featured

Novakid Nedir? Novakid ile İngilizce Öğrenmek Kolay mıdır? Novakid Fiyatı ve Eğitim Paketleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukların İngilizce eğitimi almasını sağlayan Novakid, 4 ila 12 yaş arasındaki çocuklara hizmet veriyor. Novakid Türkiye, online İngilizce dersleri sayesinde okul çağındaki çocukların yabancı dil eğitimine katkıda bulunuyor. Öyle ki bu platform sayesinde çocuğunuz 4 yaşından itibaren İngilizce derslerine katılım sağlamaya başlıyor ve zannedildiğinin aksine İngilizce Öğrenmek çok daha kolay hale geliyor. 

Novakid giriş yapılarak online olarak İngilizce dersleri sunan bir interaktif platformdur. Üstelik bu platformda çocuklar birebir ders alabilme şansına da sahiplerdir. Pedagog eşliğinde düzenlenen bu dersler hakkında daha kapsamlı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Novakid Nedir?

School Novakid adıyla da bilinen bu eğitim platformu 4 ila 12 yaş arasındaki çocuklara hizmet sağlıyor. Yüzde yüz olarak online devam eden bu sistemde yetkin öğretmenler tarafından birebir İngilizce dersi veriliyor. Novakids, gelişkin İngilizce öğretimi müfredatı sayesinde çocuğunuzun 4 yaşından itibaren bu dile aşina olmasına yardımcı oluyor.

YouTube video

Çocukların yeni bir dile adapte olmasını sağlayan bu uygulama ile dil öğrenimi oldukça kolay bir hale geliyor. Derslerin online olarak yapılması ve birebir olması da Schoolnovakid kullanıcılarının işini daha kolay bir hale getiriyor.

Novakid İngilizce Öğrenmek İçin Hangi Hizmetleri Sunuyor?

Novakid ile 4 ve 12 yaş arasındaki çocuğunuz için gerekli eğitim paketlerini satın alabilirsiniz. Hatta dilerseniz Novakid deneme dersi kapsamında platformun ilk denemesini de yapabilirsiniz. Ayrıca çeşitli kampanyalardan da faydalanarak Novakid indirim kodu kullanıp eğitimlere daha uygun fiyatlarla da katılabilirsiniz.

Platform bünyesinde verilen hizmetler ise genel itibariyle şu şekilde sıralanmaktadır:

Yüzde yüz online olarak devam eden İngilizce eğitiminden faydalanma şansıYalnızca 4 ve 12 yaş arası çocuklara özel olarak geliştirilmiş İngilizce eğitim müfredatıPedegogların da denetimi altında verilen derslerDerslerde yalnızca İngilizce dilinde konuşulması zorunluluğuİnternet ortamında yapılan dersleri çocuğunuzun programına ya da kendi programınıza göre belirleme şansıİngilizce eğitmenliğinde uzman olan öğretmenlerden ders alabilme şansı da Novakid sayesinde sunulan başlıca hizmetler arasında bulunmaktadır.

Novakid Eğitim Setleri Nelerdir?

Novakid yorum sistemiyle de eğitim sunan ve ebeveynleri yorumlar ile bilgilendiren bir sisteme sahiptir. Buna göre platformda çocukların yaş gruplarına göre ayrılmış olan toplamda 5 aşamalı ders sistemi bulunmaktadır. Okul öncesi çağında başlayan bu eğitim, 12 yaşı bulan 5. Ve son seviyeye kadar devam etmektedir.

YouTube video

Çocuğunuzun yaş grubuna göre aşama tercihinde bulunarak İngilizce derslerini başlatabilirsiniz. Her bir seviye, farklı konuları hedef alarak İngilizce eğitimini her bir adımda geliştirmeye yöneliktir.

1 – Okul Öncesi Seviyesi (Let’s Begin)

Novakid ekşi listelerinden de en iyi İngilizce eğitimi veren platformların arasında ilk sıralarda yer alıyor. Platfromun ilk seviyesi Okul Öncesi Seviyesi olarak sunuluyor. Bu aşamada 4 yaş çocuklara uygun olan temel İngilizce dersleri veriliyor. Bu aşamada dersler haftada 2 kez olmak üzere toplamda 7 ay boyunca devam ediyor.

