylar göz önüne alındığında pek çok sırların da ortaya dökülecek olması kaçınılmaz duruyor.

YouTube video

Atiye 2. Sezonu için tüm dengelerin bir anda değişebileceği bir sezon olacak diyebiliriz. Dizinin sezon fragmanında da görülen Erhan ve Hannah’nın düğünü Atiye’nin müdahalesi ile sekteye uğrayacak gibi duruyor. Hannah’nın kimler için çalıştığını bilen izleyici de Atiye tarafından yapılan bu hamleyi taktir ediyor olacak.

Netflix platformunda tüm bölümleri ile yayınlanacak olan ikinci sezonun bize neler sunacağını merakla bekliyoruz. Dizinin hayranlarını keyifli bir Atiye maratonu bekliyor.

Netflix Atiye Dizisi Oyuncuları

Atiye dizisi, ülkenin en sevilen popüler oyuncularını da ekrana taşıdığından en sevilen yapımların başında geliyor diyebiliriz. Daha önce de belirttiğimiz gibi dizinin başrolünde Atiye karakterine hayat veren Beren Saat yer alıyor. Beren Saat’e de arkeolog Erhan rolü ile başarılı oyuncu Mehmet Günsur eşlik ediyor.

Netflix, Atiye dizisi için Türkiye’nin en başarılı isimleri ile çalışmak istemiş. Bu da ortaya güzel bir kast çıkarmış. Dizide Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi yetenekli isimlere de rastlamak mümkün. Aynı zamanda Başak Köklükaya, Civan Canova ce Tim Seyfi gibi isimler de kadroda dikkat çekiyor.

YouTube video

Atiye 2. Sezonu fragmanı içerisinde izleyeni sevince boğan Zühre karakterini de görüyoruz. Zühre isimli mistik karaktere de yılların usta oyuncusu Meral Çetinkaya hayat veriyor. Cezmi Baskın, Fatih Al ve Hazal Türesan gibi oyuncular da dizinin kadrosunda yer alarak hikayeyi tamamlıyorlar. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!