featured

Piramit Takvim Baskı Kalitesi ve Fiyatları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kullanışlı kırtasiye ürünleriyle beraber günümüzde çeşitli tanıtım, promosyon ürünleri yapılmaktadır. Bloknotlardan tutun da not defterlerine, kataloglardan kitaplara ve hatta takvim modellerine kadar birçok ürünlerde kullanışlı şekilde üretim sağlanır. Matbaa dünyasının en büyük hizmet sağladığı alanlardan biri de promosyon ürünlerdir. Ev ve iş yerlerinde, çalışma masalarında kullanıldığı kadar evin her köşesinde, masalarda kullanılabilir olan, günlük planlamalarınızı, haftalık veya aylık iş takvimlerinizi ayarlamanızda katkı sağlar.

Masa takvimleri günümüzde bastıracağınız en iyi promosyon ürünler arasında yer alır. Türleri arasında yer alan piramit takvim baskı ile beraber birbirinden farklı modellerde, kişi ve kurumlara yönelik reklam çalışması için en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Özel toplantılar, önemli günler, mühim görüşmeler ya da kritik toplantılar… Bunların tamamında takvimlerin her zaman önemli bir yeri bulunmaktadır.

Promosyon olarak dağıtımı yapılacak masa takvimleriyle beraber sınava giriş tarihleri ya da özel sunum hazırlanan tarih aralıklarında, iş takvimi şeklinde de hedef kitlenin kullanacağı biçimde bir takvim hazırlatabilirsiniz. Burada etkili bir unsur olarak gerçekten özel bir takvim tasarımı sayesinde de marka ve hizmetleriniz hakkında bilgilendirici şekilde tanıtımlar sunar, bununla beraber en doğru şekilde de piramit takvimleri hedef kitle tarafında kullandırtabilirsiniz.

Üçgen Piramit Takvim Baskı Çeşitleri

Piramit takvim modelleriyle beraber iş yeri ve ev ortamlarında, çalışma masalarında kullanıcıların takvim kullanımlarını sağlayabilirsiniz. Bu konuda yararlandırabileceğiniz birbirinden farklı takvim tasarımlarıyla beraber, kullanıcılara burada en iyi şekilde takvim kullanma alışkanlığı aşılar, en doğru şekilde de özel günleri unutmamaları konusunda kendi ürünlerinizle beraber bir nevi yardımcı olursunuz.

Piramit takvimler, üçgen piramit takvimler, spiralli modeller olmak üzere kendi içerisinde çok fazla çeşitlere ayrılan takvim çeşitleriyle beraber, birbirinden farklı ölçüler tercih edilip promosyon ürünü olarak yaptırabilirsiniz. İş yerlerinde markaların temel amacı, kendi reklamlarını ve markaları hakkında reklamı yaptırmak amaçlı en iyi ve doğru bir biçimde piramit takvimleri sunarlar. Gelen misafirlerine ya da müşterilerine bu piramit takvim basımı yaptırılarak sunulduğu kadar, doğru ölçülerde en iyi kullanım imkanı da sağlanmış olur.

Piramit Takvimlerde Dikkat Edilecek Hususlar

Piramit masa takvimi baskısı yaptırırken tercih etme aşamasında tasarımdan ölçüye kadar birçok şeyi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Takvim ölçülerinin doğrudan ne olmasını istiyorsanız yaptırabilirsiniz. Bununla beraber tasarımda istediğiniz özelleştirmelerden yararlanabilir, logo veya takvim üzerinde uygun ölçeklendirmeleri de belirleyebilirsiniz. Takvimi hedeflediğiniz kişiler bu konuda önemlidir.

Takvimin çalışma alanları ne kadar geniş ise, ona göre özel takvim ve büyük takvimler yaptırabilir; ne kadar dar ve küçük alanlarda çalışma masasına sahip kişilere dağıtılacaksa da kullanım alanı sebebiyle ona göre daha küçük boyutlarda masa takvimi yaptırabilirsiniz. Canlı bir görünüm için doğru renkler, uyumlu renklerin bir arada olacağı birbirinden farklı modelde piramit takvim baskısından faydalanabilirsiniz. Renk karmaşıklığı değil, uyumlu ve her zaman göz yormayan renklerle takvimler yapıldığında kaliteli bir takvimi herkes tarafından kullandırtmış olabilirsiniz.

Piramit Takvim Fiyatlandırma Neye Bağlıdır?

Promosyon ürünü olarak adet sayısı en az 100, 500, 1000 ve üstü olacak şekilde yaptıracağınız üçgen, spiralli ya da düz piramit takvimlerde ödenecek ücretler, tamamen masa takvim çeşitlerine bağlıdır. Piramit takvim baskı fiyatları doğrudan adetlere, ürün özelliklerine ve istediğiniz boyutlara bağlıdır. Masa takviminde kartın kalitesi ile yazı kalitesi, en iyi düzeyde takvimlerin kullanımına faydalı olarak yardımcı olurken en doğru çalışmalarla beraber marka prestijini arttıran şekilde size katkıda bulunmasını sağlamış olabilirsiniz. En doğru ödeme imkanlarıyla birlikte piramit takvimlerinizi dilediğiniz anda siz de yaptırabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!