Türkiye’de Netflix Alternatifi Olabilecek En İyi Platformlar Listesi 2020

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük TV platformu olan Netflix, yeni Netflix alternatifi platformlara da yol açmış bir sistemdir. Televiyonların yerini internete bıraktığı günümüzde, bu alanda yeni atılımlar yapan ve yavaş yavaş adını duyuran platformlar da ortaya çıkmıştır. Netflix alternatifi uygulamalar arasında kimileri ücretli olarak hizmet sunarken kimileri ise tamamen ücretsizdir.

Netflix Alternatifi Olabilecek En İyi Platformlar

YouTube video

Netflix E benzeyen ücretsiz uygulamalar sayesinde yalnızca internet erişiminizi kullanarak TV ve sinema keyfini yaşayabilirsiniz. Popüler ücretli alternatilferde de yer alan son dönemin en popüler TV showlarını ve filmlerini bulabilirsiniz. Biz de günden güne artan TV platformu alternatiflerini sizlere fikir olması amacıyla derledik.

1 – Tubi TV

Netflix alternatifi TV platformları arasında Tubi TV platformunun oldukça önemli bir konumu bulunuyor. Adeta küçük Netflix olarak adlandırılan bu platform, binlerce filmi içerisinde barındırıyor. Tubi TV, MGM, Un,versal Studios ve daha pek çok önemli film yapım şirketlerinin örneklerini ücretsiz bir şekilde sunuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=xi7QNt0On3g

Netflix benzeri ücretsiz platformlar arasında başı çeken bu uygulamayı siz de eminiz ki çok seveceksiniz. Netflix yerine uygulama arayışındaysanız Tubi TV sizi şimdilik tatmin edebilir gibi duruyor.

2 – Puhu TV

Puhu TV de Netflix alternatifi ücretsiz platformlar arasında başı çekiyor. Bu oluşum, Türkçe içerikleri yayınlaması ile gündeme gelmiş ve kısa sürede popüler olmuş bir platformdur. Puhu TV, Türkiye televizyonlarında da gösterilen pek çok dizi ve TV filmini de tüm sezonları ile bünyesinde barındırmaktadır.

YouTube video

Netflix benzeri ücretsiz uygulama arayanların bu platforma mutlaka bir göz atmaları gerekiyor. Platform içerisinde Puhu TV özel imzalı bazı Türkiye yapımı dizi ve filmler de yer alıyor.

3 – Crackle TV

Netflix alternatifi platformlar arasında Crackle TV de oldukça popüler bir noktada durmaktadır. Crackle TV de bünyesinde pek çok yapımı barındıran oldukça geniş kapsamlı bir TV platformudur. Sony tarafından piyasaya sürülen pek çok önemli içeriği de bu platformun içerisinde bulabilmeniz mümkündür.

YouTube video

Crackle TV, mobil uygulama olarak da size hizmet sunuyor. Uygulama içerisinde kimi zaman birkaç reklam yer alsa da reklam oranı sizleri pek de rahatsız etmiyor.

4 – Pluto TV

Pluto TV, henüz ülkemizde aktif olarak hizmete açılmış bir platform uygulaması değil. Fakat kısa bir süre içerisinde Pluto TV’nin de Türkiye sınırları içerisinde üyelik açacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. Henüz ABD merkezli bir platform olan Pluto TV’nin en önemli amaçları arasında tüm dünyada yasal olarak kullanılır olmak yer alıyor.

YouTube video

Netflix e benzer siteler arasında yer alan bu platformda pek çok TV şovu ve sinema filmi yer alıyor. Alternatif platformlara oranla fazlasıyla tatmin eden bu uygulamayı DNS değiştirmek sureti ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik platform içerisinde bazı TV kanallarına da ulaşabilmenize izin veriliyor.

5 – Blu TV

BluTV, ülkemizde Netflix alternatifleri 2018 listelerinde de ilk sıralarda yer alan yerli bir platformdur. Platformun yerli olması bazı yabancı içeriklerin de yer almasına engel değildir. Öyle ki pek çok yabancı platformda gösterime giren yapımların bir kısmı Blu TV bünyesinde yayınlanmaktadır.

YouTube video

Blu TV, hem kendi özel içerikleri hem de tüm zamanlara damga vuran içerikler ile aylık belli bir ücret karşılığında hizmet sunuyor. Netflix alternatif ses açısından da Blu TV’nin teknik yeterliliği bulunuyor. Blu TV platformu üzerinden tüm zamanların en popüler HBO dizilerine de ulaşabilirsiniz.

6 – Amazon Prime

Türkiye’de oldukça yeni olan Amazon Prime, Netflix alternatifi platformlar arasında başı çekiyor desek yanılmış olmayız. Netflix ve benzerleri listelerinde de her daim üst sıralarda yer alan bu platform, tüm dünyada aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı. 30 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı tanıyan Amazon Prime, daha sonra uygun bir meblağ karşılığında hizmet veriyor.

YouTube video

Her ne kadar Netflix alternatifi ücretsiz uygulamalar arasında yer almasa da pek çok ücretli platforma oranla Amazon’un aylık ödemesi daha uygundur. Siz de zengin içerikleri daha uygun fiyatlara izlemek istiyorsanız Amazon Prime fırsatlarından faydalanmayı deneyebilirsiniz.

7 – Yidio TV

Yidio TV de dünyada yeni yeni duyulmaya başlanan TV platformları arasında yer alıyor. Oldukça yeni bir platform olan Yidio TV, ona rağmen zengin bir içeriğe sahiptir. Pek çok TV şovuna ve sinema filmine ev sahipliği yapan platform, kolay kullanımı ile de dikkat çekiyor.

YouTube video

Bazı reklamlara da yer veren platformda karşınıza çıkan reklam oranı sizi rahatsız etmiyor. Geniş bir yelpazeye sahip olan platformda hangi yapımın ilk nerede gösterime girdiği bilgileri de yer alabiliyor.

8 – Mubi Platformu

Mubi de Netflix alternatifi olabilecek kalitede olan bir sinema platformudur. İçerisinde TV şovları bulunmayan bu platform, sinema tutkunlarına hitap etmesi ile tercih ediliyor. Mubi, sinema tarihinin en önemli yapımlarına bünyesinde yer veriyor. Hem dünya hem de Türkiye sinemasının en güzel örneklerini izlemek için Mubi üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

YouTube video

İlk 1 hafta ücretsiz üyelik sağlayan Mubi, daha sonrasında aylık ücret ödeme yöntemi ile hizmet sağlıyor. Eğer Netflix alternatifi bir platform aramak istemiyor ve doyasıya Netflix izlemek istiyorsanız, En İyi VPN Programları arasından birini tercih edebilir ve kesintisiz internetin keyfini çıkarabilirsiniz. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!