featured

Sevdim Seni Bir Kere Dizisinin Akıbeti Ne Olacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV ekranlarında yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinin akıbeti TV dünyasında en tartışılan konularından biri oldu. Normalde hafta içi her gün yayınlanan dizi, pandemi dönemi nedeniyle erken final kararı alma yoluna girmişti. Sevdim seni bir kere – Youtube kanalında da dizinin eski bölümleri eklenmeye devam ediyor. Yine de dizinin yeni sezonda yeniden ekranlara döneceği konuşuluyor.

YouTube video

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem şarkısından alan bu yapım, 154. Bölümü ile son kez ekranlara gelmişti. 154. Bölümde final yazısının yer alması da dizinin sevenlerini hayal kırıklığına uğratmıştı. Gelin, dizinin konusuna ve akıbetine daha da yakından bakalım.

Dizinin Konusu

Sevdim seni bir kere şarkısı, nesillerdir dillere pelesenk olmayı başarmış güçlü bir Özdemir Erdoğan parçasıdır. Bu parça, yıllar sonra Star TV ekranlarında yayınlanacak olan bir gündüz kuşağı dizisinin de adı olmuştur. Sevdim seni bir kere şarkı olarak bilindiği gibi günümüzde artık sevilen bir dizi olarak da gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. İlk olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, ilk bölümü ile geniş bir hayran kitlesi yakalamayı başarmıştır. Her gün yayınlanmasına rağmen dizinin reyting oranı her zaman üst sıralarda kalabilmiştir. Star TV gündüz kuşağında ekranlara gelen dizinin bu denli çok sevilmesinin nedeni de şüphesiz ki sürükleyici konusudur.

YouTube video

Dizi, 4 gencin hayatlarına ayrı ayrı odaklanarak birden fazla karakteri baş rolünde barındırmayı başarmıştır. İzmir’den Ankara’ya üniversite okumak için gelen Aslım’ın hayatına odaklanan dizide diğer üç gencin de yaşadıkları anlatılıyor. Aslım, özel bir üniversitede okurken okulun sahibinin oğlu Ozan ile anlaşmazlığa düşüyor. Her ne kadar Ozan’ın karakteri Aslım için hiç uygun olmasa da ikisi arasında beklenmeyen bir çekim oluşuyor. Bu aşk kıvılcımları her geçen gün daha da artarken işin içerisine gençlerin ailelerinin geçmişi de dahil oluyor.

Sevdim Seni Bir Kere Oyuncuları

Dizinin sevenleri dizinin yayınlandığı dönemde her gün Sevdim Seni Bir Kere bugünkü Fragmanı aramasını yapmaktaydı. Dizinin bu denli ilgi görmesinde hiç şüphesiz genç oyuncu kadrosunun da büyük etkisi vardı. Dizide, geçmişleri tiyatroya dayanan pek çok genç yetenek yer alıyor. Bu da dizinin oyuncu kalitesini ister istemez yükseltmiş oluyor. Dizide özellikle de Yağız karakterine hayat veren Berk Bakioğlu ön plana çıkıyor diyebiliriz.

YouTube video

İşte, dizinin dikkat çeken diğer genç ve yetenekli oyuncuları:

1. Berk Bakioğlu

Berk Bakioğlu, genç yaşına rağmen köklü bir tiyatro geçmişi olan yetenekli bir erkek oyuncudur. Bakioğlu, yeteneği sayesinde dizinin yapımcılarının dikkatini cezbetmeti başarmıştır. Bu başarı da Bakioğlu’nu dizinin baş rollerinden biri haline getirmiştir. Dizide oldukça dikkat çeken Berk Bakioğlu, yakışıklı Yağız karakterine hayat vermektedir.

2. Yağmur Çokgenç

Yağmur Çokgenç de dizinin sevilen yetenekli oyuncularından biridir. Çocukla Duymasın dizisi ile kariyerine başlayan Yağmur, aslında Psikoloji Bölümü öğrencisidir. Bir yandan oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncu, oyunculuk eğitimi de alarak kariyerini pekiştirmek istemiştir. Yağmur Çokgenç, dizide Aslım karakterine hayat vermektedir.

3. Şifanur Gül

Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezunu genç ve güzel bir oyuncudur. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde başlayan Gül, kısa sürede dizi yapımcılarının radarına girmeyi başarmıştır. Dizinin baş rollerindne biri olan Şifanur Gül, dizide Eylül karakterini canlandırmaktadır.

