featured

Theta Healing Nedir? Theta Şifası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemin popüler şifa tekniklerinden olan Theta Healing, bilinçaltına ulaşmayı hedefleyen bir öğretidir. Bilinçaltında terapi anlamına da gelen bu teknik sayesinde bilinçaltına pozitif düşüncelerin gönderilmesi amaçlanmaktadır. Zihni arındırmanın farklı bir yolu olan Theta Healing eğitimi, hemen hemen herkese sunulan bir eğitimdir.

https://www.youtube.com/watch?v=h7UqyeC1W6M

Theta Healing Vianna Stibal tarafından ortaya atılan ve öğretilen bir öğretidir. Theta şifası olarak da anılan bu yöntemin THInk isimli bir oluşumu da mevcuttur. Bu oluşumda Theta Healing nedir nasıl yapılır gibi sorular cevaplanmaktadır. Biz de bu popüler öğretiyi daha yakından anlayıp aktarabilmek adına sizler için bu yazımızı hazırladık.

Theta Healing Nedir?

Theta Healing ekşi gibi platformlarda da sıklıkla kendine yer bulan bir şifa öğretisidir. Bir çeşit bilinç altı terapi yöntemi olan bu tekniğin iyileştirici gücü bulunmaktadır. Öğretinin geliştiricisi ve öğreticisi olan Vianna Stibal de kendi kanser hastalığını bu teknik ile yenmeyi başarmıştır. Theta Healing Vianna Stibal Türkçe pdf içerisinde de yer alan öğretileri siz de kısa sürede uygulayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=hVMiP_tgMoI

Vianna Stibal, bu konu ile ilgili bir kitap da yazmış bulunup aynı zamanda dünyanın pek çok yerinde seminerler de vermektedir. Theta Healing kitap içerisinde bu öğreti ile ilgili en temel teknikler yer almaktadır. Din, dil ve ırk ayrımı gözetmeden uygulanan bu metotlar sayesinde bilinçaltı daha sağlıklı bir yere dönüşecektir.

Theta Şifası ile Amaçlanan Nedir?

Theta şifası yöntemi sayesinde bilinçaltında yer alan kötü ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşılır. Bilinçaltına ulaşma yöntemi olan bu öğreti ile birlikte daha çok pozitif düşüncelere yönlendirilmiş olursunuz. Theta frekansı olarak adlandırılan beyin dalgasında uygulanan bu yöntemle geçmiş travmalara da veda edebilirsiniz.

Hayatınızın belli bir noktasında başınıza gelmiş olan pek çok kötü olayı bu şifa yöntemi ile olumlu bir anıya dönüştürebilirsiniz. Geçmişteki kayıplarınız, şok durumları ve acılar bu yöntem sayesinde daha pozitif bir hale dönüşebilir. Kişilerin algılama şekillerini de pozitif yönde etkileyen bu öğreti ile eskisine oranla daha mutlu bir insan olabilirsiniz.

Theta Şifasının Çalışma Metodu

Theta Healing – youtube gibi platformlarda pek çok öğretici video ve içerik ile yer almaktadır. Bunun yanı sıra bu alanda verilen çeşitli seminerlere de katılabilir ve öğretiyi yakından tanıyabilirsiniz. Bu öğretiyi daha iyi anlamak ve geliştirmek için öncelikle bu uygulamanın çalışma metodunu bilmeniz gerekmektedir.

YouTube video

Theta şifası çalışma metodu olarak ilk önce beyin dalgalarının frekanslarının kullanılmasını öneriyor. Theta beyin dalgası olarak bilinen bu frekans uykuya geçiş aşamasında görülüyor. Uyuma öncesi ortaya çıkan bu frekans ile bilinçaltının kendisini açması amaçlanıyor. Böylece açılmış olan bilinçaltına pozitif düşüncelerin yerleştirilmesi sağlanıyor.

