featured

En Başarılı 10 Müzik Dinleme Programı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm zamanların en başarılı ve kaliteli müzik dinleme programı listesini sizlerle paylaşmak istedik. İnternet çağı ile birlikte günlük dinlediğimiz müzikleri rahatça bulabileceğimiz çeşitli platformlar yapıldı. Bu platformlarda yerli ve yabancı müzikleri bulabilir ve dilerseniz kendinize özel çalma listeleri de oluşturabilirsiniz.

YouTube video

Müzik Dinleme Programları

Muzik dinleme programı sayesinde mobil cihazlarınızda da müziğe olan erişiminizi aktif tutabilirsiniz. Bu listemizde de tüm zamanların en başarılı 10 şarkı dinleme programı yer alıyor. İşte, ücretsiz müzik dinleme uygulamaları arasında ön plana çıkan platformlar.

1. Spotify

Söz konusu en başarılı müzik dinleme programı listesini yapmak ise listemize elbette Spotify ile başlamalıyız. Spotify, milyonlarca şarkıyı bünyesinde barındıran ve sürekli güncellenen oldukça popüler bir uygulamadır. Müzik dinleme programı ücretsiz listelerinde de yer alan Spotify, kullanışlı olması sebebiyle de ön plana çıkıyor.

YouTube video

Spotify, premium seçeneğinin yanı sıra ücretsiz olarak da hizmet sunuyor. Ücretsiz versiyonunda reklamların yer aldığı uygulamayı premium olarak kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Spotify Premium, çevrimdışı müzik dinleme Android seçeniğini de sizlere sunuyor.

2. SoundCloud

SoundCloud da dünyanın en sık tercih edilen müzik platformları arasında ilk sıralarda gelen bir uygulamadır. SoundCloud, en iyi müzik dinleme programı pc versiyonu olarak da ön plana çıkan bir sisteme sahiptir. Uygulama, tamamen ücretsiz olup bu şekilde aktif olarak kullanılabilmektedir.

SoundCloud uygulamasını diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise amatör sanatçılara da yer veriyor olmasıdır. Dilerseniz siz de bir SoundCloud hesabı açarak kendi müziklerinizi sisteme kolayca yükleyebilirsiniz.

3. Fizy

Fizy de şarkı dinleme programı listelerinde her daim ön plana çıkmayı başaran bir uygulama olmuştur. Fizy de aslında uzun yıllardır kullanılan fakat yayın hayatına kısa süreliğine ara vermiş olan bir uygulamadır. Günümüzde ise daha yenilenmiş bir halde geri dönen Fizy’i ücretsiz elde edebilirsiniz.

YouTube video

Fizy içerisinde de yerli ve yabancı olmak üzere pek çok şarkıya ulaşabilir ve sevdiğiniz sanatçıların full albümlerini dinleyebilirsiniz. Fizy, günümüzde en iyi 10 muzik dinleme programı listelerinde ilk sıralara layık olan bir uygulamadır.

4. Jamendo

 

Müzik dinleme programı listemize çok ön plana çıkmayan ama bir o kadar da başarılı olan bir uygulama ile devam ediyoruz. Jamendo, güvenli bir web sitesi olması sebebiyle bazı kişilerce öncelikli olarak tercih edilen bir platformdur. Jamendo içerisinde yer alan şarkıların indirilebilme özelliği de bulunmaktadır.

Bir çeşit müzik indirme programı olan Jamendo’yu siz de aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Üstelik kolay kullanım özelliği taşıyan sitede milyonlarca albüm ve şarkı da yer almaktadır.

5. NoiseTrade

NoiseTrade, hem sevdiğiniz müzikleri dinleyebileceğiniz hem de yepyeni müzikler keşfedebileceğiniz çok yönlü bir sitedir. Bir çeşit ücretsiz müzik indirme programı da olan NoiseTrade, bünyesinde milyonlarca şarkı barındırıyor.

NoiseTrade üzerinden şarkı dinleyebileceğiniz gibi bir albümü tek seferde indirebilme özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

6. Youtube Music

Youtube Music, oldukça yeni bir platform olsa da müzik dinleme imkanı sunan en popüler programlar arasında başı çekiyor. Youtube Music içerisinde Youtube platformunda bulabileceğiniz tüm şarkılar yer alıyor. Platformun premium versiyonu içersinde açılan parçaların arka planda da çalıyor olması sağlanıyor.

Youtube Music, ister stadart isterseniz de premium hesap alarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Premium hesapta istenmeyen reklamlar ile de karşılaşmazsınız.

7. Audiomack

Audiomack, telefondan ücretsiz müzik indirme için de kullanılabilen oldukça geniş kapsamlı bir uygulamadır. Müzik dinleme programları arasında özel bir yeri bulunan Audiomack, yaklaşık 4 milyon şarkıyı da bünyesinde barındırmaktadır. Eğer siz de her şeyi içine alan bir müzik dinleme programı indir fırsatı istiyorsanız bu başarılı uygulamaya mutlaka bir şans vermelisiniz.

8. Deezer

Deezer da son dönemlerse sıklıkla karşımıza çıkan bir uygulamadır. Bünyesinde tam 53 milyon şarkıyı barındıran uygulama sürekli olarak güncellenmektedir. Pek çok albümü bulabileceğiniz bu uygulama adeta yeni Spotify olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor.

YouTube video

Deezer, size aradığınız şarkıları sunabildiğini gibi algoritması sayesinde hoşunuza gidebilecek parçaları da size gösteriyor. Uygulamayı kullanarak kendinize tamamen üretsiz çalma listeleri de oluşturabilirsiniz.

9. TuneIn Radio

En başarılı 10 müzik dinleme programı listesine TuneIn Radio isimli bu kullanışlı uygulamayı da ekleyebiliriz. TuneIn Radio, dünyanın pek çok noktasında yer alan radyo kanallarına erişim sağlamanıza yarayan bir kullanıma sahiptir. Bunun yanı sıra uygulama sayesinde en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilir ve sevdiğiniz sanatçıların yeni işlerini görebilirsiniz.

10. Apple Music

Apple Music, son dönemin parlayan yıldızlarından biri kabul ediliyor. Her ne kadar yeni bir uygulama da olsa Apple Music, kısa sürede köklü müzik dinleme uygulamalarını geride bırakmıştır. İlk 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama için ayda 13.99 TL ödemeniz gerekiyor.

Apple Music listeleri aynı zamanda ülkemizin ve dünyanın en iyi çıkış yapan isimlerini de sizlere sunuyor.

Bonus: IDAGIO Music

Söz konusu müzik dinleme programı olunca listemizi oldukça farklı bir platform ile noktalamak istedik. IDAGIO Music, yalnızca klasik müzik türünde hizmet sunan oldukça kaliteli bir uygulamadır. Uygulama içerisinde milyonlarca klasik müzik eseri yer almaktadır. Böylesine spesifik bir alanda başarılı bir şekilde hizmet veren bu uygulamayı da ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!