4. Oğuzhan Kayra Koç

Oğuzhan Kayra Koç da tıpkı diğer genç yetenekler gibi rüştünü ispatlamış bir oyuncudur. 1998 doğumlu olan genç oyuncu, 2012 yılından beri tiyatro oyunlarında rol almaktadır. Koç, aynı zamanda Vatanım Sensin, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Hayat şarkısı gibi önemli dizilerde de rol almıştır. Koç, dizide Ozan karakterine hayat vermektedir.

Dizinin Yapım Ekibi

Dizinin final yapıp yapmadığı netleşmemişken insanlar Sevdim Seni Bir Kere 156. BÖLÜM full izle aramalarını yapıyor. Bu da gösteriyor ki dizinin sevenleri yeni bölümün bir an evvel gelmesini iple çekiyor. Bu durum ister istemez dizinin yapımcı ekibini de harekete geçirmişe benziyor. Yapım ekibi, final bölümü hakkında çeşitli açıklamalar ile gündeme geliyor. Sevdim Seni Bir Kere 140. Bölüm ile izleyenlerin gönlünde taht kuran yapım ekibi, dizi sekötürnde önemli isimlerden oluşuyor. Focus Film tarafından yapılan dizide ekip kadrosunda yapımcı olarak Nilgün Sağyaşar yer alıyor.

Hatta pek çok oyuncunun seçimi de yine Nilgün Sağyaşar tarafından gerçekleştiriliyor. Her daim genç yetenekleri keşfetmeye çalışan Sağyaşar, bu kuralı sevilen dizide de bozmuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Mihriban Şahin ve Bergüzar Demiroğlu oturuyor. İki kadın yönetmen tarafından çekilen dizinin bölümleri titizlikle hazırlanıyor. Güçlü ve titiz bir yapım ekibine sahip olan dizi, bu özelliği ile diğer tüm rakiplerinden sıyrılmayı da başarmıştır. Dizinin gündüz kuşağında her gün yayınlanması da bu başarının bir göstergesi olarak kabul edilmelidir.

Dizi Final mi Yaptı?

Sevdim Seni Bir Kere 152. Bölüm izle seçenekleri dizinin yeni bölümleri gelene kadar tekrar olarak yayınlanıyor. Son bölümde “final” ibaresinin yer alması dizinin hayranlarını da büyük bir hayal kırıklığına uğratmışa benziyor. Dizinin yeni bölüm çekimlerine korona virüs salgınının ülkemizde baş göstermesi sonucunda ara verilmişti.

Bu durum, haftalık olarak ekranlara gelen tüm diziler için uygulanan bir önlemdi. Bu yüzden normalde birkaç ay sonra sezon finali yapacak olan diziler de çekimlerini tamamlamadı ve ekranlara veda etti. Pandemi yüzünden sete gidişlerin iptal edilmesi sevilen pek çok dizinin de erken final kararı almasına yol açmıştır. Dizinin yapımcıları tarafından yapılan resmi açıklamalarda pandemi önlemleri gereği dizinin sezonu erken kapatacağı belirtildi. Hatta bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre dizi, pek çok rakibi gibi erken final yapma yoluna girebilirdi. Nisan ayının ortalarında ekranlara veda etmek durumunda kalan dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı da netlik kazanmadı.

Sevdim Seni Bir Kere 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin erken final kararı alması ve çekimlere ara verilmesi şüphesiz ki dizinin oyuncularını da memnun eden bir durum olmamıştır. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan dizide bazı olayların netlik kazanmaması da izleyenleri üzmüştür. Star TV ekranlarında her gün yayınlanan dizi, gelecek bölümleri ile büyük merak uyandırmaktaydı.

YouTube video

Dizinin erken vedası da ister istemez akıllara 2. Sezonun tam olarak ne zaman yayınlanacağı sorusunu getirmektedir. Öyle ki dizi, diğer yapımların ekranlara geri dönmesine rağmen yeni bölümlerini yayınlamamıştır. En son bölümü 10 Nisan 2020 tarihinde yayınlanan dizinin tam olarak ne zaman geri döneceği muammasını koruyor.

Bu durum da ister istemez dizinin geniş hayran kitlesini hayal kırıklığına uğratıyor. Yine de yapım ekibi tarafından yapılan açıklamalarda dizinin yeni bölümleri ve yeni sezonu ile ekranlara geri döneceği söyleniyor. Dizi, 2020 – 2021 döneminde yeni bölümleri ile yine Star TV ekranlarında yayın akışında yerini alabilir. Dizinin yine hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanması bekleniyor. Sevdim Seni Bir Kere indir seçeneği ile de dizinin geçmiş bölümlerini izleyebilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!