featured

Ümitköy Sosyete Pazarı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan en büyük pazarlardan olan Ümitköy sosyete pazarı, haftanın belli günlerinde hizmet sunuyor. Tıpkı Yenimahalle sosyete pazarı gibi bu pazarda da aradığınız pek çok şeyi bulabilirsiniz. Özellikle takı ve kıyafet açısından oldukça zengin olan bu Pazar, merkezi bir lokasyonda da bulunmaktadır.

YouTube video

Ümitköy sosyete pazarı servis saatleri hakkında da bilgi alarak bu gelişmiş pazarı ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Eskişehir Yolu üzerinde bulunan bu pazarı kendinize ait özel araçla da ziyaret etmeyi tercih edebilirsiniz. Bu yazımızda sosyete pazarı Ankara açık mı gibi soruların cevaplarını da bulabilirsiniz. İşte, Ümitköy’ün ve Ankara’nın en köklü pazarı hakkında bilmeniz gerekenler.

Ümitköy Sosyete Pazarı Nerede?

Ankara’nın en büyük sosyete pazarları arasında yer alan Ümitköy Pazarı, Eskişehir Yolu üzerinde yer almaktadır. Pazar, Ümitköy’e giderken geçilen şehiriçi yol üzerinde bulunmaktadır. Ümitköy Pazarı, alışılagelmiş diğer pazarların aksine kapalı bir alanda AVM görünümü çizmektedir.

Ankara’nın Ümitköy semtinde yer alan bu pazara giderken çeşitli servislerden ve belediye araçlarından da faydalanabilirsiniz.

Ümitköy Sosyete Pazarı’na Nasıl Gidilir?

Ümitköy Pazarı’na giderken pazarın özel olarak tahsis etmiş olduğu servislerden ücretsiz olarak faydalanmanız mümkündür. Ankara’nın belli bölgelerinde bulunan bu servislere binerek pazarın bulunduğu alanda inebilirsiniz. Tıpkı Batıkent Sosyete Pazarı servis saatleri gibi Ümitköy Pazarı için de belli servis saatleri belirlenmiştir.

Pazara servisler ile gitmek yerine aynı zamanda metro hattını kullanarak da gitmeyi tercih edebilirsiniz. Ümitköy Metrosu yakınlarında bulunan Pazar metro inişi kısa süreli yürüme mesafesindedir. Oldukça geniş bir ağa sahip olan Ümitköy Metrosu, pek çok duraktan ulaşılabilir bir metrodur.

Ümitköy Metrosu’ndan indikten sonra yolun karşısına geçerek Yapracık otobüslerine binip de pazara ulaşabilirsiniz. Ümitköy Sosyete Pazarı, metro çıkışından sonra yaklaşık 20 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Ümitköy Sosyete Pazarı Hangi Günler Açık 2020?

Sıhhıye sosyete pazarı hangi günler var sorusu ile benzer bir yanıta sahip olan Ümitköy Pazarı da haftanın belli günlerinde hizmet sunuyor. Haftanın 3 günü boyunca hizmet sağlayan Ümitköy Pazarı, hafta içi Çarşamba gününde aktif hizmet veriyor. Pazara hafta sonu gitmek için de Cumartesi ve Pazar günlerini beklemeniz gerekiyor.

2020 yılında bir müddet kapalı kalan Ümitköy Pazarı, pandemi kısıtlamaları nedeniyle hizmet sunamamıştır. Özellikle de hafta sonları için ilan edilen sokağa çıkma yasakları yüzünden pazarın hafta sonu işleyişi durdurulmuştur. Batıkent sosyete pazarı ne zaman açılacak sorusundan da yola çıkarak pazarların yaz aylarından beri normal düzene geçtiğini söyleyebiliriz.

Ümitköy Pazarı için de haftanın belirlenmiş olan üç gününde kapanış saatine kadar ziyaret etme şansına sahipsiniz. Dilerseniz Ümitköy sosyete pazarı telefon numarası üzerinden de pazarın açılış ve kapanış saatlerini öğrenebilirsiniz. Pazar, genellikle 07.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet sunmaktadır.

Sosyete Pazarı Servis Saatleri ve Durakları

Ümitköy Pazarı da diğer tüm sosyete pazarları gibi belli bir servis hizmetine sahiptir. Tamamen ücretsiz olarak hizmet sunan bu servis hatları pazarın kurulduğu günlerde belli saat aralıklarında hizmet sağlar. İşte, ücretsiz Pazar servislerinin kalktığı duraklar ve kalkış saatleri:

Eryaman – Okyanus Hattı 10.30 başlangıç alınarak her yarım saatte birYapracık – TOKİ Hattı 10.30 başlangıç olarak her saat başıÜmitköy – Konutkent 10.15 başlangıç olarak her on beş dakikada birTOKİ – Turkuaz 11.00 başlangıç olarak her saat başıUludağ Kebap – Türkkonut 10.30 başlangıç olarak her yarım saatte birYaşamkent – Atabilge 10.30 başlangıç olarak her yarım saatte bir servis imkanı sunuyor.

Sosyete Pazarında Neler Satılmaktadır?

Sosyete pazarların genellikle tekstil ürünlerinin satışa sunulduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra takı ve dekoratif aksesuarlar da yine sosyete pazarlarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle giyim ve ayakkabı alanında pek çok tezgahın yer aldığı pazarda çeşitli bijuteri ürünleri de satılabiliyor.

YouTube video

Sosyete pazarları, kimi organik ürünlerin de satıldığı yerler olarak biliniyor. Bu tip pazarlardan organik gıda alışverişinde bulunabilir ya da çeşitli baharat tezgahlarını ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda eviniz için ihtiyacınız olan çeşitli hırdavat malzemelerine de yine sosyete pazarından ulaşabilirsiniz.

Binlerce ürünün satışa sunulduğu sosyete pazarlarında ev dekorasyonu için gerekli olan çeşitli ürünler de yer almaktadır. Tablolar ve çeşitli biblolar da bu tip pazarların daimi satışa sunulan parçaları arasındadır.

1
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!