featured

Zümrüdüanka Suhandan Hamit | Öfkeden Doğan Beklenmedik Aşk!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zümrüdüanka fragmanı izleyen herkesin en çok da Zümrüdüanka Suhandan Hamit aşkını takip ettiği biliniyor! Zümrüdüanka Serhat ile Zümrüdüanka Zümrüt’ ün kavuşma hikayesinin yanında yeşeren bir filiz olan bu aşk kısa sürede sosyal medyada da yerini buldu.

YouTube video

Suhandan yaşadıkları ile aslında başlı başına bir hikaye gibi dizi içerisinde. Babası Zümrüdüanka Abbas Bey’in varlığı zaten onun başlı başına sorundur. Demirkan Konağında varla yok arasındaki yaşantısı onu bazı hatalara sürüklemiş ve bedelini oldukça ağır ödemiştir. İşte Zümrüdüanka Suhandan ve Hamit hikayesi :

Zümrüdüanka Suhandan Nasıl Hamile Kaldı?

Zümrüdüanka Suhandan Tolgahan ile olan ilişkisi ile karşımıza çıktı. Sevmişti ancak babası bu çocukla görüşmesini istemiyordu ve birgün buluştuklarında Abbas Bey onları bastı. Tolgahan’ı tehdit eden Abbas tekrarında onu öldüreceğini söyledi. Ne yazık ki Tolgahan ve Suhandan tekrar buluştu. Abbas da Suhandan’ı konağa gönderdi ve Tolgahan’ı öldürdü.

Zümrüdüanka Suhandan Hamit Neden Evlendi?

Ancak Tolgahan’ın ölümünden sonra yayılan Suhandan’a ait özel video ile itibarları zedelendi ve o sırada Zümrüdüanka Suhandan hamile olduğunu öğrendi. Bir yandan Tolgahan’ın ailesi Özgüçler kan peşine düştü. Abbas ise kızının hamileliğini kendi canını kurtarmak için kullandı ve kızını özgüçlere verdi.

Özgüçlerin büyük oğlu Zümrüdüanka Hamit evli ve çocuğu vardı ancak teyzesinin emri ile eşi Zümrüdüanka Canan ’ı boşadı ve Zümrüdüanka Suhandan ile evlendi. Düğün yapıldı ve çocuk doğana kadar Suhandan konakta esir edildi.

YouTube video

Bir odaya hapsedilen Zümrüdüanka Suhandan İhsan ile Serhat abisinin desteğini alıyor. Aslında İhsan da Suhandan’a karşı boş değildir. Bunu fark eden Zümrüdüanka Suhandan kocası Hamit her defasında İhsan’a zulmediyor.

Zümrüdüanka Suhandan kaçıyor Hamit yakalıyor derken geçen bu süreçte Hamit aynı zamanda bu konakta rahat hissetmesini ve ona aslında kötü davranmak istemediğini söylüyor.

İnsani olarak yaklaşan ve hamile olması sebebi ile yumuşak tavır sergileyen Hamit Canan’ın dikkatini çekiyor. Zümrüdüanka Canan her defasında Suhandan’a işkence etmek için yemin tazeliyor. Ancak Hamit buna engel oluyor.

Zümrüdüanka Suhandan Hamit 12 Bölüm| Zümrüdüanka Suhandan Bebeğini Kaybediyor! Hamit’i Tercih Ediyor!

YouTube video

Son günlerine yaklaşan gebelik için Özgüçler Suhandan’ ı son dakikaya kadar konakta tutmak ister ancak Suhandan’ ın sancıları vardır. Aniden sancıyla bayılan Suhandan hastanede bebeğini kaybediyor. Hamit ise bu duruma çok içerliyor. Artık Suhandan’ı yalnız bırakmama kararı alıyor.

Zümrüdüanka Suhandan Hamit 10. Bölüm ’de Hamit Suhandan’ı konağa hanım yaparak Canan’ı yaptıklarından dolayı cezalandırdı ve onu göndermişti. Bunu bilen Suhandan bu zor gününde ailesi yanında olmadığı için çok kırılıyor ve ailesi onu almak istediğinde o Hamit ile beraber kalmayı tercih ediyor.

Zümrüdüanka Suhandan Hamit Yeni Sezon da Aşka Merhaba Diyor!

Zümrüdüanda Suhandan Hamit sahneleri özellikle youtube üzerinde en uyumlu ve ilgi odağı olan çiftler arasında yer alıyor. Aslında herkes onların kavuşması için dua ediyor. Zümrüdüanka Suhandan instagram üzerinde en çok desteklenen karakterler arasında.

Zümrüdüanka Suhandan Hamit 14 Bölüm| SuHA Aşkı Başlıyor!

YouTube video

Suhandan’ın bebeğini kaybetmesi sonucu Hamit onun yanında olmak ve sevgisini göstermek istiyor. Yemeğe götürerek ona hediye veriyor ve sonrasında Suhandan’ın çocukluğunda yaşadıklarını anlatması ile ona bir sürpriz hazırlıyor. Zümrüdüanka Suhandan Hamit lunapark ta aşka yelken açıyor. İşte o sahneler!

Zümrüdüanka Suhandan Hamit Evleniyor! | Zümrüdüanka Suhandan Ölüyor mu?

Artık gerçek bir aşkla beraber olmaya karar veren Hamit ve Suhandan evlenmeye karar veriyor. Ancak Canan Suhandan’ı zehirliyor. Nikah yerine beraber giden Hamit ve Suhandan çok mutluyken, Suhandan gelinlik içinde birden fenalaşıp bayılıyor…

Zümrüdüanka Suhandan Hamit Son Bölüm| SuHA Aşkı Mutlu Sona Erdi Derken Canan Geliyor!

Hamit Suhandan ’ı alıp konağa geri dönüyor. Güzel bir yemeğin ardından Suhandan Hamit’in yanında kalmasını istiyor. Bu büyük aşkın ilk gecesi sonrasında mutlu bir sabaha uyanan çift Canan’ ın Hamit’in oğlunu getirmesi ile ne yapacağını bilemiyor.

YouTube video

Bakalım Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı bizlere yeni bölümde neler olacağını nasıl anlatacak? Hep birlikte bekleyelim ?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!