Geçmiş travmaların neredeyse hepsi insanın bilinçaltına kalıtsal olarak yerleştirilmiştir. Yani sizden çok önce yaşamış olan atalarınızın yaşadıklarından dolaylı yoldan da olsa siz de etkilenebilirsiniz. Bu yüzden Theta şifası yöntemi ile geçmişten miras kalan tüm bilinçaltı kötülüklerinin temizlenmesi ve yerine güzel ve pozitif ögelerin yerleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Theta Şifacısı Olmak İçin Seminerler

Theta Healing ankara ve İstanbul gibi büyük kentlerde çeşitli seminerler ile yeni kişilere aktarılıyor. Bu seminerlerde Theta Healing – Vianna Stibal pdf üzerinden öğretiler paylaşılıyor. Seminerlerde öğretinin genel ve en temel hatlarından bahsediliyor. Öğretiyi tanımanız ve üzerine yoğunlaşmanız da yine düzenli olarak gerçekleştirilen seminerler sayesinde mümkün kılınıyor.

Bu seminerlere katılım sağlayarak ve gerekli eğitimleri alarak siz de bir Theta şifacısı olabilirsiniz. Yaklaşık 6 aylık bir uğraş sonucunda bu felsefeyi neredeyse tamamen öğrenmiş olursunuz. Hayatınızdaki pek çok olumsuz detayı ve hatta bazı hastalıkları da bu şifa bulma yöntemi ile olumlu bir etkene döndürebilirsiniz.

Theta Şifası ve Diğer Öğretilerden Farkı

Theta Healing günah mı gibi sorular üzerine bu öğretinin ne denli önemli ve etkili olduğuna değinmek istedik. Öncelikle tamamen şifa bulma yöntemine dayanan bu öğretinin dinen sakıncalı bir durumu bulunmuyor. Hatta insanı hayata döndüren ve yaşamı sevdiren bir yöntem olan Theta şifası ile kişiler hayata daha sıkı sarılmaya ve iyi şeyler yapmaya başlıyor.

Theta Healing zararları gibi bir durum da eğitimin doğru yerde alınması ile birlikte tamamen ortadan kalkmış oluyor. Bu öğretinin insan bedenine ya da düşünce yapısına herhangi bir zararı ya da olumsuz etkisi bulunmuyor. Ancak seminerler kapsamında Theta şifası eğitimi verdiklerini söyleyen bazı art niyetli kişiler ile karşılaşma şansınız da bulunabiliyor. Bu yüzden yalnızca eğitmen olan şifacılar ile çalışmayı denemeniz tavsiye ediliyor.

Theta şifacısı olarak kendi bilinçaltınızı olumlu yönde kontrol edebilirsiniz. Üstelik bunu oldukça kısa bir sürede gerçekleştirme şansına da sahip olabilirsiniz. Her daim pozitif düşünce ile hareket ederek geçmişten size miras kalmış olan kötü travmaları da bir çırpıda silebilirsiniz. Tüm bu sebeplerden dolayı Theta şifası, diğer tüm öğretilere ve felsefelere oranla etkili ve faydalı bir öğretidir.

Theta Şifası ile Kendinizi Serbest Bırakın

İyileşmenin ve olumlu düşünmenin önündeki pek çok engeli kaldırmak için Theta şifasından faydalanabilirsiniz. Enerji ile şifa teknikleri sayesinde geçmişten günümüze kadar gelmiş olan pek çok yükü yok etme şansına da sahip olacaksınız. Bu sayede yepyeni bir bilinçaltı ile geleceğinizi daha verimli ve olumlu yaşayabilirsiniz.

Theta Şifası – Kan Testi Soruları

“yaşamak zevklidir”

“kendimi seviyorum”

“ben değerliyim”

“…dan korkuyorum”

Yukarıdaki cümlelere eklemeler yaparak Theta şifası için kan testinde bulunabilirsiniz. Bu sorulara evet ya da hayır cevapları verdiğinizde bedeniniz hareket edecektir. Evet cevabı bedeni öne doğru iterken hayır cevabı geriye doğru itilmeye neden olur. Bu da sizin bilinçaltınızdaki bazı durumlardan farkında olmanızı sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!