featured

Zaful Online Alışveriş Sitesi Nasıl Kullanılır? Türkiye’ye Gönderimi Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online alışveriş son yılların yükselen değeri. Özellikle yurt dışından alışveriş yapmamızı sağlayan siteler bize birçok kolaylığın ve farklı ürünlerinde yolunu açıyor. Ürünlerin farklı ve kısmen uygun fiyatlı olması da online alışverişi daha keyifli hale getiriyor. Çin alışveriş siteleri arasında olan aliexpress online alışveriş sitesinin adını duymuşsunuzdur. Peki zaful isimli siteyi hiç duydunuz mu? Şimdi sizlerle bu sitenin detaylarını paylaşacağız.

Zaful Nedir?

Zaful, Çin menşeili alışveriş sitelerinden bir tanesi. Uzun zamandır varlığını sürdüren bu site, ülkemizde de birçok mağazaya ürün satılı yapıyor. Hatta özellikle sosyal mecralardan (instagram gibi) alışveriş yapmayı seviyor iseniz siz de mutlaka bu sitede satılın ürünler ile karşılaşmışsınızdır. Tüm bunlar doğrultusunda bu sitenin güvenilir olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yine de elbette ki dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var.

Zaful Türkiye Nasıl Alışveriş Yapılır?

Zaful Türkiye de satış gerçekleştiren bir sitedir. Yani siz siteye kayıt olduktan sonra vereceğiniz siparişler Türkiye’nin neresinde yaşıyor olursanız olun elinize ulaşacaktır. Bu siteye üye olmak için burayı tıklayın. Mail adresinize gelen aktivasyon kodu ile hesabınızı aktif hale getirdikten sonra sizde zaful tr hesabınız ile alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Ürünleri Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Zaful.com türkiye sayfasına üye olduktan sonra artık yapmanız gereken şey istediğiniz ürünleri seçip sepetinize eklemek. Yani diğer bir deyişle Zaful Türkiye mağazası artık hizmetinize hazır. Tabii bu siteden de alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var. Bunlardan en önemlisi elbette ürün satın alacağınız mağazanın yorumlarına ve yıldız sayısına dikkat etmek. Eğer kaliteli bir mağaza bulursanız, yorumları da iyiyse artık favori alışveriş siteniz burası olabilir!

Zaful’dan Beğendiğiniz Ürünü Satın Alma

Ürünlerinizi beğendiniz, sepete eklediniz ve sıra geldi ürünü satın almaya. Bu işlemi de aynı Türkiye de ki sitelerden alışveriş yaptığınız mantıkta yapacaksınız. Ürünü sepete atıp, sepetinize gittikten sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce doğru beden ve rengi seçmeyi unutmayın. Ödemenizi de kredi kartı yöntemi ile gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme ve Kargo Nasıl Oluyor?

Zaful türkiye’ye gönderim sağlayan yurt dışı sitelerinden bir tanesi. Önünüze gelen sayfada “Proceed to Checkout” yazısına tıklayarak sonraki kısma geçiş yapabilirsiniz. Bu aşamada sayfanın soluna adres bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Adres bilgilerinizi girdikten sonra kaydetmek amacıyla “Save & Continue sekmesine tıklayın. Bundan sonra yalnızca kargo seçimi kalıyor. Bu online alışveriş sitesinde iki adet kargo seçeneği var: biri klasik gönderim olan 10-25 iş günü içerisinde teslim, diğeri ise ekspres gönderim. Onunda teslim süresi 8-15 iş günü. İki kargo türününde ücretini sayfanın sağ kısmında “Shipping Cost” yazan kısımdan rahatlıkla görebilirsiniz.

Yurt dışından internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde ülkemizde geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren kararla yaptığınız alışverişe vergi ödemeniz gerekebilir. Böyle bir durumda kargonuz ulaştığında kargoyu getiren kişi vergi ücretini sizden talep edecektir.

Siparişinizi Verin

Adres işlemini de tamamladıktan sonra “Place Your Order” ikonuna tıklayarak kredi kartı bilgilerinizi girebilirsiniz. Bu aşamadan sonra siparişiniz verilmiş olacak. Size de sadece siparişinizin yolunu gözlemek kalacak!

Zaful elbise

Zaful elbise satın almak için gerçekten oldukça ideal bir site. Çeşit, çeşit, kumaş kumaş, renk renk elbiselerden mutlaka siz de tarzınıza uygun olanını bulacaksınız. Üstelik bu site sezon sonu indirimler de yaptığından önümüzde ki yaz giymek için oldukça uygun fiyata elbise alabilirsiniz. Zaful ekşi sözlükten de bu sitenin yorumlarını okuyabilirsiniz.

ZAFUL erkek

Hep kadınlara hep kadınlara! Dediğinizi resmen duyduk! Sevgili baylar ZAFUL erkek kreasyonunu da unutmamış! Oldukça farklı parçaları tek tıkla bulabilir, size kilometrelerce uzak bir diyardan ayağınıza kadar getirtebilirsiniz.

Zaful Bikini

Zaful bikini konusunda da oldukça iddialı. Aslında zaful sitesinin sevilmesinin nedenlerinden bir tanesi tamamen bikiniler. Hiçbir yerde göremeyeceğiniz bikinileri bu sitede bulabilir, plajların tozunu attırabilirsiniz. Üstelik her bedene ve her zevke de hitap ediyor. Yüksek bellisi, üçgen bikinisi, brezilian bikinisi… Ne ararsanız çeşit çeşit, desen desen!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!