Novakid bünyesinde verilen ilk aşama derslerinde çocuğunuzun temel kavramları öğrenmesi hedefleniyor. Buna göre eğitimi alan çocuk, İngilizce alfabeyi ve kendisini kısaca tanıtmayı öğrenmiş oluyor. Aynı zamanda bu aşamada renkler, şekiller ve rakamlar üzerine de çeşitli çalışmalar yapılıyor. Derslerin de her bir seansı ortalama 25 dakikadan oluşuyor.

2 – İlk Seviye (Let’s Continue)

Platformda verilen İngilizce dersleri Okul Öncesi Seviyesi’nin ardından İlk Seviye adı verilen bir üst seviye ile devam ediyor. Haftada 3 gün boyunca yapılan İlk Seviye dersleri de toplamda 3.5 ay kadar sürebiliyor. Bu derslerde çocuğun İngilizce kelime bilgisinin geliştirilmesi de amaçlanıyor.

İlk Seviye eğitim programı kapsamında alınan derslerde çocuğun kendini ifade edebilme yetileri de gelişiyor. Çocuğunuz bu eğitimin sonunda cümle kurmada çok da zorlanmıyor.

3 – İkinci Seviye (Starters)

Platformun İkinci Seviye eğitiminde daha ciddi bir eğitim programı sunuluyor. Haftda 3 günden oluşan bu eğitimler de her seansta 25 dakikadan oluşuyor. İkinci Seviye eğitim programında 3.5 aylık bir eğitimden bahsediliyor. Bu eğitimin alınması ile birlikte çocuğun İngilizce seviyesi daha da ileri bir noktaya taşınmış oluyor.

İkinci Seviye derslerinde fiiller ve fiil çekimleri üzerine yoğunlaşılıyor. Aynı şekilde bu seviyede de kelime bilgisinin geliştirilmesi adına özel çalışmalar yapılıyor.

4 – Üçüncü Seviye (Movers)

Novakid bünyesinde sunulan İngilizce eğitim programında İkinci Seviyeyi başarı ile tamamlamış olan çocukların Üçüncü Seviye programına katılmaları planlanmıştır. Buna göre bu seviyede 3 hafta boyunca kapsamlı bir eğitim alınması söz konusudur. Toplamda 3.5 ay devam eden bu seviyede çocuğun  İngiizce bilgisinde önemli oranda gelişme gözlemlenir.

Novakid yorumlar kısmında da yer aldığı şekilde Üçüncü Seviye eğitim programı çocuğun dil gelişimini oldukça olumlu yönde etkiler. Üçüncü Seviye eğitime katılan çocuklar artık soru sorabilir ve meraklarını giderebilir seviyede bir İngilizce bilgisine sahip olurlar.

5 – Dördüncü Seviye (Flyers)

Platformda İngilizce eğitim programına katılan çocuklar Dördüncü Seviye ile bu programı tamamlayabilirler. Bu seviyede artık İngilizce bilgisinin önemli ölçüde gelişmiş olduğu görülmektedir. 3.5 aylık bir eğitimden sonra Dördüncü Seviye eğitimi de tamamlayan çocukların yabancı dil bilgisi bir hayli gelişmiş olacaktır.

Fiil çekimlerinin tamamlandığı bu seviyede çocukların daha anlamlı cümleler kurabilmeleri sağlanmaktadır. Diğer seviyelerde olduğu gibi son seviyede de çocukların kelime bilgisinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. 10 ünite olarak belirlenen son seviye dersleri toplamda 59 ayrı dersten oluşmaktadır.

Novakid Ders Ücretleri

YouTube video

Platformda yer alan eğitim programlarına katılım sağlamak için ilk önce kaç derse ihtiyaç duyulduğunun belirlenmesi gerekiyor. Platformun ders ücretleri de alınması gereken ders sayısına göre farklılık gösteriyor. Buna göre 8 ders için ödenmesi gereken  ücret 368 TL olarak belirlenmiş oluyor. 40 derse katılım sağlayacak olan çocukların da toplamda 1.840 TL ödemesi gerekiyor.

Siz de Novakid şikayet hattından ya da platformun müşteri hizmetlerinden eğitim sistemi ile ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!